icon

Dovolili by ste partnerovi sex v trojke?

6. jún 2022

Ahojte,
chcem len povedať, že nie som troll, ani pubertiak, čo si tu robí srandu. Ide o situáciu z reálneho života. Môj partner vymýšľa, že chce sex v trojke. V minulosti pred 13 rokmi ho mal. Najprv 2 muži a jedna žena, druhý krát zasa opačne.
Mňa to dosť odrádza, neláka ma to, popravde príde mi to z časti homosexuálne, čo som mu aj povedala. Dokonca mi to príde už také, že "neviem, čo od dobroty".
Aký je váš názor na takúto vec a ako by ste reagovali vy ? Ďakujem za odpovede 🙂.

nurielka
Autor odpoveď zmazal
vazky_a_motyle
6. jún 2022

Tak ked bude hladat inde asi to nebude dobry chlap pre zivot 🙂

marca12
6. jún 2022

Nie je podstatne,aky mame my nazor. Dolezite je,aky mas ty nazor a aby si nesla proti svojej voli. Ja nikoho navyse v posteli neakceptujem,no na druhej strane neodsudzujem ludi,ak to dobrovolne podstupuju a takto si spestruju svoj zivot. No ja si to neprajem a nastastie ani partner nema taketo chutky. Ak by aj mal,nepristala by som na to,lebo po takom niecom netuzim.

dadis
6. jún 2022

Ako sexualna fantazia sex s dvoma muzmi moze byt..nepotrebujem vsetko vsak v zivote aj realne zazit..asi by som povedala partnerovi na takyto navrh, ze ano, vyskusam si to a potom mu poviem, ake to bolo. Ved ked mu nevadi, ze budem nat sex s inym muzom, tak by mu nemali vadit, ked si to vyskusam s dvoma 🤔, ci?

viestta
6. jún 2022

Ja by som to vedela povedať aj inac. Akákoľvek sexuálna praktika je v poriadku, pokiaľ to vyhovuje všetkým zúčastneným. Taka, onaká, anal, sado aj maso, trojka, grupak... Co len si kto vie predstaviť je v poriadku kým nikto zo zúčastnených z toho nemá blbý pocit. Samozrejme sú uchylky, ktoré sú mimo zákon, ale tie tu neriesime.
A nikto by ma neukecal, nie to ešte donútil ísť do niečoho co mne nie je príjemné a je mi úplne jedno či to niekomu príde OK alebo nie. Mam svoje hranice a bodka. Ostatní nech robia ako sa im páči.

mrva
Autor odpoveď zmazal
akinom0077
9. jún 2022

dovolila s muzom😂😂😂

zankalh
10. jún 2022

@silvike dnesna doba je sodoma gomora.
Za chvilu tu tretiu osobu zamenia trebars za psa a podla niekoho bude aj to normalne.
Otras a hnus!

anita6666
16. jún 2022

Autorka,ak chces napíš mi správu...

anita6666
16. jún 2022

Mimochodom...on tak či tak bude hľadať aj inde....to nie je o tom,že keď pristúpis na to,tak nebude hľadať inde... bude! A bude skúšať tvoje hranice a posúvať ich ďalej a ďalej...trojka nie je o tebe,ale o ňom...ty si iba nástroj na uspokojovanie jeho potrieb a manipulovanie...viac ak chces napíšem sukromne

lucinkaboz
1. sep 2022

Ľudia načo sa vydávate a zenite.....načo ste manželia, sex s inými do manželstva nepatrí, ani do vzťahu bez papiera, keď niekto povie že chce experimentovat....niektorí nemajú zábrany v ničom

lucinkaboz
2. sep 2022

@viestta tak ja si zase myslím, že trojka nie je praktika, sorry , ale nazývať trojku praktikou v manželstve, trojka v manželstve a vzťahu je nevera, súlož s iným človekom ako praktika ...?Ľudia haloooo

viestta
2. sep 2022

@lucinkaboz každý spôsob sexu, ktorý vyhovuje všetkým zúčastneným je v poriadku. Aj účasť na grupaku, kým s tým nikto zo zúčastnených nemá problém. Kto som ja aby som to osudzovala keď sa ma to netyka? Kto si ty aby si sudila, keď sa ta to netýka?

mikadooo
2. sep 2022

Nie. Nedovolila. Ak tak veľmi chce, nech to spraví na tajňáša a nech mi to ani náhodou nevešá na nos. A keď donesie nejakú pohlavnú chorobu, tak ho rovno prizabijem.

lucinkaboz
2. sep 2022

@viestta absolútna blbosť, najväčšia akú som kedy čítala, sex v trojici ...je nevera , nepatrí do manželstva , kto som ja aby som to odsudzovala? prepáčte ale nechýba vám zdravý úsudok?považovať sex v trojke zanieco normálne?V živote sú situácie , ktoré sú úplne amorálne, a to nie som žiaden kresťanský fanatik .

lucinkaboz
2. sep 2022

@viestta a netykame si pani

lucinkaboz
2. sep 2022

@viestta a keď sa vás to bude týkať, už to odsúdiť môžete....prosím Vás, ak chcete svojim názorom patriť medzi liberálnych volnomysluenkarov ste úplne vedľa, grupak nie je praktika

viestta
2. sep 2022

@lucinkaboz na koni mu si tykame. Neočakávam, že budeš so mnou súhlasiť. Každý si svoj manželský a sexuálny život zariadi ako to vyhovuje jemu.
A ak ešte chceš ďalej moralizovat. Nie, ja by som do trojky, akejkoľvek, nešla. Ale ak to niekomu vyhovuje co ja mam co riešiť? Presne toľko co ty. Čiže nie je to moja starosť a nie je to ani tvoja starosť.

cocolino234
2. sep 2022

@lucinkaboz halooo trošku si uvedom definíciu slova praktika. A rovnako si uvedom, že do tvojej postele nikto nepchá tretieho človeka, tak sa ani ty nepchaj do postele iným. Niekto je nastavený tak, že je to nevera a niekto je nastavený tak, že si tým pár obohacuje sexuálny život. Nie každý je schopný rozlíšiť lásku a sex a užívať si sex s láskou aj bez lásky a na tom nie je nič zlé. Ľudia sa berú z lásky a nie zo sexu a áno, sú páry, ktoré si trojku užívajú. Ja neviem načo je potreba konštatovať praktiky (áno, praktiky) iných ľudí, pokiaľ ty sama tomu nechápeš a len si myslíš, že chápeš. Proste niektorí ľudia nemajú dostatočnú kapacitu na to, aby pochopili hlbší zmysel v tom, že sa často nájdu ľudia, ktorí berú trojku ako nástroj obohatenia sexu a nerobia to preto lebo ich vzrušuje sex s iným človekom ako s tým svojim.

Totálne amorálne je taktiež rozhodovať o tom, čo patrí a nepatrí do manželstva niekoho iného, pokiaľ s tým obidve strany súhlasia, tak spolu sex ani mať nemusia. To, že ty sa na to pozeráš takto jednoducho a prvoplánovo niečo hovorí len o tebe, ty dvere do vašej spálne nechaj zavreté ale nedovoľuj si otvárať dvere niekoho iného a ešte aj konštatovať aký je človek. Nemusím uznávať trojky na to, aby som mala natoľko zdravý úsudok, že niektoré zdravé úsudky podobné tým tvojim si nechám radšej pre seba. Ako povedala viestta, nie je to moja starosť, takže ani tvoja a tam tieto básničky o nevere ukonči. 🙂 Pre mňa nevera totižto ani nemusí mať sexuálny charakter a tiež to nikomu nepchám.

lucinkaboz
2. sep 2022

@viestta motalizujem ?Pokiaľ viem, manželstvo je o dvoch ľuďoch, láska vo vzťahu je o dvoch ľuďoch, je jedno či sú ľudia inak orientovaní, vždy je to o dvoch ľuďoch, ako aj sex, a tretí do vzťahu nepatrí, či už telesne alebo duševne, vždy je to nevera a nie praktika

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
2. sep 2022

@lucinkaboz ty si ži ako to tebe vyhovuje. Tých ostatných nechaj žiť ako to vyhovuje im.
@zoro9836 to platí aj pre teba. Nemáš ani patent na rozum ani na nič. Ja nikoho do ničoho nenútim. Ja dovolím žiť každému ako on uzná za vhodné. Mňa sa sexuálny život ani preferencie iných ludi netýkajú, tak prečo by som im vmucovala svoj názor?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
lucinkaboz
2. sep 2022

@cocolino234 ako vidím trochu ste sa chytila iného prispevku😂😂😂 ja si s Vami haloo netykam, nie som pre Vás hej ty. Mám zatiaľ zdravý úsudok ako väčšina inteligentne, premýšľajucich ludi. Grupak vo vzťahu manželia- dvaja a jeden pozvaný nie sú praktika, ale nevera. Nikomu sa nestarám čo si robi za dverami 😂😂👍nečítajte medzi riadkami a nevymyslajte si , je to môj názor , nechýba mi kapacita , možno Vám niečo iné. Nech už sa ľudia nastavia 😂akokoľvek a nech sú akokoľvek vnútorné nastavení, dvaja manželia uzatvárajú manželský sľub a vernosť asi z prdele😂😂Hlavne že sa potom nastavia😂

lucinkaboz
2. sep 2022

@viestta a čo tým ostatným ja robím?Názor je zakázaný? Sex dvoch manzelov s treťou ženou alebo mužom nie je neverou, fyzická nevera ....vôbec nie, hej🙂

michaela16
2. sep 2022

Neviem no, mne sa to hnusí... a na toto by ma nenahovoril, ani keby mi priplatil 🤦‍♂️Toto je fakt taká zvláštna doba... 👎👎

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
2. sep 2022

@lucinkaboz
@zoro9836
Môžte si ďalej veselo moralizovat ale tak ci tak je vás do toho co sa v ktorej spálni deje nič nie. Vás má zaujímať len ta vaša. Tým vaša starosť konci.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
2. sep 2022

@zoro9836 zas manipulácia. Akonae je to iný názor ako tvoj, už je to manipulacia🙄 a
Ako by bolo dobre na svete ak by sa každý staral sam o seba. O všetkých ny bolo postarane