Existuje muž, ktorý je dobrý v posteli a dokáže úprimne ľúbiť?
Ahojte,mám takú malú dilemu. Poznám 2 mužov. Jeden je úžasný , cítim sa pri ňom veľmi dobre,mám dokonca pocit,že ho lubim ,len nemá až tak veľké prirodzenie a je pevnejší, čo si myslím,že by bol problém v posteli. 2. Chalan je chudší ale nie úplne a v posteli to vie lepšie ako 1. Ale nespráva sa ku mne tak,ako by som chcela no ten 1. Sa ku mne správa úžasne. Ani s jedným nechodím,a som zmätená... Zistujem,že dobrý muži majú malé prirodzenie a to ma nevie veľmi neuspokojiť... Zlí chalani majú veľké prirodzenie a sú dobrí v posteli,no využívajú ženy ,teda ktoré sa dajú a nechcú vzťah a dlho im trvá kým sa usadia,všetko je im ukradnuté alebo prvoradé ako ženy,ktoré by ich chceli a mňa to mrzí ... Možno som ešte nedospela k tomu,aby som pochopila že ten sex nie je tak podstatný,ja to vlastne viem,len som mladá a dobrý a kvalitný sex som ešte nikdy nemala kým som sa nevyspala s chalanom ktorý viac pracuje a nezaujíma sa tak o mna a ja nwm co si mam o tom myslieť. A verte mi ze s nim komunikácia nepomáha. Myslíte si,že existuje na svete alebo na Slovensku muž,ktorý by bol aj dobrý v posteli a aj by ma úprimne lubil a bol by pre mna dokonalý s pár nedokonalostami ?
@sergejj áno,70 kg mám, myslím si,že Nie som nejaká extra ťažká😉
@mamula20 ďakujem krásne ❤️
@olivka0216 70kg je dosť na ženu. A ty sa smeješ, že jeden z tvojich milencov je pevnejší a má malý penis :D odpadol som
@foterlotor 70 kg a vela??? Mne sa snad sniva...mozno pri vyske 150 cm...ale urcite normalna vaha pre 165 -175 kg zenu...normalna, ktora ma zadok aj prsia...
Mne sa napr.nepacia chlapi, ktori sa vyzlecu a "stratia sa". Chlap ma byt chlap, siroky hrudnik, nech si ma moze privinut.
@kornelies 70 kil je ok pre zenu 180cm.
@stanulienkat
Hlupost...ja meriam 170 cm, vazim 65 kg, konfekcna velkost 38-40. Pri 55 kg som mala velkost 36, to sa zda malo.
Podotykam som aktivna...korcule, bike, plavanie, lyze.
@kornelies no pri 170cm este 65 kil ujde. Viac urcite nie.

@slovakboy nikto nevie,že s kým spím,preto som to sem napísala, nemám kamošky a určite by som sa žiadnej baby nepýtala,že aký bol ten dotyčný v posteli ... Ale ďakujem za radu❤️