icon

Existujú ešte introvertní chlapi?

10. jún 2022

ahojte, existujú ešte chlapi introverti? našli ste si takých? ja stretávam skôr samých extrovertov a k mojej dosť introvertnej povahe sa nehodíme, nakoniec prídeme na to, že si nepasujeme :( naposledy mi bolo povedané, že som dosť tichá. nebavia ma nejaké posedenia s druhými ľuďmi, s kamarátmi, najradšej by som bola s partnerom sama. a bola by som veľmi rada, ak by to aj on tak cítil. zatiaľ som mala partnerov extrovertov a prestávam mať nádej, že by sa našiel niekto, kto by sa hodil k mojej povahe. :(

0silvia0
10. jún 2022

@hruska91 no u nas zasa my dvaja introverti a nas syn extrovert, mal to s nami tazke... dcera sa javila tiez ako introvert, ale nejako sa casom otvorila...

ysseba
10. jún 2022

Samozrejme, že existujú. Inak môj kamoš IT-čkár vôbec nie je introvert 🙂

evinqua
10. jún 2022

Moj muz /it/ aj ja sme introverti, vystacime si aj sami často, ale syn je extrovert, takze ten nas ženie do spoločnosti🙂)

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
len_nig
10. jún 2022

Aj ja mám manžela introverta 😊 takže isto existujú 😁 a veru nemáme tichú domácnosť ako tu niekto napísal...podľa mňa najlepší typ na partnera 👌

marca12
10. jún 2022

Dvaja introverti nemozu spolu zit,to je zanik existencie 🤣 ja som introvert a mam takeho normalneho extroverta,ziadny extrem. Ja by som sa nezniesla s rovnakym clovekom,potrebujem "tahaca". My sme rodinne zalozeni,nepotrebujeme behat po akciach a stale niekde byt. No moj sa rad rozprava s ludmi a vie sa zakecat hocikde. Ja som skor taka,ze som ticho a najradsej sama kdekolvek. No to nie je dobre,clovek musi mat rozhlad a neuzatvarat sa pred svetom

yoxinka
10. jún 2022

Existujú. Môj muž je mega introvert. Ľudia ho vyčerpávajú a otravujú. Sám sebou a teda milý zábavný uvoľnený je len v spoločnosti kamošov, má ich asi troch. Potom máme kamoša, ten je taký brutálny introvert, že má 37 rokov a ani frajerku si nevie nájsť, on je fakt extrémne uzavretý človek, pritom veľmi šikovný, pracovitý, dobrý chlap. Ja mám takú introvertnú aj extrovertnú črtu a viem ísť oba módy. Introverti o mne tvrdia, že som extrovert a extroverti ma vnímajú ako introverta 😂😂😂.

emm_i
10. jún 2022

@marca12 pri tvojom príspevku s tahacom som si spomenula, ako mi raz jeden môj kamarát introvert, ktorému sa dlhé roky páčim, povedal, že on potrebuje mňa, aby som ho v živote ťahala... Neviem prečo, ale takí ľudia ma maximálne vyčerpávajú, ktorých mám ja niekam ťahať, posúvať, inšpirovať. Hoci si to vyžaduje moja profesia, v nej to milujem, v súkromí mi taký partner prekáža. Neviem prečo. To samozrejme nič proti tebe, len som si na to spomenula... Že prečo introverta mať nemôžem a nechcem...

luccija
10. jún 2022

@nekonecna_katastrofa presne tak sme sa zoznamili aj my🙂kolegovia, ktori chodili okolo seba a musela som ho zbalit ja.A tiez sme sa rozisli obaja s dlhorocnymi partnermi a zacali spolu bicyklovat.
@emm_i tak to po 17r citim aj ja🙂som tahun a dost ma to unavuje.

savanna
10. jún 2022

Ja ti rozumiem, ja by som tiez nezniesla extroverta :D. Ja som povahovo niekde skor v strede, ale mam ADHD a strasne ma unavuje, ked niekto do mna hodiny huci a ja musim nasilu pocuvat a sledovat dej a myslienkove pochody niekoho ineho. Mam takeho sefa a hovorim si, toto mat doma a musiet to pocuvat, asi si to hodim.
Uz davno je vyvratene, ze protiklady sa pritahuju, skor sa navzajom hladaju podobne typy. Ale aj tych introvertov je dost, ja robim v technickej firme a mame dost takych. Akurat tito analytici su casto aj socialne nie celkom zrucni, nie uplne taktni, atd. Ja by som hladala niekoho v strede medzi introvertom a extrovertom, vacsina ludi je niekde medzi.

0silvia0
10. jún 2022

@savanna tiez si myslim, ze protiklady sa veru nepritahuju... Mna by z ukecaneho extroverta porazilo. Presne toto neznasam, niekto trepe take nezazivne blbosti bez pointy, len vymenuva nejake fakty a mna to neskutocne unavuje.
My s muzom sme obaja introverti, vieme sa porozpravat, mame spolocne zaujmy, ale ideme my dvaja, nepotrebujeme so sebou dalsich 10 obcanov na pokec.
Ja mam par kamosiek z mladosti. Ked idem von na kavu, tak vzdy len s jednou, aby som sa mohla na nu sustredit a pokecat. Nikdy nechodime viacere von.

liljana
10. jún 2022

🙂 K tym IT. Jednoho krasneho dne sel po cestě mladik, když tu znenadani na něj zacala kvakat žaba: „Když me polibis, změnim se v překrasnou princeznu.“ Chlap k ni přisel, zvednul ji a dal si ji do kapsy. Žaba promluvila vice nahlas: „Jestli me polibis, a ja se diky tomu zmenim v prekrasnou princeznu, zustanu s tebou nejmene jeden týden.“ Chlapec vyndal zabu z kapsy, usmal se na ni a dal ji zpet. Zaba pak zacala rvat: „Jestli me polibis a ja se tak zmenim v prekrasnou princeznu, zustanu s tebou a budu delat COKOLIV budes chtit.“ Chlap znovu vyndal zabu z kapsy, usmal se na ni a vlozil ji zpet. Nakonec se zaba zeptala: „Co jsi za cloveka? rekla jsem ti, ze jsem prekrasna princezna, ze s tebou zustanu jeden týden a budu delat cokoliv si bude prat. Tak proc me nechce polibit?“ Chlap odpovedel: „Vem to takhle: ja jsem softwarový inzenýr. Nemam cas na zenskou, ale mluvici zaba je hrozne prima vec.“

jana_eyre_2
10. jún 2022

Minule ma tak napadlo, že všetci moji ex a aj môj muž pracovali ako ITckari.. všetci až na jedneho boli introverti 😅 ja som tiež introvert a presne mi veľmi sedí ak je introvert aj muž.. je ich veľmi veľa, žiaľ často sa im ani nechce ísť do nejakého zoznamovania.. ak pracuješ v kancli, treba sa poobzerať 😁

78787878
11. jún 2022

Ty si ideal pre mojho muza 🙂 Namiesto mna by potreboval presne zenu ako Ty... technicky zamerani muzi hlavne, je ich kopec medzi nami.

pupava_lucna
11. jún 2022

My sme s manželom dvaja introverti - programátori.. našli sme sa na vysokej škole. A perfektne sa nám spolu žije! 🙂

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
gigie24
11. jún 2022

Ano existuju 😊😊😊

0silvia0
11. jún 2022

@nekonecna_katastrofa aka sebareflexia ze netliachat o somarinach👍
Inak pre mna su tiez tieto tliachacky o nicom velmi vycerpavajuce. Mna to realne unavuje😬

alanko20
11. jún 2022

Som extrem introverta, a potrebujem paradoxne opačne nastaveného človeka, aby som mala aj pocit bezpečia, aby ma niekam "potiahol"

luccija
11. jún 2022

@0silvia0 mozno aj preto tak dobre zvladate manzelstvo na dialku🙂

alanko20
11. jún 2022

@0silvia0 ja som zistila, že ma unavuje aj to množstvo ľudí na ihrisku, a to tam len ticho stojím, kým sa dieťa zabáva a hrá 😂

0silvia0
11. jún 2022

@luccija moze byt, ale moj muz je kazdy tyzden doma, chodi na tyzdnovky a v zime je doma nonstop 2-3 mesiace. On tiez dobre neznasa tie tliachave osoby.

0silvia0
11. jún 2022

@alanko20 ja mam smolu, ze pritahujem tliachacov. Vzdy sa niekto mal tendenciu na mna lepit. Ale uz som sa naucila vhodne reagovat, aby som sa prilis nezapojila do niecoho, do coho nechcem.

lienkazuzu
11. jún 2022

Ja mam jedneho doma ❤ a fakt je to ITckar 😂 aj moj ex bol introvert a aj ja som. Rada sa obklopujem extrovertmi,vsetky kamosky co som kedy mala su az extremne extrovertky,ale doma chcem mat klud a introverta a hlada sa prosim pekne na zoznamkach a musis byt zial vo vacsine pripadov iniciator,tak nech ta to neodradi 😁

marca12
11. jún 2022

@emm_i nie som ucebnicovy introvert,zase tych naozajstnych introvertov nie tak vela ako aj extrovertov nie je tak vela. Musia sa najst dvaja,ktori nie su az tak rozdielni. Jasne,ze poriadny extrovert by nevydrzal s introvertom a naopak,ti sa vysavaju z energie. U nas to funguje tak,ze sa doplname,raz potiahnem ja,raz on

hayabusa1337
2. júl 2022

sam som taky :D mam pracu vhodnu hlavne pre extrovertov a viem sa hrozne prepnut ale ked som doma tak viacmenej som introvertny tiez nemusim tieto zabavy grilovacky atd.. len musis hladat 🙂

martinq54
Odpoveď bola odstránená
zuzkas81
21. okt 2022

ako citam komentare, my sme taky zvlastny pripad ze - muz je introvert ITckar, ja extrovertka, ale zbalil on mna, kedze mne sa povodne vobec nepacil. trvalo mu to "iba" niekolko rokov🙂

rol76
10. jan 2023

Ja som introvert,a dosť.Sú vikendy,ked partnerka je celý deň v jednej izbe,alebo varí,a ja ked na dvore nemám robotu,tak celý deň som pri telke,alebo na gauči.Prehodíme si pár slov,samozrejme ked o niečom treba dohodnúť,dohodňeme sa,porozprávame sa,ale inak som ťicho.A všetko s nami funguje dobre.Deťi nemáme,žijeme vo dvojici.Aj v roboťe vedia že som ťichý,nemám zbytočné slová k nikomu.

lalu_sk111
9. feb 2024

podla mna kazdy extrovert ma svojho introverta kamarata..tak mozno cez nich? :D moje kamaratky aj vacsina partnerov boli skor extrovertnejsi ale nemala som s tym problem. Asi sa to ku mne hodilo ale je pravda, ze po kadejakych akciach sa mi moc chodit nechcelo. Iba ak tam boli ludia, ktori ma vedeli obohatit a aj take som zazila