Fakt majú ľudia sex 2x do týždňa?
Myslím na ľudí ktorý sú spolu x rokov, majú deti, prácu, povinnosti atd. Každý hovorí že má sex 1,2,3 alebo dokonca viac krát do týždňa. Je to klamstvo? Lebo ja si to neviem predstaviť a myslím že ľudia klamu aby si zvýšili ego lebo nemať pravidelný sex (v dlhoročnom manželstve) je tabu. Ja som s mužom spolu 9 rokov z toho 5 rokov manželia a mame malé deti som na materskej. Sex po pôrode bol keď trebalo splodiť súrodenca alebo výnimočne raz za mesiac. Áno niesom na to pyšná ale toto celé šialenstvo: tehotenstvo, pôrod, postpartum, malé deti, práca atd kde majú ľudia čas a energiu? Ako to máte vy?
pozri sak napis ze chces rady ako na to
Rutina je zaklad proste stanovit si den kedy to bude a proste bude starsie dieta dat spat do samostatnej izby babetko v postielke v spalni nevadi
proste sa nastavit na to a dohodnut pravidla v ten den v tyzdni muz pride z prace skor umyje riad (nalozi umyvacku a pojde somstarsim na dlhu prechadzku
Myslim si, ze zena nema vseto stihat SAMA. Deti aj domacnost su spolocne. Ked sa starostlivost o deti a domacnost dobre podeli medzi obidvoch, tak je aj viac sily a casu na podpaplonove radovanky a aj domacnost je cista aj o deti je dobre postarane.
@nevenka ale ty da neporovnavaj s cistotou s babami, co maju 1-2 deti. 4 deti su vela a je to zahul. To by som poriadok nemala ani ja a asi ani ten sex. Ja by som skoncila na psychiatrii.😁
A upravena by som uz vobec nestihala byt. Moze to vsetko vobec niekto chciet od matky 4 deti? Mne s 1 dietatom mega pomahal a aj pomaha muz. So 4 by som to nedavala. Skor nevhspem, ze niekto ma 1-2 deti a nonstop bordel a nenavarene, zena spustnuta..... Tam je uz niekde chyba.
Áno, máme 2-3x, niekedy len raz, niekedy zase viac, proste nedá sa povedať, že úplne každý týždeň je to rovnaké. Sme spolu už dĺĺĺho. Veriť tomu nemusíš, ale klamať nemám dôvod.
@goodidea lebo to nie je normálne, zdravé ani bežné. preto to tu nikto nepíše. 🙂 kazdy zdravy človek ma sex aspon 1x za tyzden. ja ho mam takmer denne a s mojim milovanym muzom nas to iba viac spaja a spaja.
@angelinja v com si akoze podla Teba fandim?
S manželom sme spolu 14 rokov, z toho 2,5r ako manželia. Máme 11 ročného a 2 mesačného syna. Manžel je doma len cez víkend. Počas toho víkendu máme sex aj 2x za deň. 💁Prečo nie. Počas tehotenstva menej lebo som mala najprv zakázaný.
Čo sa týka domácnosti mám doma každý deň navarené. Vysávam každý druhý deň. Prať periem každý deň. Ak nie každý, tak každý druhý a zapínam viackrát. Žehlím len veci pre bábätko. Samozrejme chodím aj na nákup.
Čo sa týka starostlivosti o seba - maľujem sa každý deň. Každý večer som v sprche a mám aj vlasy umyté každý večer. Dokonca sa aj holím každé 2 dni. A aby som nezabudla tak chodím aj na nechty. 🤣
Áno, toto všetko stíham aj pri 2 deťoch, aj pri tom malom 2 mesačnom. Aj keď som s nimi cez týždeň sama, stíham.
To je asi nepochopiteľné už pre teba, že? 🤣
Ja mám prinajlepsom raz do týždňa, no je to málo pre mňa.
@stanulienkat
@banderaska29 máte šťastných mužov zeny
Tu sa to zase zvrhne na 3x dennu 5 minutovu kralikaren a nekonecne sex masiny - lebo treba si udrzat muza.
@autorka Ak mate dobry vztah a ty si z akychkolvek pricin docasne indisponovana, sexualna absencia je uplne v poriadku a nic si nevycitaj, ak je tvoj manzel normalny chlap (ktory ta miluje), tak to (na tento cas) pochopi.
Autorka, rande neznamena hned bretonske ustrice v luxusnej restauracii po koncerte Viedenskych filharmonikov. Rande moze byt aj hambac z bufetu cestou z prechadzky v lese alebo kava po kine.
Ono je rozdiel sex (rychlovka, 2-3 minuty) a sex ktory trva a cloveka fyzicky vycerpa. Takze ano, tie rychlovky zvladas aj 3 za den. Asi netreba pausalizovat.
Panecku😅 nechapem ludi, ktori si myslia, ze ini nemozu stihat viac, ze nemozu robit veci inak, lepsie, ze nemozu byt sikovnejsi😅 preco si myslis, ze vsetci klamu a ze prave vy s manzelom ste to, co je "norma", ktoru nikto neprekona ? To je take obmedzene zmyslanie...
A po 9r manzelstva a pri 4 detoch sme mali sex bezne 3-4x do tyzdna, teraz po 18r cca 2x, aj to len preto, ze som tehotna...nas to s manzelom stale k sebe "taha". Ja si neviem predstavit mat sex 1-2x za mesiac, to by bolo strasne malo...neklames ty nahodou, ze si ok s tym mat tak malo sexu s manzelom ? Podla mna ti, co maju tak malo sexu a tvrdia, ze maju vztah v poriadku, klamu🤪 neverim ti skratka😃😃 ( samozrejme posledne dve vety su ironia, len pre uvedomenie sa autorky, ak teda je to mozne🤪)
To, ze to takto nie je u vas, neznamena, ze u inych to takto byt nemoze. Mozno maju ini babky k dispozicii alebo si platia opatrovatelku a mozu si vybehnut raz do tyzdna na rande, veceru, mozno niektori maju dieta, ktoremu nebehaju cely den za zadkom a stihaju upratat, pripadne upratuju spolu, mozno obaja pracuju z domu, deti maju v skole/skolke a v tom case sexuju ako zajace, mozno niekto sex potrebuje viac, tak ho vyzaduje castejsie, inym staci len obcas...
My sme spolu 17 rokov a odkedy sa nam pred takmer 7 rokmi narodilo dieta, boli sme sami na rande asi 5-6x. Nemame nikoho, kto by sa nam o dieta postaral, takze nejake rande vo dvojici byva naozaj vynimocne. Co sa tyka frekvencie sexu, niekedy mame kazdy druhy den, niekedy raz do tyzdna, niekedy raz do mesiaca.. zalezi od situacie, niekedy je toho vela doma alebo v praci, pripadne sme chori, tak sa nemame silu. Ale neviem si predstavit, ze by sme mali fungovat tak, ze milovanie len za ucelom plodenia potomkov.
Co sa tyka cistoty domacnosti, tak rozhodne sa nebrodime doma spinou, ale zas nie je to 110% cistota. A myslim, ze kym som bola s dietatom doma na rodicaku, mala som domacnost cistejsiu, aj som varila pestrejsie ako teraz, ked pracujem naplno.
Proste kto si ako zariadi a ako mu vyhovuje, tak ma.
@mamula20 Ja by som moj sexulany zivot s muzom nikdy nenazvala vybitim prebytocnej energie. Osobne sa nepovazujem za nejaku posilovnu, alebo beziaci pas. A moj muz tak isto.
K frekvencii sex. kontaktu na ktory sa autorka pytala som sa vyjadrila vyssie.
Len ma zaujal tvoj pristup a hlavne pomenovanie vasho aktu, co zrejme aj odzrkadluje jeho kvalitu.
autorka, MY máme rande 1x do týždňa, my naň máme peniaze aj čas, toto bolo od teba hnusné ako si reagovala a ešte takých ľudí nazvala klamármi 👎 to, že ty si frustrovaná, za to nemôžeme, ale áno existujú takí ľudia a namiesto hejtovania rob niečo so sebou, keď si nespokojná
Ja neviem.. Ale mame 3 deti, a keby ze mame sex 1x do mesiaca tak to neviem neviem ako by sme fungovali. 😀😀😀 Teda to mne osobne príde žalostne malo. Ideál je tak 2-3x do týždňa (pre muža viac).
Nechápem to j názor, že všetci musia klamať, ak to majú inak než vy.
Však keď ste vy spokojní tak ako to mate, tak načo táto diskusia? Či tvoj muž s tým ako to mate malo často spokojný nie je??
@mamula20 na ňu nereaguj, chodí sem len vyrývať 😉 postrehla som pri viac témach
@goodidea to on ma stastnu zenu 😀 ale ja som taka, mam proste chut, keby som nemala a nechela, nic proti mojej voli nezmoze
@zuzanka.zuzu No evidentne tu travis den a noc, kedze mas tak skvely prehlad.
Nazyvam to plnohodnotny zivot na konikovi ;)

Preto neverím že iné pary v podobnej situácii to majú inak, len klamu, a že majú rande každý týždeň a kto má na to peniaze a čas? A aj energiu, a každý týždeň nemôžem prosiť babičku aby varovala deti