icon

Fakt majú ľudia sex 2x do týždňa?

1. jún 2023

Myslím na ľudí ktorý sú spolu x rokov, majú deti, prácu, povinnosti atd. Každý hovorí že má sex 1,2,3 alebo dokonca viac krát do týždňa. Je to klamstvo? Lebo ja si to neviem predstaviť a myslím že ľudia klamu aby si zvýšili ego lebo nemať pravidelný sex (v dlhoročnom manželstve) je tabu. Ja som s mužom spolu 9 rokov z toho 5 rokov manželia a mame malé deti som na materskej. Sex po pôrode bol keď trebalo splodiť súrodenca alebo výnimočne raz za mesiac. Áno niesom na to pyšná ale toto celé šialenstvo: tehotenstvo, pôrod, postpartum, malé deti, práca atd kde majú ľudia čas a energiu? Ako to máte vy?

Strana
z5
miadi
2. jún 2023

@iwesska tema je ze 2x za tyzden sex autorka neveri zda sa jej to moc . Ja nerobim tantru alebo nejake mega narocne kamasutra polohy. Mne sa sex neda prirovnavat k športu. Zas tolko spanku cloveku neujde realisticky ten sex netrva x hodin. Kto chce si cas najde ci pol hodku ci 10minut. Mne to nepride o tom ci je clovek unaveny ale ci mà chut. A ked si vecer mrtva tak rano sa tiez da 😉staci chciet.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
miadi
2. jún 2023

@iwesska a kludne spi aj pol dna a maj sex raz za rok. To je uz len tvoja vec len nehovor ze ked to mà Niekto inak tak klame. Podlednych 6rokov som vdaka kojencom fungovala o 4-6h spanku ale aj tak som mala chut aj cas na sex takmer kazdy den, je to obycajna ludska potreba a kazdy to mà ako chce ako si zariadi. Podstatne je len to aby to vyhovovalo obom partnerom. Ked su dvaja asexuali tak su rovnako spokoni ako sexualne aktivni ludia . Problem je len vtedy ked jeden z partnerou ignoruje potreby toho druheho.

nicicka
2. jún 2023

Tak za mňa, teraz odstupom času je materská dovolenka fakt dovolenka...Až keď som začala chodiť do roboty tak začal byť kolotoč a nestihacky...

luciajass
2. jún 2023

@zuzanockamt no mne vstávali 5-6 . Kľudne som začínala variť pred 8. Veď čo mám robiť? O 10 tej bolo navarené, upratané a mohli sme ísť na prechádzku...žiadny problém. Ale to by netrebalo s deťmi znova spat cez deň .

rebrambora
2. jún 2023

No vidis. Ja si zas neviem predstavit mat sex za ucelom splodenia surodenca.
Samozrejme, ze sa to nezmenilo. A ked ti este poviem, ze niekedy nam niekto postrazi deti len aby sme pre seba mohli mat viac ako celu noc asi odpadnes, co?
Jasne ved je to zabava, odburanie stresu aj ked su deti doma a my napriklad 'cistime sprchu'
Asi by som sa zblaznila. A dalsia vec. Kazdy ma apetit inde. Ak to vam vyhovuje tak, tak ok.
Cista domacnost na materskej je tiez mozna, ak si to rozdelis s partnerom.
Sila, co?

zuzanockamt
2. jún 2023

@luciajass No ja som s deťmi veru cez deň nespávala 😊

anonymanonym
2. jún 2023

Tak trochu sa zabuda okrem ineho aj na to, ze nie je sex ako sex, a aj tie predstavy o idealnom sexe su rozne. Niektori maju radi sex kedykolvek, kdekolvek. Su v pohode s rychlovkami. Niektore pary sa zas neradi niekam ponahlaju a z jedneho sexu je zrazu hodina, aj dve. A su tu aj ludia, ktori neholduju klasikam a maju zalubu vo vselicom moznom a "hraju" sa vselijak aj hodiny.
A rovnako je rozny pristup k unave, nedostatku casu. Zatial co nejaky par ked su unaveni, nie je cas, skocia na seba aj tak, vsak lepsie rychlovka ako nic. Tak druhy par si radsej nejaku dobu pocka kym napr. decka postrazia stari rodicia, zatial sa hecuju, mozno ich aj bavi sa za to obdobie drazdit a zvysovat sexualnu energiu medzi nimi a v den D to riadne rozbalia aj na x hodin 😆 Alebo sa ani nehecuju ani nic, ale radsej si pockaju na cas kedy si to mozu riadne vychutnat, ako hodit sex narychlo unaveni. Ludia sme rozni. A nie je vsetko len o kvantite.

miadi
2. jún 2023

@angelinja kazdy den tu pisu zeny 25-30r ze maju malo sex v manzelstve alebo ze nemaju chut.. pari co maju sex par x za mesiac . Autorka sa vobec nestazovala nehladala rady ako mat viac chut na sex ona je uplne spokojna stym ako to mà . Mà svoje dovody svoju logiku preco to mà tak no tvrdi ze druhi klamu ked to maju inak. Ale Asi nebude uplne spokojna ked zalozila tuto temu Mozno jej muz by chcel castejsie. Pre mna je mat sex uplne bežna vec ako mat ranajky. Ale su ludia co neranajkuju maju len obed veceru. Za to z nich nebudem robit klamarov. Ani to ze mà Niekto ranajky ci sex kazdy den pre mna nie je nieco extra zaujimave. Autorka sa pytala ako to mame my. Ked som to opisala Tak som pre teba trapna klamarka stara co si nieco dohana atd . Si uvedom ze jediny kto tu zacal urazat druhych si ty a autorka. Niektori dochodci maju aktivnejsi sexualny život ako ty alebo Ja a co teraz ? Nech maju. Ty Musis mat velmi uzavrete obzory ked neveris tomu co si nezazila. Ked ti pride fakt ze Niekto mà sex kazdy den ako chvalenie sa. Pre teba musi byt velmi vzacny nieco nedosiahnutelne. U nas staci objatie a chut aj cas sa najde. Nepride mi to ako nieco nezvycajne co by nemohol mat kazdy. Staci ked obe strany chcu.

nurielka
2. jún 2023

Poviem ti len jednu vec, ak ti doma pomáha chlap so všetkým (pardon, nie pomáha ale spolupodieľa sa na domácnosti), tak by si mala chuť aj 5-6x do týždňa, ak to nerobí máš chuť 1x za mesiac, ako si to nastaviš tak to aj máš. A zasa je rozdiel rýchlovka a dlhé milovanie. Niekto má rád rýchlovky 7x do týždňa, niekomu stačí milovanie 1x za týždeň, výber si. Každý sme nejaký, tak neporovnavaj. A hlavne nájdi kompromis s mužom, to je podstatné, mať muža na prvom mieste, potom deti atď.

rorino
6. jún 2023

Neklamú,

asod
6. jún 2023

Je to individualne. Niekto je temperantny, iny nie.
2,3 krat do týždňa? U nas by to bolo malo po 9 rokoch manželstva. Bol medzi nami skoro 14 rocny vekovy rozdiel. Mozno aj preto.

duratlicka
13. okt 2025

@anonym_autor Keď som dojčila, nemala som absolútne chuť na sex, chcela som len spať a spať. Ale milovali sme sa pravidelne, lebo som nechcela prísť o manžela. Brala som to tak, že aspoň takto mu môžem prejaviť lásku. Akonáhle som prestala dojčiť, libido sa vrátilo. Deti podrástli. Sme spolu 16 rokov a milujeme sa 3-4x do týždňa.

Strana
z5