Footfetisch
Ahojte,mám na Vás otázku,čo by ste si pomysleli o muzovi,ktorému sa páčia ženské bose chodidlá.Je to podľa Vás úchylka?vadilo by Vám,ak by od vás vyžadoval niečo takéto? respektíve nájde sa aj tu nejaká,ktorá má manžela,priateľa,ktorý je na niečo takéto zaťažený.
@fireman666 podla toho, co vsetko chce s tymi chodidlami robit.
Jedna znama ma zas uchylku na zvuky brucha. Takze ked jej priatel zaspal, polozila si hlavu na jeho brucho a pocuvala, ako mu pracuju creva. A tak zvycajne zaspala. Kedze mu tym na brucho v noci tlacila (nez sa z neho v spanku odkotulala, preto to nezistil), tak skoro kazde rano sa zobudil s tym, ze mu je tazko, az zle a minimalne raz do tyzdna z toho rano zvracal. Ked s tym chcel ist uz k doktorovi, tak sa nakoniec priznala, ze to asi kvoli nej.
Stiahol jej teda tieto zvuky z youtubu (prekvapivo su tam toho nahrate hadam stovky zvukovych videii o tomto, je to asi celkom casta uchylka), ona si ich hodi na noc do sluchatok, prituli sa k nemu a spi ako babatko. Akurat ho stale hladka po bruchu pri tom. Ale s tym sa uz vyrovnal.
No jasne ze to je uchylka. Ale samozrejme ze ludia, ktori sa tomu nerozumeju a nepoznaju, ti budu tvrdit ze v pohode. Instagram je plny takych, keby len chodidla.. ale pouzite smradlave pancuchy ich vzrusuju, vypytuju a kupuju od zien ponozky a silonky, aby si s nimi mohli robit dobre..
Tipujem ze nakolko sa na to pytas, tak patris medzi tych chodidlovych a najradsej by si bol, keby mozes zene lezat pri nohach, alebo aby po Tebe chodila, ci aby si jej mohol cucat a lizat nohy a podobne.
Hrozne, mne sa to hnusi 🤦♀️ Ale tak kazdemu jak je libo
@moonlight1210 blbosť. Nevravim, že taká úchylka neexistuje ale zeby nezistil že mu dakto spí na bruchu? Každú noc? Akože čakala kým zaspí, potom ho odkryla a ľahla mu na brucho?
@hipuska nuz, to mu vtedy nenapadlo, ze je to tymto. On skor potajme podozrieval, ze za to moze jej varenie. 🙂
poznam takych muzov. a mam pre to pochopenie. nikomu neublizuju, su aj taki, co im stacia fotky zenskych noh. a ktora zena nezazila vasnive oblizovanie palcov na nohach, tak nevie o co prichadza 😀
@fireman666 ja mám úchylku na chodidlá, ale nie že ma vzrušujú chlapské chodidlá. Ja zbožňujem keď mi muž hladká, stekli, olizuje nôžky. Jeho to až tak moc neberie, ale ani mu to nevadí 😅 Stále mu ich pcham pod ruky alebo popod nos 😁 samozrejme nôžky mám vždy čisté a voňavé 🤭
Ja poznam minimalne 3 kamaratov, ktori v procese vyberania si partnerky hodnotia zenske nohy. :D Aj mne sa pacia a so zenou ktora ma skarede prsty a chodidla by som asi nechodil, takze mozno tam je nejaky naznak fetishu ale nerobim si s nimi dobre a ani ich neoblizujem. Ale tuto vec pokladam defakto za prirodzenu , pretoze chlapi to riesia :D
@fireman666 podla man nic vynimocne, odporucam skupinu vo Viedni v no limits “ Fussfetish Stammtisch” . Alebo Fetlife na skupiny tam. Neviem co s tym chces tu na fore. Ja sa Tu tiez nepytam zien na ich nazory v tomto smere, nakolko by polovica nevedela, co sa vobec pytam
Všetko, čo vyhovuje OBOM partnerom vo vzťahu, je OK. Ak by teb a a tvoju partnerku bavilo pre mňa za mňa aj kmásať sa, a vy ste s tým stotožnení, tak je to ok. Čiže tu dostaneš odpovede vypovedajúce preferencie a názory vždy iné, lebo čo, každý máme radi niečo iné 🙂. Ak to nechceš robiť proti vôli druhej strany, nevidím v tom nič nevídané
Hovoria, že to je úchylka ale za mňa je to fantastická vec. Ešte ak mi žena vonia a nemyslím tesne po sprche, voňavou a pod., myslím ženský vonia tak to je známka úspechu, že ma priťahuje a to isté ženu muž. Len my sa klameme voňavkami. Poznáte to mužovi voniate a po pôrode sa zmení vaša voňa a muž o vás stratí záujem. My muži sme viac živočíšny. Ja ak mám partnerku milujem jej pach, pot, telo, keď si prdne pri 69, nejdem ju zabiť, je to prirodzené a stačí len zadržať dych. Stalo sa mi to raz a kvôli tomu je Ed si mám vybrať žene spôsobiť traumu na celý život kvôli tomu, že si prdla keď sa uvoľnila alebo si proste užiť živočíšnosť a partnerke neublížiť. Ktorá možnosť je pre Vás prinosnejšia ? My muži sme proste iný a nie len na sex, áno je pre nás významný. Ženy zahoďme svoje egá, svoje zranenia a nehodnoťme sa na základe minulých vzťahov a boliestok.

@fireman666 kebyže len bosé chodidlá..môjmu sa páči na mne všetko holé, bosé. Takže myslím si o ňom, že je super chlap 😃😁