icon

Fungujú rituály lásky?

19. mar 2025

Ahojte. Idem s kontroverznou témou, preto prosím, kto sa nemá k čomu vyjadriť, nech sa radšej zdrží. Hľadám niekoho, kto má skúsenosti alebo pozná niekoho kto skúsil rituál lásky. Funguje to?

minenkaa
•
19. mar 2025

Pozor na to ,Laska musi byt dobrovolna potom to nie je laska

minenkaa
•
19. mar 2025
eru331
•
19. mar 2025

Čo si mám pod tým vlastne predstaviť?

janka_23
•
19. mar 2025

Nie, nic take nefunguje. Ale ak chceš prísť o peniaze tak smelo do toho

autor
•
19. mar 2025

@janka_23 skúsenosť alebo len váš názor?

janka_23
•
19. mar 2025

Aj aj 😉

minenkaa
•
19. mar 2025

Mna zaujima co tym chces dosiahnut

autor
•
19. mar 2025

@janka_23 vieš mi tu skúsenosť prosím popísať? Al nechceš tu, môžem sa ozvať do správy

autor
•
19. mar 2025

@minenkaa to momentálne nie je podstatné, pýtam sa na názory zo skúseností

minenkaa
•
19. mar 2025

Velmi ma to zaujima kde clovek az dokaze zajst ,vypocula si si co som ti poslala

katka2602
•
19. mar 2025

Bola som raz u jednej pani a pýtala som sa na tieto veci. (Ja som potrebovala poriesit bylinky a boľavé kolená, keď bežná liečba nezaberala) Bolo to síce veeeeeelmi dávno, ale povedala, že taký rituál robí. Je veľmi zložitý, robí sa počas splnu, musíš tam byt osobne. Už v tej dobre to bolo drahé ako šľak (450€) každopádne dodala, že ak to spraví pripúta sa partner k tebe a už sa ho nezbavis aj, keď budeš schciet,tj napr. začne ťa bit, nebudeš schopná sa od neho odpútať. Kto tomu veri, verí kto neverí, zbytočne diskutovať.

niktooooo
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
19. mar 2025

@katka2602 ďakujem za názor. Viem že sa robia aj rituály nie osobne, skôr ma zaujímajú tie

autor
•
19. mar 2025

@minenkaa ešte nie, vypočujem

minenkaa
•
19. mar 2025

Naozaj si daj pozor zahranas sa aj s vlastnym osudom

cukroska
•
19. mar 2025

Ja som o tom počula (ale iba počula od známej ) jedna dievčina chcela až posadnuto známej muža a bola za nejakou ženou ,čo sa tým zaoberá. Muž dovtedy nejavil o mladú záujem nakoľko bol šťastne zadaný. A naozaj sa dali dokopy. Nechal ženu aj deti. Správal sa k žene úplne inak akoby to nebol ani on. Až agresívne,.Poznám ich a dovtedy kľudný, pohodový chlap sa zmenil na diabla.
Dovtedy ukážkový muž, starodtlivý otec sa správal priam posadnuto. Prestal sa zaujímať o deti o rodinu, nikomu sa nezdravil, mne pripadal ako sfetovaný.Mal plnúl hlavu iba tej mladej. Netuším či jje za tým niečo viac, alebo kríza stredného veku .Je to už veľa rokov a nakoniec sa vrátil ku žene a k deťom a žijú pekne .

rozculena
•
19. mar 2025

to funguje na hocijakého chlapa?

morpheuss
•
19. mar 2025

Poznám jeden rituál lásky, ktorý fakt funguje... volá sa "skvelý anál".

lindusss2016
•
20. mar 2025

@morpheuss 😂 no niečo na tom bude, ale podľa mňa je takýchto rituálov viac, každému podľa chuti ☺️

michael091
•
Autor odpoveď zmazal
•
michael091
•
15. jún 2025
@katka2602

Bola som raz u jednej pani a pýtala som sa na tieto veci. (Ja som potrebovala poriesit bylinky a boľavé kolená, keď bežná liečba nezaberala) Bolo to síce veeeeeelmi dávno, ale povedala, že taký rituál robí. Je veľmi zložitý, robí sa počas splnu, musíš tam byt osobne. Už v tej dobre to bolo drahé ako šľak (450€) každopádne dodala, že ak to spraví pripúta sa partner k tebe a už sa ho nezbavis aj, keď budeš schciet,tj napr. začne ťa bit, nebudeš schopná sa od neho odpútať. Kto tomu veri, verí kto neverí, zbytočne diskutovať.

@katka2602 to fakt?? A viete mi dať kontakt na tú pani niečo by som sa potreboval opýtať ďakujem 😊

katka2602
•
15. jún 2025
@michael091

@katka2602 to fakt?? A viete mi dať kontakt na tú pani niečo by som sa potreboval opýtať ďakujem 😊

@michael091 neviem, to bolo viac ako 20 rokov dozadu. Ja ani netuší, či vôbec ešte žije.

michael091
•
5. júl 2025
@cukroska

Ja som o tom počula (ale iba počula od známej ) jedna dievčina chcela až posadnuto známej muža a bola za nejakou ženou ,čo sa tým zaoberá. Muž dovtedy nejavil o mladú záujem nakoľko bol šťastne zadaný. A naozaj sa dali dokopy. Nechal ženu aj deti. Správal sa k žene úplne inak akoby to nebol ani on. Až agresívne,.Poznám ich a dovtedy kľudný, pohodový chlap sa zmenil na diabla.
Dovtedy ukážkový muž, starodtlivý otec sa správal priam posadnuto. Prestal sa zaujímať o deti o rodinu, nikomu sa nezdravil, mne pripadal ako sfetovaný.Mal plnúl hlavu iba tej mladej. Netuším či jje za tým niečo viac, alebo kríza stredného veku .Je to už veľa rokov a nakoniec sa vrátil ku žene a k deťom a žijú pekne .

@cukroska kontakt na tú ženu čo sa tým zaoberá, že sa dali tí dvaja dokopy??

cukroska
•
5. júl 2025
@michael091

@cukroska kontakt na tú ženu čo sa tým zaoberá, že sa dali tí dvaja dokopy??

@michael091 To netuším to som iba picula3z rozprávania bývalých kolegýň.