icon

Hádky v manželstve

15. apr 2022

Myslela som si že mňa sa to týkať nebude 😏mám super muža . Má veľa práce aj kôli úveru to ťahá všetko sám . Ja som na MD . Všetko sa zbehlo rýchlo .teraz po pár rokoch sme sa narýchlo rozhodli mať svoje bývanie ..doteraz sme boli v podnájme a šetrili." Aj keď som pracovala, nedalo sa moc toho šetriť. Viem že ma muž toho dosť ale myslím si už to medzi nami chladne. Po práci sa neponáhľať domov. Ide za kamošom ,viem oddýchnuť..ale aj ja som ko. Prestala som mu robiť jesť a obsluhovať,no zas začal pýtať to odomna. Takže nestačí že navarim musím doniesť pod nos a vôbec ..
Vieme si tak hnusne do očí povedať 😢kedysi by ma to ani nenapadlo .
Rozhovor by pomohol? Ale neviem či by bol úprimný.

Strana
z2
janai1
15. apr 2022

@stulrajterova absolútne netuším na čo akože narážaš teraz 🤦‍♀️ ale keby si si prečítala celú diskusii tento tvoj zbytočný výkrik bol absolútne zbytočný....

Btw, ja som reagovala na "Prestala som mu robiť jesť"

1gabriela13
15. apr 2022

Vymeňte si rolu ,ty chod do práce a on nechala postará o deti a nech máš každý deň navarené a samozrejme pod nosom tanier s jedlom . Až vtedy pochopí čo je to byť na materskej. Keď sa nám narodila dcéra ,muž začal s takýmito vecami tiež,lenže ja som to hneď stopla.pred ním som zavolala do práce že chcem nastúpiť lebo muž ide na materskú. Prisahám ,že za toľko rokov som 129kg nabijaka muža nevidela tak zosrateho 😂dodnes sa na Tom smejem. A potom som zacala študovať,cez víkendy som mu nechávala dcéru. Na obed mi vkuse zvonil telefón že už kedy prídem domov 😂odvtedy mi ruky nohy Bozka ,že ako si to viem všetko zorganizovať ,pracovať,študovať ,cvičiť a ešte sa starať o dcéru a domácnosť. 😂Nech skúsi a pochopí. A ty po práci kľudne zajdi ešte ku kamoske na pokec ,a keď prídeš domov,nezabudni sa dožadovať este aj sexu,lebo však manželská povinnosť 💯

andrejka1974
15. apr 2022

Ja to tiež robím však keď je môj muž 12 hodín v práci asi ho potesim keď mu jedlo zohrejeme a donesiem robím to celý život a je to úplne v pohode a keď treba tak zasa on mi pomôže postará sa o deti takže kôli tomuto sa hádať nemá zmysel

0silvia0
15. apr 2022

@andrejka1974 no len tvoj muz ti pomoze, tuto tento panko ide za kamosmi a potom zene vycita bordel, lebo je to jej robota obskakovat okolo neho

mooonika1975
15. apr 2022

@deti95060810 no ty kks, ak by obsluhoval on mňa ,tak potom aj ja jeho. Inak v žiadnom pripade, je to rovnocenný partner, nie ďalšie decko. AK donesie kávu raz on, tak potom zase ja.

andrejka1974
15. apr 2022

@0silvia0 tak ak som doma a mám občas gaucing tiež hromži ale vie to potom rozdychat a keď chce ísť s kamošmi tak ide že nechce sa s deťmi baviť lebo mal blbý den predýchať aj ja je to stále o kompromise a že sa hádajú občas treba mlčať a nebadať sa

lucia198811
15. apr 2022

😀 pripominas mi tipicku romsku zenu.160cm/100kg D prsia,masne cierne vlasy ... tak ta vidim z tych komentarov 😀 sorry ak sa mylim ;)

caroline_
15. apr 2022

@lucia198811 to si uz z coho konkretne vycitala?

lucia198811
16. apr 2022

@caroline_ z tych jej prispevkov...napr,uz ma to vytocilo do b.ha, presne z tejto nadavky a potom pisanie bez medzier v slovach knim,snim...neviem take romale mi to pride....😀

liljana
16. apr 2022

Kedy ste presli na zvyk - naber mi a odloz po mne? Pred MD, alebo pocas. Je chore, aby zdravy clovek sa nechal obsluhovat a naberat jest. Mozno este tak nabrat jest dietatu do 12 rokov. Aj to by malo byt zvyknute podakovat, po sebe odniest a dat do mycky. Kebyze dospely sedi, caka a drzo povie, naber mi, tak sa docka iba stiplavej odpovede, ci nema ruky, ked potrebuje tie moje.

Strana
z2