Hanbíte sa vyzliecť pred manželom?
Ženy, tie čo ste v dlhodobých vzťahoch. A nie ste už také dokonalé ( napríklad ovisnuté prsia, nadváha, hoco)
Hanbíte sa vyzliecť pred manželom? 😄😂
@minenkaa stále sú na bruchu aj tak 😂
@anonym_autor Keby som mala nadvahu a prsia na bruchu, tak by som sa riadne hanbila nielen pred muzom, ale aj sebou hlavne. Nadvaha sa da riesit a ovisnute prsia tiez... Ale zjavne je jednoduchsie nerobit nic a hladat tu tebe podobne, aby sa sa aspon trochu citila lepsie.
Hanbim, moje prsia uz par rokov nevidel. Chystam sa na opku
Nie.nehanbim sa.moje 41r telo miluje. Kojila som skoro 6r, momen.trocha pribrala. Nekomentuje nic. Miluje moju prdelku.😆
@anonym_autor zatiaľ asi rok dva ale stále so hovorím ešte to nie je až také hrozné. Ale teda vekom to určite príde ak mám genetiku z maminej strany
@sense no tak ja už viac rokov zvažujem. 😀A asi to pri tom aj zostane 🤷♀️
Nie.nehanbim sa.moje 41r telo miluje. Kojila som skoro 6r, momen.trocha pribrala. Nekomentuje nic. Miluje moju prdelku.😆
@anonym_51fea8 👍🤗
Hanbim, moje prsia uz par rokov nevidel. Chystam sa na opku
@anonym_1bd531 to je fajn, že to ides dať si spraviť.
@anonym_autor Keby som mala nadvahu a prsia na bruchu, tak by som sa riadne hanbila nielen pred muzom, ale aj sebou hlavne. Nadvaha sa da riesit a ovisnute prsia tiez... Ale zjavne je jednoduchsie nerobit nic a hladat tu tebe podobne, aby sa sa aspon trochu citila lepsie.
@anonym_2d25a2 niekoľko krát som povedala že nadvaha problém nie je. 😄
Moj muž nerad štíhle. 🤷♀️ Ale prsia a brucho sú môj problém 😁
@anonym_502872 malé Prsia 😍 už len v mojich spomienkach.. brala by som ich späť 🤗😁
@anonym_autor Ale evidentne mas s tou postavou v halve nejaky problem. Zacni cvicit, aby si zmensila brusko a prsia si daj vyformovat. Nie je to ziadna umelina, moja mama na tom bola uz pred skoro 20 rokmi (kvoli bolestiam chrbtice) - prsia ako teenagerka ma aj v 70tke 😁. Takato velka nespokojnost s vlastnym telom mi nepride normalna. Tvoj muz ma pravdu
@anonym_502872 zo životom som spokojná. ☺️
@anonym_autor niesi. Ved to pises skoro v kazdom prispevku.
Schovavat sa, aby ta nahodou nevidel nahu je stres. Myslis si,ze on nevie ako vyzeras? Nebud naivka.
Sex pod perinou a v tme, keby si to raz zmenila, bol by nadseny.
V hoteloch ako fungujes? Oblecenie do ruky a sup do kupene? Plavky?
@anonym_02f7cc no konečne niekto 🤭👊
Ty sa prečo hanbis?
@anonym_autor po dvoch pôrodoch mám nadváhu (tým niečo robím) aj cicky vyťahané
@anonym_250157 takže máš napr ovisnuté prsia a nehanbíš sa pred manželom? 😄
@anonym_autor ovisnute nemam ,ale po porode dost male , brucho ostalo:D
@anonym_autor nie, nehanbím sa vyzliecť pred manželkou. A ani jeden z nás nevyzerá ako model.
Schovavat sa, aby ta nahodou nevidel nahu je stres. Myslis si,ze on nevie ako vyzeras? Nebud naivka.
@anonym_95cc84 ale prečo to preháňať? Nemusím sa schovavat. Veď keď idem do kúpeľne tak zavriem dvere. Inak chodím po dome v nohavičkách a v pyžame ( horný diel)
Robím všetko pre to, aby som sa za svoje telo nemusela hanbiť. Nie len pred mužom ale hlavne pred sebou. A to ani po 2 deťoch.
Ani prdnut sa pred nim nehanbim, nieto vyzliect 🙈
@lippanek to závidím 😄 ani to nezvladam😂😂
@anonym_autor nie, nehanbím sa vyzliecť pred manželkou. A ani jeden z nás nevyzerá ako model.
@pr85 u mužov je to iné, ako všetko 🤷♀️
@anonym_autor ovisnute nemam ,ale po porode dost male , brucho ostalo:D
@anonym_250157 malé som mala a boli super, milión krát malé radšej ako ovisnuté
@anonym_autor po dvoch pôrodoch mám nadváhu (tým niečo robím) aj cicky vyťahané
@anonym_02f7cc a ideš ich riešiť operáciou, úpravou?
@anonym_95cc84 v hoteloch? Ako čo tam? Plavky mám celé. Veď nie je problém. Treba rozoznať čo píšem. Nemám problém byt v spodnom prádle
Robím všetko pre to, aby som sa za svoje telo nemusela hanbiť. Nie len pred mužom ale hlavne pred sebou. A to ani po 2 deťoch.
@martinka13 tak to je pekné 😁😄
@anonym_8c2300 veď vravím keď ležím je to ok 😂😂
Nespím v podprsenke.
@anonym_autor no, ja aj ked lezim, nie je to ok, utekaju do stran, 5 deti, piate ma par tyzdnov, ked dokojim, to bude velmi smutne s nimi. Nie je mi to az tak prijemne, no ja sa operacie bojim. Jaziev, zmeny citlivosti, takze neviem...a Vy sexujete tak, ze Ty stale len lezis? 🤔🤪.
Ja mam na moju postavu, 152 cm, naozaj mega prsia, nevyzera to fakt dobre ani v podprsenke, nie este bez, 85G-H 🫣. Nie, s tymto cvicenie, ani nic ine nic nespravi, okrem operacie. Ale je rak to "ale".
Ja ked som u doktora a mam ist na rtg pluc napriklad, ze bez podprsenky niekam, tak by som sa pod zem prepadla, to radsej si dam dole gatky a to mi menej vadi.
Kedysi som nosila podprsenku 70C-D, neskor 75C-D a este aj 75F bolo v pohode. Ja neviem, co sa zblaznili tie prsia, a nie, to mi tak nenarastli pri detoch, ale este pred nimi. A to mam aj vela muzskych hormonov. Ale mavala som kedysi vyssi prolaktin, tak mozno to. A ani schudnutie na to nepomaha, po prvom dietati som mala 80G a ked som schudla na dievcensku vahu, zo 70 na 48, tak prsia stale F-ko 🫣.
Ja Ta chapem, akym stylom sa hanbis. Aj ja som spokojna so vsetkym ostatnym, ale prijat tie prsia dako neviem...
@anonym_autor no, ja aj ked lezim, nie je to ok, utekaju do stran, 5 deti, piate ma par tyzdnov, ked dokojim, to bude velmi smutne s nimi. Nie je mi to az tak prijemne, no ja sa operacie bojim. Jaziev, zmeny citlivosti, takze neviem...a Vy sexujete tak, ze Ty stale len lezis? 🤔🤪.
Ja mam na moju postavu, 152 cm, naozaj mega prsia, nevyzera to fakt dobre ani v podprsenke, nie este bez, 85G-H 🫣. Nie, s tymto cvicenie, ani nic ine nic nespravi, okrem operacie. Ale je rak to "ale".
Ja ked som u doktora a mam ist na rtg pluc napriklad, ze bez podprsenky niekam, tak by som sa pod zem prepadla, to radsej si dam dole gatky a to mi menej vadi.
Kedysi som nosila podprsenku 70C-D, neskor 75C-D a este aj 75F bolo v pohode. Ja neviem, co sa zblaznili tie prsia, a nie, to mi tak nenarastli pri detoch, ale este pred nimi. A to mam aj vela muzskych hormonov. Ale mavala som kedysi vyssi prolaktin, tak mozno to. A ani schudnutie na to nepomaha, po prvom dietati som mala 80G a ked som schudla na dievcensku vahu, zo 70 na 48, tak prsia stale F-ko 🫣.
Ja Ta chapem, akym stylom sa hanbis. Aj ja som spokojna so vsetkym ostatnym, ale prijat tie prsia dako neviem...
@anonym_5ac9dd ja som zvyknuta že ženy tu nič nechápu 😂😂 ak taký problém nemajú.
Tie strany mi až tak nevedia keď ležím, podrzim ich v predu 😂😂😂. Je sex aj na boku to sú v prsia tiež v dobre polohe ale držať držať držať, alebo muž 😂😂.
Tiež som bola na rtg a hroza keď som dala podprsenku dole 😁
Ja mám D/E
@biba_18 tak potom tvoja odpoveď - nehanbím, je jasná 🤗
@anonym_autor som sa zasmiala,ozaj....
Takze ty sa pytas vyslovene zien s ovisnutymi prsami????
Ja teda som velmi hanblivy clovek,ale nie pred manzelom...
nemam uz urcite prsia ,ako ked som mala 20,ale ani nie nejak ovisnute...
A ako citam,mam väcsie ako ty...
Nemam modelkovsku postavu,ale nemyslim si,ze by som sa musela hanbit....
Pred manzelom sa nehanbim vobec,
po tolkych rokoch je zvyknuty,aj keby som mala kazde prso inej farby a zadok naopak....
Pozname sa ,tak naco hrat divadlo...
Cloveka,s ktorym zdielam najintimnejsie chvile zivota sa nemozem hanbit-to by som s nim nemohla existovat.stale v napäti....
A napr.rovnako nemam problem s rodicmi....nikdy sme sa pred sebou neschovavali....
@anonym_autor som sa zasmiala,ozaj....
Takze ty sa pytas vyslovene zien s ovisnutymi prsami????
Ja teda som velmi hanblivy clovek,ale nie pred manzelom...
nemam uz urcite prsia ,ako ked som mala 20,ale ani nie nejak ovisnute...
A ako citam,mam väcsie ako ty...
Nemam modelkovsku postavu,ale nemyslim si,ze by som sa musela hanbit....
Pred manzelom sa nehanbim vobec,
po tolkych rokoch je zvyknuty,aj keby som mala kazde prso inej farby a zadok naopak....
Pozname sa ,tak naco hrat divadlo...
Cloveka,s ktorym zdielam najintimnejsie chvile zivota sa nemozem hanbit-to by som s nim nemohla existovat.stale v napäti....
A napr.rovnako nemam problem s rodicmi....nikdy sme sa pred sebou neschovavali....
@osky na tvoju prvú otázku - áno.
Veď nebudem sa predsa pýtať žien ktoré sú pekné.. také sa samozrejme hanbiť nebudú.
To vážne pred rodičmi si kľudne nahá? 🤔 Či tomu nechápem 😂
@osky na tvoju prvú otázku - áno.
Veď nebudem sa predsa pýtať žien ktoré sú pekné.. také sa samozrejme hanbiť nebudú.
To vážne pred rodičmi si kľudne nahá? 🤔 Či tomu nechápem 😂
@anonym_autor to či máš za logiku ,že pekných žien sa nebudes pytat ,tie sa nebudú hanbit ,ja sa nehanbím a furt mi tu píšu ,aká som škaredá,neogabana a tučná ,tak teraz ako ,som pekná či škaredá
Mala som kolegyňu, náboženský veľmi založenú, nikdy ju manžel nahú nevidel. Postavu mala v oblečení štíhlu. Dôvod neuviedla.
@anonym_c5bbbe tak toto je fanatizmus neuveritelny
Chudak muz
nehanbim sa pred manzelom. Dbam o seba. Inak by som sa hanbila pred sebou, keby som bola zanedbana.

@minenkaa ved ty si písala autorke nech sa snaží byť dokonalá. Lebo ty nemáš dôvod sa hanbit. Čiže si dokonalá.
@anonym_b1b54f a čo mi napísala autorka