Hľadám asi Adonisa
Baby, kedysi ma pritahovalo, čo chlap povie a z toho charizma a tak. Čím dalej tým mám vyššie nároky na výzor… teraz som stretla príjemného chlapa, máme si čo povedať, príjemný hlas, gentleman. ale v realite nižší a širší ako by sa mi páčilo. aj keď žiadny extrém, takých 180 cm môže mať, teda o pár cm viac ako ja. A pritom mne cas a vek určite nepomáha ku krase. S tym sa asi nedá nič robiť, že?
@zuzubb007 tak stále existujú aj vysokí muži priemernej váhy, inteligentní s dobrým srdcom, verim tomu
@autor....po 17 ročnom vzťahu ti môžem úprimne povedať,že čerpať vo vzťahu zo spomienok na minulosť je cesta k rozpadu vzťahu.
Mne to stále príde také,že ty berieš svojho potencionálneho budúceho partnera ako nejakú vec,ktorá poslúži tebe na vybudovanie vzťahu.Uvedomujes si že muž je dýchajúca živá bytosť,ktorá ma vlastnú vôľu,mozog a zmýšľanie?
Obávam sa,že takýmto postojom a prístupom ostaneš slovensky povedané na ocot
Ano ale taky su uz davno zadani, pri tolkom vyberani sa ti zuzuje vyber, dokonaly, uzastny chlap ma davno chapajucu milovanu partnerku
Moj muz ma 189cm nikdo by nepovedal ze he tlsty. Je to kus chlapa a tie kila navyse az tak nevidiet. Neviem co je pre teba primerana vaha? Ja mam skveleho muza ale ak chces dam ti kontakt na mojho byvaleho ten bude splnat vsetky tvoje poziadavky
@doriiis máš pravdu v tom, že si želám niekoho, kto môj život skôr obohatí než aby bol len preto, že mať partnera. Avšak, to iste chcem ponúknuť späť. A tiež, že sa podporíme, keď je horšie a všetko to, co k partnerstvu patrí. Jasne, že chápem, že ma svoju vôľu, rozum a všetko ako iná bytosť. K tvojej 1. vete - prečo?
@zuzubb007 tak to je jasne, že výber je už menší a že hľadanie bude dlhšie trvať ako v 20. rokoch, ale mám aj kamarátky, ktoré našli pred 40tkou
@modrykolibrik ťažko povedať na kg, to ako neovládam takto. Ale max. Toľko, aby ked sa povie “vyžrané prasa”, aby si to nikto s tým mužom nespojil. Krk ešte dobre rozoznať a tak. Nejaké malé kg navyše to na mužovi nevadí, skôr sa mu dá povedať, že je veľký - to je v pohode

S takymto pristupom a narokmi, kde nikdo nieje dobry ty veru partnera do zivota nenajdes