Hľadám radu: túžim po nevere bez narušenia vzťahu
Ahojte.
potrebovala by som poradiť, mám dlhoročný vzťah, z neho krásne dieťa, s mužom si rozumieme, netrpíme žiadnou krízou, či už partnerskou, sexuálnou alebo finančnou, nehádame sa len tak pre nič za nič, vieme sa o všetkom v klude porozprávať.
Môj problém spočíva v tom, že už dlho túžim po jednom chlapovi on po mne tiež .... Je vydatý má tiež deti.
Strašne ma fyzicky priťahuje, chcela by som ho za stáleho milenca, neviem prečo, kedže doma mám všetko.
Niečo ma k nemu ťahá. Strašne ho chcem. Stále musím nad ním rozmýšlať. Ani neviem prečo, ale ani by mi nebolo lúto, že som podviedla svojho muža.
Nechcem si ničiť môj vzťah, no len chcem sa aspoň raz vyspať s tým neuveritelne krásnym a úplne super chlapom, nehladám u neho lásku ani nič podobné, hladám len sexuálne napätie a možno trochu zmenu....
Ani neviem čo od vás tu čakám, či podporu, či osočovanie, urážanie, nadávky alebo či chcem aby ste mi napísali, nech to mojmu mužovi nerobím, že si to nezaslúži, no potrebovala som sa aspoň takto vyrozprávať niekomu.
Bola by som rada, ak by sa mi ozvala do Internej pošty nejaká baba, čo má milenca, no neplánuje si ničiť rodinu a ostať s milencom, má ho len na postelné radovánky.
Toto, nepísala žena.
@sima234 tiez ma to zaujalo 😃
Je vydaty 🤣
@stanielka17 mozno ma muza 🫣
No ved keď sa s mužom viete o všetkom v kľude porozprávať, tak večer sadnite k stolu a preberte to spolu🤷♀️
Muž je vydatý. LMAO
Navrhni mu otvorené manželstvo. Keby mali ľudia otvorené vzťahy, bolo by menej nešťastných.
Kamoška podobný nápad.. vzniklo s toho napriek ochrane dieta, nasledovali dva rozvody, striedačku a víkendy pre ich deti,finančné a emócie dotahovacky veľa rokov.. ci to za to stalo? Asi nie,oni si nerozumeju,šlo len o Sex,maleho vychovava s novym,ale nemajú si co povedat,je s nim len,aby nebola ešte vacsia hanba,nespavaju spolu,prakticky nekomunikuju, zvlastna atmosfera celkovo...ona to neskutocne lutuje,ale čo s toho...
Je to mužská logika, mužský príspevok.
V preklade "chcel by som stálu milenku, neviem prečo, kedže doma mám všetko. Bol by som rád, ak by sa mi ozvala do Internej pošty nejaká baba, čo hľadá milenca, no neplánuje si ničiť rodinu a ostať s milencom, má ho len na postelné radovánky."
Typujem, že emailová schránka ostala prázdna.
@fido69 no možno sa nejaká chytí, veď všelijakých prípadov tu je dosť
Pri vete je vydaty som prestala citat
No ak toto nie je vymyslene a nepise to "vydaty" muz 😆 tak - No co ti tu my povieme..... Mas svoje svedomie...... Rob ako uznas za vhodne..... Som ale zvedava akoby si sa tvarila ty, keby si tvoj chlap najde bokovku lebo by to chcel skusit so sexy zenou. Nuz ale znic si rodinu a ublíž manzelovi lebo si posadnuta peknym telom.
PS ako ti napiseme súkromnu spravu keď si anonymne 🤷🏻♀️
Veď si uži či ho máme my pretiahnuť?
Troll. Nikto nemôže byť taký hlúpy. Neverím
ANONYM.... napíšte mi IP.... kde prosím ťa to máme písať?
strašne sa musíš nudiť bolo koze dobre išla tancovať na tenký ľad. TY si myslíš že keby si to urobila že by na to tvoj muž neprišiel aby si nebola prekvapená. A túžiš po rozvode prosím. A nehovorí sa že muž je vydatý ale ženatý aspoň taký základ by si mala vedieť. Prečo rozbíjaš rodinu ak sú tam deti. Aby sa tebe nestalo že zostaneš tehotná a povie TI že ON zostane pri deťoch a žene. Prečo brať deťom otca načo to je dobre. Fakt TY potrebuješ poriadnu príučku.
Žena sa málokedy vyspí s mužom len tak, aby "len uhasila" chuť......to dokážu len muži... Väčšina normálnych žien potrebuje k sexu aj niečo viac, ako sa len "vytriasť"....Takže buď si chlap, alebo úplná k*rva.......👍😄
Všetko je vymyslené. To musel písať chlap. Toto nepísala žena.
Ake ku*visio sa z Teba vyklulo. 😀 hanba ti.
Prakticky skopírovaná a trochu pozmenená téma "Túžim po inom chlapovi? Som normálna?" z 16.4.2012 ...niekto sa nudí 😆 ....jaaaj veď sú vlastne prázdniny na východe! 🙃
Treba Kúpiť veľký dom a manžel 1 teda tvoj môže spávať s manželkou tvojho milenca. A potom môžte kľudne aj spolu swingerssovat. A detičky budú mať kamarátov. A možno aj nejakých nových súrodencov.

Tvoj muž si ťa nezaslúži.
Však trtkaj ako divá,kto ti v tom môže zabrániť,keď chceš
Toto je vymyslene a ak nahodou nie, tak tu bude v buducnosti prispevok tipu, ako dalej, vsetko som pokaslala.

Myslim si ze ste zacali spolu skoro a nemas sexualne skusenosti preto ta to k nemu taha, len moja zlata aby si nakoniec nebola sklamana lebo taki co vyzeraju ze to bude topka stoja nakoniec za hovno😄To ze realne rozmyslas nad tym ze by ti to ani nebolo luto, je svinstvo. A z opisu si tvoj muz svinu nezasluzi, tak ked ta svrbi vagina a nevies sa ovladat jemu daj aspon slobodu a moznost vybrat si. Nenut ho ostavat s takou ako si ty🤷🏻♀️