icon

Hľadám radu: túžim po nevere bez narušenia vzťahu

27. feb 2024

Ahojte.
potrebovala by som poradiť, mám dlhoročný vzťah, z neho krásne dieťa, s mužom si rozumieme, netrpíme žiadnou krízou, či už partnerskou, sexuálnou alebo finančnou, nehádame sa len tak pre nič za nič, vieme sa o všetkom v klude porozprávať.
Môj problém spočíva v tom, že už dlho túžim po jednom chlapovi on po mne tiež .... Je vydatý má tiež deti.

Strašne ma fyzicky priťahuje, chcela by som ho za stáleho milenca, neviem prečo, kedže doma mám všetko.
Niečo ma k nemu ťahá. Strašne ho chcem. Stále musím nad ním rozmýšlať. Ani neviem prečo, ale ani by mi nebolo lúto, že som podviedla svojho muža.
Nechcem si ničiť môj vzťah, no len chcem sa aspoň raz vyspať s tým neuveritelne krásnym a úplne super chlapom, nehladám u neho lásku ani nič podobné, hladám len sexuálne napätie a možno trochu zmenu....

Ani neviem čo od vás tu čakám, či podporu, či osočovanie, urážanie, nadávky alebo či chcem aby ste mi napísali, nech to mojmu mužovi nerobím, že si to nezaslúži, no potrebovala som sa aspoň takto vyrozprávať niekomu.

Bola by som rada, ak by sa mi ozvala do Internej pošty nejaká baba, čo má milenca, no neplánuje si ničiť rodinu a ostať s milencom, má ho len na postelné radovánky.

zanka777
27. feb 2024

Ahoj kľudne mi napíš ip ja ti presne poviem ako také niečo dopadne.

radacak
27. feb 2024

Škoda že je ,, vydatý,,🙈🙈🙈

minenkak
27. feb 2024

@zanka777
Možno si vymenia aj partnerov

cukroska
27. feb 2024

@tundra Asi tak ...úplne výstižné.

veronika2021
27. feb 2024

Ked si pripravena zaplatit najvyssiu cenu za zivocisne pudy,tak kludne chod do toho.Ublizit partnerovi,stratit jeho dovoru,stratit vztah,vplyv na dieta ani nehovorim….A hlavne stratit sebauctu.

zanka777
27. feb 2024

@minenkak je to možné 😁

cosmic_origin
27. feb 2024

Keby tvoj manžel myslel na to isté z rovnakých dôvodov ako ty a spravil to, ako by si sa cítila. Odpovedz si na túto otázku a podľa toho konaj.

dvoncb
28. feb 2024

Zjavne ti je dobré a keď chces mať problémy kľudne podvadzaj

malykonik
29. feb 2024

Zaujímavé že v tejto diskusii nižšie z roku 2012 sú použité úplne rovnaké vety ako v tomto príspevku 😏 pozrite sem:
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/tuzim-po-inom-chlapovi-som-normalna/

ikuska27
6. mar 2024

@malykonik bože veď to je úplne isté 🤷...že toto niekoho ešte baví.. nechápem.... mať tak ich problémy a toooolko času tráviť takýmito trapošinami...a ešte iných s tým zaťažovať 🤔

gerrwie_girl
6. mar 2024

Tu sa niekto veľmi nudí 😀. A mam pocit ze nejaký chlap 😀. Teda skôr chlapec pubertak. A by dievčatá mu robite nesmiernu radosť keď na to reagujete 😀.

sherynkamalinka
6. mar 2024

toto pisal urcite chlap

sense
6. mar 2024

Ak ti naozaj nič nechýba tak nerieš bokovku, a už vôbec nie so ženatým... Pre možno par minut rozkoše a možno ani to nie ostane sklamaných veľa ľudí a možno aj ty sama

misinka866
Autor odpoveď zmazal
diaszoky
6. mar 2024

@tundra alebo od rozkose sa psy besnia

diaszoky
6. mar 2024

@malykonik ozivena stara diskusia aby rec na konovi nestala

veronicka1901
6. mar 2024

Och, dúfam, že aj tvoj manžel túži po takej krásnej a super sexi žene a chce ju tiež ako dlhodobú milenku.
Bože, vyjadrovanie ako nejaká pubertiacka. Pevné verím, že je to len vymyslené a keď nie, tak ten "vydatý" chlap má všetkých päť pohromade.
P.S. Nájdi si radšej nejakého koníčka.

paulita
Autor odpoveď zmazal
paulita
Autor odpoveď zmazal
gabrielabydzo
6. mar 2024

Autorka sa tu ďalej nevyjadruje,tak je to zjavne celé vymyslené.Ja by som keď tak poradila,aj manžel nech si nájde milenku,ty maj milenca a budete si kvit😊👍

piozuzana
6. mar 2024

Chudák chlap a chúďa dieťa. Zaslúžili by si viac, ako takúto ženu a matku.

veronika2405
6. mar 2024

@sima234 ak píše cez mobil sam to tak upraví,aj keď niečo iné ona napíše..mne to tak robí stále,aj keď opravím..takže pani sa pýtala na radu,nie na chytanie za slovíčka,každí sme nejakí...ani jeden nie sme bez chyby

biibiana
6. mar 2024

@tundra toto napadlo aj mne ako prve. Ze ako keby to pisal chlap..

ivanaorchidea
6. mar 2024

@sima234 ja odpadnem 🤣🤣🤣

mamamasama
6. mar 2024

Urob to a nech to tvoj manzel zisti skor ako ho nakazis nejakou šmakocinkou. Potom budes mat jasno v tom, ci si urobila dobre.

paulita
6. mar 2024

@malykonik Super postreh 👍 To sem len tak kopírujú texty??? Hrozné...

paulita
6. mar 2024

! Ani na to neodpovedajte, tu je takmer rovnaký príspevok z r. 2012 ! https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/tuzim-po-inom-chlapovi-som-normalna/ Upozornila @malykonik 👍

jamacka
6. mar 2024

S prepáčením, si úplná mrcha a chudera .Treba ti naložiť starosti,lebo sa nudíš a len pi...... ti chodia po rozume.
Načo si potom so svojím chlapom,uvedomujes si,že môžeš zničiť rodinu? Načo si si zakladala rodiny,keď je z teba flandra,mala si ísť robiť do bordelu kurvu a tam by si mala takých príležitostných sexikov koľko by si len chcela.
A nemusela si kaziť život chlapovi a deťom.
Si úplná ku...

liliana74
6. mar 2024

Mozno je ten, co ta pritahuje, karmicky partner a ma ta nieco naucit, napriklad si vaziz samu seba a nenechat sa namotat kadekym. Muzi hladaju bokovky a neriesia, ako to dosiahnu. A potom idu dalej.

lulu0123
6. mar 2024

Aj podla mna toto pisal chlap, ale skor nejaky stredoskolak, ktory nema nic zaujimavejsie na praci pocas prazdnin.