Hľadám radu: túžim po nevere bez narušenia vzťahu
Ahojte.
potrebovala by som poradiť, mám dlhoročný vzťah, z neho krásne dieťa, s mužom si rozumieme, netrpíme žiadnou krízou, či už partnerskou, sexuálnou alebo finančnou, nehádame sa len tak pre nič za nič, vieme sa o všetkom v klude porozprávať.
Môj problém spočíva v tom, že už dlho túžim po jednom chlapovi on po mne tiež .... Je vydatý má tiež deti.
Strašne ma fyzicky priťahuje, chcela by som ho za stáleho milenca, neviem prečo, kedže doma mám všetko.
Niečo ma k nemu ťahá. Strašne ho chcem. Stále musím nad ním rozmýšlať. Ani neviem prečo, ale ani by mi nebolo lúto, že som podviedla svojho muža.
Nechcem si ničiť môj vzťah, no len chcem sa aspoň raz vyspať s tým neuveritelne krásnym a úplne super chlapom, nehladám u neho lásku ani nič podobné, hladám len sexuálne napätie a možno trochu zmenu....
Ani neviem čo od vás tu čakám, či podporu, či osočovanie, urážanie, nadávky alebo či chcem aby ste mi napísali, nech to mojmu mužovi nerobím, že si to nezaslúži, no potrebovala som sa aspoň takto vyrozprávať niekomu.
Bola by som rada, ak by sa mi ozvala do Internej pošty nejaká baba, čo má milenca, no neplánuje si ničiť rodinu a ostať s milencom, má ho len na postelné radovánky.
@jamacka a presne takéto komentáre čaká ten typek co to sem poslal 🙂. Baby fakt serte na to sak je to decko.
@trdelnik234 Treba asi zmazať odpovede a hotovo... hádam dôjde tomu, kto to kopíroval, že toto sa nerobí...
Ja ta neodsudzujem. Tu sa vsetky dievcence tvaria, akoby nikdy nemali hriesne myslienky s inym muzom. Ona zatial nic neurobila. A mozno niektore vase reakcie budu pre nu precitnutim
@gerrwie_girl Ja som si až teraz všimla,že to bude zrejme nejaký typek.Az teraz som čítala komentáre. Niekto sa tu asi dobre baví,načo tu chodia taky typkovia
@veronika2405 ja píšem tiež cez mobil a nikdy mi mobil neopravil ženatého chlapa na vydatého 🤦♀️🤷♀️ a inak celá téma podľa mňa nie je reálna, preto to bol môj jediný koment 🤦♀️
Vydatý je?🙉
@jamacka o MK je zname ze sa tu niekedy riešia blbosti. Tak nejaký pubertak co nemá nič zaujímavejšie na práci si povedal, že vytvorí nejakú takúto tému a prabdepodobne sa na tom teraz zabava (naramna sranda). Ale musí sa trosku zlepšiť aby bol presvedcivejsi.
@paulita nikomu nič nedojde 😀. Robí to ciste pre zábavu.
Huraaaaa, prazdniny uz budu koncit🍾🎉💪👌🤣
Nečítam kto ti čo napísal,poradil....avšak len tak zo zvedavosti som si začala čítať Tvoj príspevok,a zarazila ma jedna vec....ten po kom tuzis:Je vydatý??......snáď ženatý je, či??
A áno skopirovany ten istý príspevok z r.2012....ved nech sa to tu točí na koňovi...takze gratulujem super diskusia
@paulit👍
@stanislavicenka presne som chcela napísať niečo v tomto zmysle.. a to vyjadrovanie niektorých 🤣🤣 svätice. Neverím že si ani jedna nepredstavovala sex s iným 🤣🤣🤣🤣
@tundra ano presne preto napisal ze vydaty a nie zenaty. Je to muz a chce podviest zenu ale chce pocut od zien ako by tu povzbudzovali zenu v nevere a aby sa potom on citil dobre.
Cakas jedine rozprudenie diskusie, troll
Tak asi nieje ten pravy ked ho chces podviest. Ja som nasla lasku svojho zivota az po 40.rokoch ale nikdy by som ho nepodviedla ked velmi niekoho lubis dal by si mu svoj zivot a nie si este naplanovat podvadzanie. Sme spolu skoro 7 rokov ale denne po nom tuzim ked nieje somnou ako v prvy den ked som sa donho zamilovala a som vdacna za tento dar . Ked citis ze ta tvoj manzel nepritahuje tak sa rozid a potom zhanaj druhych.
@sima234 ani mne to iné nerobili ale čo mám nový tak áno a úplne nereálne veci mi píše...v podstate je to jedno,áno... no sme všelijaké ľudia
Myslim si,ze pre tu chvilu ti to nestoji,moze vsetko padnut a mozes ublizit sebe, deťom,muzovi,jemu,jeho rodine
Ci jedna takato vec stoji za to znicit všetko? Nie si male dieťa,kt sa nevie ovladat ked daco chces
A sex.pomer dvoch ludi z rodin,kt rozbijaju je uplne sialena vec
Si myslíš,ze to v tene nic nezanecha a nezmeni ta to? Ako budeš vedieť verit sama sebe? Kedy to skončí? Predstav si teraz,ze by tvoj muz prisiel s tymto,ze sa vyspal s mega krasnou zenou a mali spolu sex vasnivy atd.. a ty nemas ziadneho amanta na mokre sny
To čo momentálne máš, je drahokam, ale zistíš to, keď on prídeš… Je to na tebe- vyspis sa s ním- zničís si rodinu, znicis seba a aj detstvo tvojmu dieťaťu , znicis muža čo ta miluje. Tvoj milenec v podstate o nič nepríde- vyspí sa s tebou a po čase odkopne jak handru. Tak si vyber.
@gerrwie_girl Ako nechápem prečo tu chodia vôbec taky primitívy. Musíme veru dobre pozerať načo reagujeme a či sa len niekto nebaví na tom🤔😉
Celé zle...
Vymyslene cele. Zamknut vymazat.