Hlasný sex
Dievčatá, s manželom bývame v byte a ja sa stále viem tak uvoľniť pri sexe, že nás počujú aj susedia. Niekedy sa už cítim trápne, keď vidím susedu ale čo s tým narobím. Je tu niektorá, ktorá je na tom podobne? Snáď nie som sama 🙂
@oktobermimi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Teda to s tym psom je pecka!!!!
Normalne mi asi cvrklo...
Davno som sa tak nezasmiala.
@osky keby si na mieste tak si aj cvrknes v tom vytahu🤣😂
@oktobermimi haha 😂😂 ako to pósobilo na teba
@sroman234 myslis susedu alebo hlasku chlapca?
@oktobermimi myslim hindakus na teba by to ako pôsobilo? Ja by som sa zle citil
@sroman234 bolo to neprijemne ako fakt..vysvetluj decku co tej je🤦🏻♀️vyspi sa do robity po 16hsmene ored dalsou 16h smenou
@oktobermimi nech sy da do ust smradlavu ponošku 😂😂
@sroman234 😂😂🤣koneeec toto...ale tak keby tam este byvam mozno by som jej to poradila ale uz tam nebyvam a ona? Netusim po tom vo jrj chlapec v tom vytahu povedal som ju nevidela a nepocula😂
@oktobermimi aj moja vzdycha je to normálne ale nie tak že ju počuju susedia vie sa ovladat 😂😂😂
Neverim ze si az taka truba ze sa nevies ovladat🤦♀️
@sroman234 nektere to maju jak sport cim hlasnejsi tym zazivnejsi 🤣
@oktobermimi v podstate ked chlap z prepáčením trtka ženu 😂😂 tak ju boli musi vzdychat ale nie tak že rano idem von z byt a deti sa ma spytuju čo ste ro robili
Som sa pobavila na tejto diskusii teda...no.ale...k veci...
Holt...tie co sa "vedia ovládať" asi potom ešte nezažili poriadny orgazmus...😂😂😂
Úprimne teda...ja znesiem kadečo...ale mam stavy kde som "mimo" a skončím s krcmi v prstoch, zachripnuta a so svalovicou na druhý den...to sú tie...bombastické...kde to neovladas...vôbec...môžeš sa aj pokrajat...to končíš na pokraji bezvedomia a hluk je to posledné, čo ťa trápi 😂😂ale tie zas nie sú každý deň...to by som asi umrela.
Našťastie sme sa presťahovali do domu...😂😂😂 a väčšinou si na noc okno na spálni zatvarame 😂
Asi by mi bolo trápne s vedomím že susedia počujú...
@sroman234 ale ved urcite patri to ktomu ale nie ty kokos ze mas pocit ze vedla sa ti usadila Cibulkova alebo Kuzmova alebo ktorakoljev ina tenistka a trenuje niekolko krat za den odpal lopticky 🤣🤣🤣😂
@ckatka ale zazila som a nejeden krat 😁 ale sakraaa czdy sa da ovladat boha jeho 😂🤣 okej okej fajn mala som sladkych 18mnast a to vedela cela bytovka preto somnsa naucila ovladat sa lebo potom tie otazky rano😂😂😂🤣 dobre ranko susedka vysoali sme sa? Lebo my nie😂 a dusedka volaka ste zachripnuta chcete bylinky na cajik?...takzeeee radsej sa ovladat🤣
@oktobermimi pravda tie otázky a ta hanba my z frajerkou vyzlečieme do naha dame misionara lahnem na nu bozkavam ju zároveň priražam do nej ona potichučku vzdycha bez toho aby mi rano daval niekto otázky a od hanbí sa prepadnúť pod zem ale ked je par niekde na chate sú sami prečo nie si to riadne drsne užiť a všetko kto mu č treba moja prva frajerka ked som mal 18 tak som snou sukal v lese ale ta vzdychala ako keby som trtal dve naraz 😂😂😂
@oktobermimi nuž...ja sa ovládať viem pri tých "normálnych"...ale ako vravím...pri tých "úžasných" neviem ani čia som...A nie ešte čo robia moje ruky nohy ci hlasivky 😂😂😂
Chodte byvat do lesa. Tam mozes ručať celu noc.
@sroman234 heej presne ked su na chate samy 👏✊😁to je potom inaa vec
@ckatka 😁da sa naucit ovladat hlasivky a ruky nohy svoj zivot
@oktobermimi možno sa da. Mne sa niekedy nedá no 😂 vtedy ani svaly ani nič 😂😂😂prajem zažiť
@ckatka 🤣😁prajem zazit ranne otazky 🤣
Dobry sex je vtedy, ked si potom aj susedia idu zapalit na balkon. ;)
@majkeel ďakujem 🤣
@oktobermimi hahah 😂😂 u nas susedia skôr hudbu puštaju až se neda spat techno rap u nas je to furt už sme volali aj policajtov aj tak nepomohlo
@sroman234 pfuuuh tu pomoze len po tazkej susedovej opici rano o 7vrtacka v stene🤣
@oktobermimi verim ty ale na mojom mieste by si nechcela byt žije tam mlady par furt hudba a nemaju pokoja furt sa hadaju vulgarne nadávky chapeš zedeli si mojo p.c. atd pohroma 😂😂

Juj... pripomína mi to detstvo🙂 mali sme takúto kravu vo vedľajšom byte o poschodie vyššie... zdieľali sme roh izieb... s bratom nám tom prišlo celkom zábavné keď sme mali tých 15-17.... ale potom keď som sa v 19 učil na maturity, tak som ju mal chuť ísť zaskrtit... a to vydržala aj 2 hodiny niekedy... nechápem dodnes...
Potom som odišiel na VS do zahraničia, a cez sviatky bola kludna... takze fajn...