icon

Hlasný sex

29. apr 2020

Dievčatá, s manželom bývame v byte a ja sa stále viem tak uvoľniť pri sexe, že nás počujú aj susedia. Niekedy sa už cítim trápne, keď vidím susedu ale čo s tým narobím. Je tu niektorá, ktorá je na tom podobne? Snáď nie som sama 🙂

miskooo1987
2. jún 2020

Juj... pripomína mi to detstvo🙂 mali sme takúto kravu vo vedľajšom byte o poschodie vyššie... zdieľali sme roh izieb... s bratom nám tom prišlo celkom zábavné keď sme mali tých 15-17.... ale potom keď som sa v 19 učil na maturity, tak som ju mal chuť ísť zaskrtit... a to vydržala aj 2 hodiny niekedy... nechápem dodnes...

Potom som odišiel na VS do zahraničia, a cez sviatky bola kludna... takze fajn...

osky
2. jún 2020

@oktobermimi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Teda to s tym psom je pecka!!!!
Normalne mi asi cvrklo...
Davno som sa tak nezasmiala.

sroman234
21. júl 2020

@hindakus Nevzrušovalo ta to ?

oktobermimi
21. júl 2020

@osky keby si na mieste tak si aj cvrknes v tom vytahu🤣😂

sroman234
21. júl 2020

@oktobermimi haha 😂😂 ako to pósobilo na teba

oktobermimi
21. júl 2020

@sroman234 myslis susedu alebo hlasku chlapca?

sroman234
21. júl 2020

@oktobermimi myslim hindakus na teba by to ako pôsobilo? Ja by som sa zle citil

oktobermimi
21. júl 2020

@sroman234 bolo to neprijemne ako fakt..vysvetluj decku co tej je🤦🏻‍♀️vyspi sa do robity po 16hsmene ored dalsou 16h smenou

sroman234
21. júl 2020

@oktobermimi nech sy da do ust smradlavu ponošku 😂😂

oktobermimi
21. júl 2020

@sroman234 😂😂🤣koneeec toto...ale tak keby tam este byvam mozno by som jej to poradila ale uz tam nebyvam a ona? Netusim po tom vo jrj chlapec v tom vytahu povedal som ju nevidela a nepocula😂

sroman234
21. júl 2020

@oktobermimi aj moja vzdycha je to normálne ale nie tak že ju počuju susedia vie sa ovladat 😂😂😂

tncka
21. júl 2020

Neverim ze si az taka truba ze sa nevies ovladat🤦‍♀️

oktobermimi
21. júl 2020

@sroman234 nektere to maju jak sport cim hlasnejsi tym zazivnejsi 🤣

sroman234
21. júl 2020

@oktobermimi v podstate ked chlap z prepáčením trtka ženu 😂😂 tak ju boli musi vzdychat ale nie tak že rano idem von z byt a deti sa ma spytuju čo ste ro robili

ckatka
21. júl 2020

Som sa pobavila na tejto diskusii teda...no.ale...k veci...
Holt...tie co sa "vedia ovládať" asi potom ešte nezažili poriadny orgazmus...😂😂😂
Úprimne teda...ja znesiem kadečo...ale mam stavy kde som "mimo" a skončím s krcmi v prstoch, zachripnuta a so svalovicou na druhý den...to sú tie...bombastické...kde to neovladas...vôbec...môžeš sa aj pokrajat...to končíš na pokraji bezvedomia a hluk je to posledné, čo ťa trápi 😂😂ale tie zas nie sú každý deň...to by som asi umrela.
Našťastie sme sa presťahovali do domu...😂😂😂 a väčšinou si na noc okno na spálni zatvarame 😂
Asi by mi bolo trápne s vedomím že susedia počujú...

sroman234
21. júl 2020

@ckatka môj kamoš ma frajerku a robia skoro každy deň a vie sa ovladat sam mi to povedal

oktobermimi
21. júl 2020

@sroman234 ale ved urcite patri to ktomu ale nie ty kokos ze mas pocit ze vedla sa ti usadila Cibulkova alebo Kuzmova alebo ktorakoljev ina tenistka a trenuje niekolko krat za den odpal lopticky 🤣🤣🤣😂

oktobermimi
21. júl 2020

@ckatka ale zazila som a nejeden krat 😁 ale sakraaa czdy sa da ovladat boha jeho 😂🤣 okej okej fajn mala som sladkych 18mnast a to vedela cela bytovka preto somnsa naucila ovladat sa lebo potom tie otazky rano😂😂😂🤣 dobre ranko susedka vysoali sme sa? Lebo my nie😂 a dusedka volaka ste zachripnuta chcete bylinky na cajik?...takzeeee radsej sa ovladat🤣

sroman234
21. júl 2020

@oktobermimi pravda tie otázky a ta hanba my z frajerkou vyzlečieme do naha dame misionara lahnem na nu bozkavam ju zároveň priražam do nej ona potichučku vzdycha bez toho aby mi rano daval niekto otázky a od hanbí sa prepadnúť pod zem ale ked je par niekde na chate sú sami prečo nie si to riadne drsne užiť a všetko kto mu č treba moja prva frajerka ked som mal 18 tak som snou sukal v lese ale ta vzdychala ako keby som trtal dve naraz 😂😂😂

ckatka
21. júl 2020

@oktobermimi nuž...ja sa ovládať viem pri tých "normálnych"...ale ako vravím...pri tých "úžasných" neviem ani čia som...A nie ešte čo robia moje ruky nohy ci hlasivky 😂😂😂

lavender273
21. júl 2020

Chodte byvat do lesa. Tam mozes ručať celu noc.

oktobermimi
21. júl 2020

@sroman234 heej presne ked su na chate samy 👏✊😁to je potom inaa vec

oktobermimi
21. júl 2020

@ckatka 😁da sa naucit ovladat hlasivky a ruky nohy svoj zivot

ckatka
21. júl 2020

@oktobermimi možno sa da. Mne sa niekedy nedá no 😂 vtedy ani svaly ani nič 😂😂😂prajem zažiť

oktobermimi
21. júl 2020

@ckatka 🤣😁prajem zazit ranne otazky 🤣

majkeel
21. júl 2020

Dobry sex je vtedy, ked si potom aj susedia idu zapalit na balkon. ;)

autor
21. júl 2020

@majkeel ďakujem 🤣

sroman234
22. júl 2020

@oktobermimi hahah 😂😂 u nas susedia skôr hudbu puštaju až se neda spat techno rap u nas je to furt už sme volali aj policajtov aj tak nepomohlo

oktobermimi
22. júl 2020

@sroman234 pfuuuh tu pomoze len po tazkej susedovej opici rano o 7vrtacka v stene🤣

sroman234
22. júl 2020

@oktobermimi verim ty ale na mojom mieste by si nechcela byt žije tam mlady par furt hudba a nemaju pokoja furt sa hadaju vulgarne nadávky chapeš zedeli si mojo p.c. atd pohroma 😂😂