Holili by ste sa dolu “len” kvôli chlapovi?
Ahojte, mám rada prirodzenosť a pri pravidelnej hygiene nemám problém s ochlpením ohanbia. Holili by ste sa dolu “len” kvôli chlapovi?
Či si zvykol na vaše prirodzenie aj s ochlpením a berie vás takú aká ste?
po prve, nechapem, preco ju odsudzujete za to, ze sa to spytala. Tu na MK je tolko otazok, nad ktorymi mi rozum stoji, ale ked nemam k tomu nemam co povedat, tak na to jednoducho nereagujem, nech sa pyta co chce kto chce. Ved kde najde take siroke spektrum zien, kde to moze anonymne vyriesit...
Po druhe, tu za teba nikto nerozhodne, musite si to sami vydiskutovat. Ja sa holim tak ako sa mi chce. Jasne, ze sa manzelovi viac paci hladucke, ale s vtipnymi poznamkami prezije aj drsnejsie podmienky :D No v kazdom pripade, je na tebe ako velmi ti na tom zalezi. Ak by mi on povedal, ze fakt mu to hrozne vadi, tak by som sa holila, lebo by som cakala, ze ak by som povedala, ze mi nieco vyslovene vadi na nom, ze by mi tiez vyhovel.
Môj muž ma videl porodiť 3 deti, držal mi hlavu nad WC, keď som tehotná grcala, nosil ma na WC, keď som mala problémy s chrbticou, že som nevládala chodiť ... jemu su nejaké chlpy niekde na mojom tele úplne ukradnuté. Intímne partie si dohladka neholí , lebo to, že tam tie chlpy sú, ma aj trochu význam, tak si ich tam trochu nechávam, aby to bolo také estetické, toť vsjo. Keď sa raz okolo mňa začal manžel motať a túliť sa ... zo mňa vypadlo, že nie som oholená, sa len pozrel, že “prosím ťa, nebuď trápna” ...
Celkom by ma zaujímalo, či tieto depilačné rady tlačíte aj do svojich desaťročných detí, ktoré prichádzajú do puberty. Ledva to narastie, tak to treba dať preč, lebo je to fujky?
@alexandraalexandrova Dakujem ti, presne, ja som asi o dvadsatrokov posunuta, mala som zit v dobe, kde ako moja babka hovorieva “kde chlp, tam chut”.
@ckatka s muzom i z rovnakej flase mineralku pijem.
@lylyjana nepovedal mi, ze mu to vadi, iba, ze si este nezvykol.
@yoxinka juj, zlaty muz.
@zuzitko74 👍👍👍🤪🤪🤪
@amelie2017 ako koho,mna chlpi na stehnách nikdy neboleli a dokonca niesom ani ako dikobraz,rastú mi presne také jemné bledé ako ich holim
😂 to hej...aj s ním sexujem a tiež mu vtáka v horúcej vode nevyvaram...😂😂
Ale na to je telo a imunita zjavne zvyknutá. Problém.je v čistení týchto strojčekov. Je to elektrické, pod vodu môžu ísť len niektoré časti a pomnožiť sa tam môže barsco...ja si dole idem len čistými vecami, podľa možnosti...
Pokial ti nerobi oral nevidim v tom vyznam holiť sa dohladka.A ked sa zastrihávaš nechapem prečo mu to vadZ estetického hladiska ?
@karolinakr nie, nerobí mi orál.
tak sa na to vykašli.Ak sa zastrihávaš a nemáš džunglu , nuti ta dohladka??🙄🙄 vóbec sa tým nezaťažuj
Akože pri orali chapem, že mu to šibrinkuje pod nos, ale takto..to je zbytočne podĺa mňa
NIE! holim sa, ale preto lebo sa tak JA citim dobre! chlapoh nazor na upravu ochlpenia sice respektujem a mierne sa viem tomu prisposobit ale je to hlavne o mne pokial sa holit nechcem koli chlapovi to neurobim... ale on sa oholit musi😂😂😂
@karolinakr pokial nerobi oral nevidis vyznam? ja sa oholena citim cistejsie napr
No tatransku medvedicu medzi nohami by som nezniesla ani ja ani moj chlap. 😁tam to musi byt na hladko u nas dvoch. Chlapom sa moc nepaci zarastena mušlička im sa paci oholena pretoze je to pre nich vzrusujucejsie. Ale ak tvojmu nevadi ze mas "tam" medvedicu tak je to OK.
To čo tu pišeš😁, no to je teda uroveň a morálka

@matqa411211 https://zastrihavace.heureka.sk/remington-bkt4000/
Obyčajný ale účel splní 😉 muž má holiaci strojcek ale prišlo mi nehygienicke používať ho 😂