Holili by ste sa dolu “len” kvôli chlapovi?
Ahojte, mám rada prirodzenosť a pri pravidelnej hygiene nemám problém s ochlpením ohanbia. Holili by ste sa dolu “len” kvôli chlapovi?
Či si zvykol na vaše prirodzenie aj s ochlpením a berie vás takú aká ste?
Len kvôli chlapovi by som to nerobila...
@kittykat22 Ze chlpy su nezdrave je absolutny blud. Ja som sa ako mlada baba holila kazde 3 dni, len nech nie je nic vidno a uplne dohladka. Zakazdym nova hlavica, drahe peny, gely a aj tak som schytala take problemy...gynekologicka aj kozna mi povedali neholit. Pol roka bez holenia a dala som sa dokopy. Teraz sa do hladka oholim len v plavkach viditelnych oblastiach, zvysok raz za mesiac a cuduj sa svete, nemam ziadne problemy. Sprchujem sa 2krat denne cistou vodou, sem tam intimny gel a nic nesmrdi, nesvrbi, nezapaluje sa.
Nie je to len o tom, co cloveku vyhovuje, ale aj o tom, co jeho pokozka znesie.
@simsalabim Dakujem ti velmi pekne.
@kittykat22 A predstav si, ze ten pot, spina a prach, ktore zachytia chlpy, ktore z tych chlpov osprchujes ti ide rovno do vaginy a mocovych ciest
Radsej nech ostanu v chlpoch ako infekcia vo vagine.
@amelie2017 Dakujem, juj, konecne mam spriaznenu dusu. Diky💙
Ako ano ono to ma svoje opodstatnenie @amelie2017, lenze nie kazdy sa s nimi citi pohodlne.
Ja neholim lebo hneď sa.vyhadzem a neznášam,ten pocit na druhý tretí deň keď to začne rásť 🤦♀️
Striham takým ženským holiacim strojčekom ktorý to skráti co najkratšie ale nepodrazdi mi kožu. Nahladko to nezvladam. Rozmýšľam nad nejakou laserovou epilaciou lebo ozaj ma tie chlpy otravuju...možno po pôrode niečo vymyslím...
@penelope11 ani ja nie, ale je rozdiel nechat to uplne na prirodu a ako pise autorka zastrihnut. Ak vyholis oblast bikin a intimne partie zastrihnut, nie je na tom nic nechutne.
@amelie2017 diky mocisko moc.
ak sa citis komfortne neoholena, tak sa nehol. Nikdy by som sa neholila len kvoli chlapovi, takke veci clovek ma robit pre svoj komfort nie voli niekomu inemu. Inak je vtipne ze dnes skoro vsetci beru oholene ohanbie ako absolutnu nutnost, kym jednu dve generacie dozadu bolo absolutne v poriadku ze sa ziadna zena tam dole neholila...a nie preto ze by neexistoval holiaci strojcek...proste s tym boli vsetci v pohode, chlapi to povazovali za sexy, nikto nepachol ako tchor iba preto ze sa neholil...a dnes ta dobreze nezozeru ked napises ze sa neholis a nechces holit...urcite rob ako to citis...ja by som sa teda kvoli nikomu neholila...
Nie, ak chces mať chĺpky nerobila by som to
Ja sa holim a úplne na krátko zastrihnem strojčekom také jemné strnisko😉aj na chlapoch sa mi páči zastrihnutie nie oholeny
Neviem si predstaviť, ako niekto môže holiť len polku nôh...od kolena dole. To ako keby som si obliekla nohavice len do polky 🤦 a áno, holim sa aj kvôli muzovi, ale aj kvôli svojmu pohodliu.
@tosomja Ja si holim len po kolena a lutujem den, kedy som si tie lytka oholila prvykrat- lebo to robilo vsetky spoluziacky. Ja takmer nemam chlpy, na stehnach asi 5 neviditelnych, na co sa mam holit? Tie, co tam su, su makucke a neviditelne. Sestra holi cele nohy a staci, ze si sadne vedla mna a vsetko ma picha. O mojich ano neviem.
@tosomja co si tu mam holit? To paperie, nech si z neho tvrde cierne chlpy? A tak to ma vacsina zien
@amelie2017 nie, nema to takto vacsina zien- mozno blondiny, a aj to len niektore...jedna moja svagrina ma chlpy (tmave a dlhe) vsade, aj tam, kde by som povedala, ze nerastu 🙈🙉🙊
@vevesh tak ja mam asi stasie v nestasti, mam tmave vlasy, obocie takmer neviditelne a minimum chlpov.
Ale moja dcera asi necha vsetky prachy u dermatologocky. Nema ani 3 roky, ale chuda je ako opicka po tatovi.
@amelie2017
@vevesh ja mám svetle a jemne na celých nohách, aj keby som neholila, ani ich nevidno len pri slnku keď sa odráža 😁 ale ten pocit, že ma to stekli a keď ma pohladka manžel , ako opicku 🙈 ee...
Za mna holit, ale je to na kazdej z nas a robit to len "kôli chlapovi" a proti mojmu presvedceniu tak to nie. Nepodriaduj sa a mozno len vyskusaj, ak sa ti to nebude pacit nechas zarast. Inak dobra otazka 😉
@ckatka aký strojcek pouzivas prosim
@tosomja vies co, co stekli alebo nestekli, co to zle vyzera alebo nie. Kym nemas zdravotny problem, vsetko je ok. Ja som mlada, mam 31, cize depilacia je samozrejmost, ale beriem to s rezervou. Ked som mala 22-23, zacali sa mi robit bradavice po celom tele. Lytka, stehna, ruky, ohambie. A to som pouzivala vzdy novu gillettte ziletku. Potom novu na nohy a podpazusie a inu na ohambie, ozaj 30€ mesacne a nic nepomahalo. Kozna aj gynda mi dali stopku, ziadna ziletka, ziadna depilacia. Lebo nepomahalo vypalovanie (doteraz mam jazvy), kremy ani tabletky. Znizila som frekvenciu na minimum a 7 rokov ziadny problem.
Ja osobne som kazdy den na plazi a nikomu nepozeram, ci je oholeny alebo nie. A poznam vela ludi, obzvlast mladych do 30 rokov, ktori su po chemogerapii hrdi za kazdy chlp na tele a najdu sa ludia, co sa z nich smeju.
Holím sa v prvom rade pre seba.Neznášam chlpi, ani tie tmavé,ani svetlé.Keď vidím ženu s tvárou s chlpami ako broskyňa rozmýšlam načo vymysleli depilačné krémy na tvár..
@lalenka33 jedna z mojich naj kamaratok je Skotka. Typicka rysavla s blondavymi chlpkami. Na slnku priam ziari. A poznam tolko chlapov, ktori budi mat radsej chlpatucku jemnu broskynu ako pichlaveho dikobraza. Lebo tie chlpy na stehnach ozan az bolia, ked rastu.
To si ženy bez koňa už ani fuňu neoholia? 🤦♀️
@amelie2017 ono je to aj o kulture- vychodne od nas uprednostnuju akekolvek oholenie akychkolvek chlpov na tele. Jedna moja znama vientamka si ich trhala vsade pinzetou😳, komplet depilacia jej trvala tak hodku do mesiaca🙈
@vevesh ako ja osobne nemam nic proti nicomu, kazdy nech chodi ako mu je dobre, ako to jemu vyhovuje. Tiez si neviem predstavit vyjst na ulicu, na plaz s 2cm barancekmi, ale chapem, ked vidim niekoho so strniskom, hlavne mamu maleho dietata, ked vidim starsiu damu a este nevypelichala 😁 lebo svokra sa smeje, ze uz aj ked by chcela, nema co holit 😀 skor mi pride chore to, ze niekgo nejde s dietatom na ihrisko, lebo nema oholene nohy.
A k tej vychodnej kulture- mala som cinanku na vymennom pobyte, umyla si vlasy a kazdy vlas, ktory sa minimalne zakrutil trhala, lebo ony musia mat len rovne vlasy
@amelie2017 👍

Ja neznasam chlpy. Su spinave, zadrziava sa v nich pot, pach, spina a nechutne chrastia. No kompletne na prirodno, to nemozem ani vidiet na inych, nie aby som to tam pestovala. Brrrr .... Dobre je aj to, ako nevdacne pristrihnute bobre nicia nohavicky 🙄 Zena si kupi drahe jemne nohavicky a jezovite strihy ich kompletne znicia 🙄 Najlepsi chlp = ziadny chlp