icon

Hovoria vám manželia komplimenty?

5. júl 2023

Včera sme mali návštevu. Muž sa "trošku" pripil tak som to zneužila a spýtala na pár vecí čo mi za triezva nepovie pravdivo (mala som len podozrenie).spýtala som sa ho či sa mu páčim a či si myslí, že som pekná žena. (Možno to niekomu príde malicherne, ale on mi za celý čas čo sme spolu nepovedal nic mile, žiaden kompliment)
A z neho vypadlo, že on ma svoj rebríček a že pekné zeny su modelky a pod. A ja mam ďaleko od modelky ale že ja som sympatická. Som myslela, že ho v tom momente ovalim niečim po hlave. Dnes ráno si nič zrejme nepamätá. Mám mu to povedať. Sme spolu 5 rokov.

Strana
z3
ckocka
5. júl 2023

Ja nie som z ludí sklamaná práve preto že viem že jednajú ludsky, nie sú to anjeli.

rorino
5. júl 2023

@ckocka Tak ok,toto mi príde troška za vlasy pritiahnuté,neviem,či sa niekde prepadnes,a možno sa stretneme😂😂😂.Ak tu mamičku nestretávam dennodenne a neopakuje s to isté,tak to je tá kratšia cesta,veď ktorá mamička by si priznala,že to jej bábätko nie je najkrajšie na svete?Ja som nechcela opisovať,takéto situácie,ale fakt ľudí,ktorí inak rozprávajú a inak konajú.Mozno som vyvolala dojem,že mne nik nepovie nič,čo tak nemysli.Mozno aj povie,ale to je jeho problém,nie môj😉

rorino
5. júl 2023

@ckocka tak prečo ťa potom trápi,keď tí ľudia skladajú sebecké komplimenty?Lebo práve preto naša debata zacala

ckocka
5. júl 2023

@rorino Kde som povedala že ma to trápi?

rorino
5. júl 2023

@ckocka nie?tak je všetko v poriadku

shewinka
5. júl 2023

mne moj priatel za rok a pol hadam nepovedal ziaden kompliment ked tak rozmyslam 😂

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
nevenka
5. júl 2023

My sme spolu 20 rokov, nejak extra komplimentov nedostavam, ale obcas ano, ja sama obcas poviem, ze sa teda nepokladam za peknu zenu a on na mna kukne, ze co trepes, prosim Ta...ked sa napriklad bavime o nejakej herecke alebo tak.

karolinakr
5. júl 2023

Tak sused a kolega tiež maju niečo s očami, jeden ma manželku krajšiu ako Angelina Jolie, pol hodinu vie o tom rozpravat s ohnivymi očami, že je najkrašia na svete a druhy tiež, ešte čosi take pekne nevidel, pritom ta žena sa oblieka ako babka, sive ručniky na hlavu, make up žiadny...ale sa mi pačilo, ako zapalene hovorili o svojich krasaviciach...Či im to aj do oči povedia - neviem..Je to len plus, ked ich neohovaraju 😅

sheila121
Odpoveď bola odstránená
pkgirl30
6. júl 2023

Môj vtedy ešte manžel má nedokázal ani pochváliť ani zložiť kompliment ale naopak ani ma nedokázal skritizovať ak som to potrebovala, taká konštruktívna kritika. Raz som ho začula ako kamarátovi (tiež v miernej opilosti ) povedal že "možno nie je krásna ale je aspoň milá" a ešte stále mi to nedošlo. Po 14 rokoch manželstva som si uvedomila kde som urobila chybu a rozviedla som sa. A som absolútne spokojná. Ale to je môj prípad, u nás tá láska nebola skutočná na to aby to vydržalo. Komunikuj s ním, o všetko. Všetko čo ti vadí, čo prekáža, keď si v niečom neistá a uvidíš jeho reakciu, dotlač ho do komunikácie a za triezva 🙂. To čo ti povedal je naozaj tvrdé, ale neurob tú chybu čo ja že to budeš držať v sebe a časom tomu aj uveríš. Si nádherná úžasná žena a či si ťa on zaslúži si musíš ti v sebe uvedomiť. držím palce 🌞💖

barbora19911
6. júl 2023

Mne môj povie pekne slová aj keď som škaredá a neupravená 🤣🤣ja nemám rada tu povrchnosť keď je žena pekná len v tedy keď sa namaluje a oblečie

goodidea
6. júl 2023

Tu pekne vidno, ake je žena komplikované stvorenie...povieš kompliment zle je, nepovieš zle je..

denisah6
6. júl 2023

Môj manžel nikdy nevraví žiadne komplimenty. Ale že nikdy. Za 11 rokov mi raz povedal, že som pekná, asi po roku vzťahu.
ALE!!! vie, že neznášam umývať auto. Vždy mi ho pekne umyje a povysáva. Vie, že milujem melón a v lete mi často prinesie. Vie, že mám rada farebné náušnice a blbostičky, tak ma vezme flákať sa a ide so mnou do predajne, kým si vyberiem a kúpi mi ich. Vidím, že sa stará o naše deti, hrá sa s nimi a že ich ľúbi. Sám navrhol, že môžem ostať s deťmi doma dlhšie (mali sme zdravotné problémy), že on sa o nás postará, aby som mohla čo najdlhšie byť s dcérou doma, lebo to potrebuje.

Chcem tým teda povedať, že mi je u riti, či mi hovorí, že som pekná, či mi povie, že ma ľúbi, alebo nie, pretože vidím, cítim a viem, že ma/nás ľúbi, a to je dôležitejšie, ako keby to hovoril ale nemyslel vážne.

mameha7
6. júl 2023

Áno, dotklo by sa ma to. Ten tvoj moc empatie nepobral.

Strana
z3