Hovoria vám manželia komplimenty?
Včera sme mali návštevu. Muž sa "trošku" pripil tak som to zneužila a spýtala na pár vecí čo mi za triezva nepovie pravdivo (mala som len podozrenie).spýtala som sa ho či sa mu páčim a či si myslí, že som pekná žena. (Možno to niekomu príde malicherne, ale on mi za celý čas čo sme spolu nepovedal nic mile, žiaden kompliment)
A z neho vypadlo, že on ma svoj rebríček a že pekné zeny su modelky a pod. A ja mam ďaleko od modelky ale že ja som sympatická. Som myslela, že ho v tom momente ovalim niečim po hlave. Dnes ráno si nič zrejme nepamätá. Mám mu to povedať. Sme spolu 5 rokov.
Na druhú stranu, slová sú len slová. Ak ti niekto skladá komplimenty neznamená to nutne že si to čo hovorí naozaj myslí.
Tak pytala si sa, odpovedal ti. To, ale nemusi znamenat, ze ta nema rad alebo, ze ho nepritahujes. Muzi a komplimenty su kapitola o sebe. Mne muz nedavno, povedal aby som si uz konecne zafarbila vlasy. Tak, ale co? Ma pravdu. Farba doma a ja nic. 🤷 To, ale neznamena, ze nema rad. (asi 😃)
A po dalsie. 2 strany ako sa muzi predbiehaju v komplimentoch....a 50% rozvodovost mame. Tak, kde je pravda?
@beata_k tak logicky, ti ktori komplimenty dávajú sa nerozvadzaju. Nafarbi si pre istotu tie vlasy 🤣
Vsak ale vies, ze nie si ako modelka z časopisu a insta. Ale tak jemu sa musis pacit, inak by s tebou nebol.
uprimne každučky chlap by chcel mať modelku ako lusk ale vedia že nemaju na to ich zbalit nie to živiť a ich fantazia často pracuje
ano povie mi kompliment ked je uprimny ked mi niečo pristane alebo niečo pekné kupim alebo niečo urobím a je mu sa to páči alebo niečo nechce kupit a potom povie dobre že sme to kupili atd , nie su to len komplimenty ale aj pochvala , uznanie a tak isto idem aj ja
ked vyberie napr ubytovanie a mne sa páči poviem že je super že som spokojna ale pravdivo
a ano aj by som chcela mat rande s di capriom ale viem že nemám absolutne žiadnu šancu, mám zrkadlo a som realiskta, viem že nohy nehrozia aby som si dala kratku suknu ale v dlhych šatach, nohaviciach top
Si trubka. Nepýtaj sa ho, keď má vypité. To nie je o tom, že ti povie, čo si myslí, ale že mozog vypľuje bez rozmyslu hocijakú somarinu, čo sa mu tam poskladá. O tom, čo ti vo vzťahu chýba, sa máš rozprávať s triezvym mužom a nie opitým.
Vsak pacis. Si sympaticka. Je s tebou. Teba si vybral. Najskor ti aj ukazuje lasku nejak...ci nie?
Tak, aby ste vedeli, ja som najkrajšia na svete😂😂😂 Neviem, čo má s očami, ale počúvam to niekoľkokrát denne 😂 Sme manželia od 1996.
Klienti, predavači, susedia a neviem kto ešte sú ludia ktorých poznám a z mojho života neodídu, čo už narobím. Ale žiť ako v kláštore iba s dokonalými luďmi by ma po pravde asi ani nebavilo. Ani ja nie som dokonalá.
Naco sa pytas ked nie si pripravena na odpoved🤷Teraz ju mas a nevies co s tym,skvely napad
Pre mňa je naj kompliment ak sa mi fakt podarí nejake jedlo super dochutiť a opýta sa malej ci bol u nás môj brat 🤣 aby ste pochopili vyučený kuchár a varil dlho v jednom nemenovanom hoteli 😁
@ckocka aj kolegovia môžu byť rôzni,ale keď im neverím všetko čo povedia,vždy sa ku mne nejakou cestou dostane ako to myslia.A potom nemôžem byť sklamaná.A beriem ich ako sú,ani ja každému nevyhovuje,aj to je normálne.Neviem,či to píšem tak,aby si mi rozumela,ale podstata sa dá vycitat

@ankare presne tak...slová viac zabolia ako "facka"