icon

Idem na rande a dotyčný berie aj psa

18. máj 2023

Mám rande a jedným milým mužom, ideme do parku a chce so sebou vziať svojho psa. Ja som psa nikdy nemala, tak by ma zaujímalo, že ako sa mám k psíkovi správať. Čítala som, že nehladkať po hlave..
Môžem ho vôbec ja ako cudzia pohladiť?

Strana
z2
8aslan147
Odpoveď bola odstránená
sajmonka_1216
18. máj 2023

inak sranda, že ťa netrápi že ideš na rande s mužom, ale to, že ako sa máš správať k psovi :D :D
aj ked chápem.. niekedy sú tí majitelia veľmi citliví na psov a pes musí ,,schváliť" nápadníčku.. viem o tom svoje.. švagriná si tak vzala psíčkara a ten pes je niekedy viac než ona...

opica_skorica
18. máj 2023

Jaaaj, do parku. Ehm, v jednej ruke tvoja ruka a v druhej bude mať vodítko a sáčik s ehm, ale aspoň uvidis ako poctivo spratáva hovienka po milacikovi.
Pekné rande prajem🍀
PS: ak by sa ti zdalo, ze pes ziarli na to, ze mu beries cast pánkovej pozornosti, to sa casom poddá.

martinka13
18. máj 2023

Ja psov milujem. Bola by som rada. Uvidíš akú má psík povahu. Či bude kamoš

vkatush
18. máj 2023

Dievčatá, nečudujte sa, že nebola nikdy so psom. Poznám chalana, ako decku povedal doktor, že môže mať predispozíciu na alergiu na psie chlpy. Matka ho úplne separovala od všetkých zvierat, nikdy nemal domáce zvieratko, ak prišli na návštevu, tak pes nesmel byť pri ňom,... Akože toto bol extrém.

Ale pointa, sú ľudia, čo nikdy neprišli do styku so zvieraťom a nevedia, ako na to. Máme 5 psov a často k nám príde niekto a pýta sa aké sú, ako reagujú, čo môžu a čo nie. Super, že chce vedieť, ako reagovať.

majlo1234
18. máj 2023

@sajmonka_1216 mozno to uz nie je prve rande

Autorka, ved sa ho spytaj, ci a ako ho mas hladkat. Nas pes jw taky, ze sa mu hockto moze hodit okolo krku. Aj predosly bol taky. Ale poznam aj nervozne psi, co nemaju radi hladkanie od cudzich, minimalne kym si nezvykne. On najlepsie bude vediet. A dones mu piskotu, urobis si u muza ocko. Aj u psa vlastne😄

janetinka27
18. máj 2023

Ved moze to byt mile.kazdy pes je iny.niektore psy su pomale,priatelske,ine rychle,mrstne,prchke. Majitel by ta mal trochu potom nasmerovat.niektoremu psovi staci podat ruku k nosu a sam sa natlaci pod nu,aby si ho pohladkala.iny bude z teba nervozny.ak sa pes nebude vyhybat fyzickemu kontaktu,tak sa urcite potesi skrabkaniu na chrbte blizko chvosta🤣
Inak jeden moj frajer braval na spolocnu prechadzku fenu,bola to kolia a strasne ziarlila.nedovolila nam priblizit sa k sebe.liezlo mi to maximalne na nervy,aj ked psy mam rada,ale chyba bola v chlapovi 😆

sergejj
18. máj 2023

Spravne na zaciatku nehladkat po hlave ani po vajciach. Pisem o psikovi.

danica2711
18. máj 2023

taký chlap by mal u mňa už dopredu plusové body, ale ja som psíčkárka (môj muž sa tomu výrazu vždy smeje, že my pri našich obrovských psoch nie sme psíčkári, ale psiskári). Chlap ti povie, čo má pes rád, neboj, dobre bude, psi sú geniálne stvorenia, keď dokážu žiť s nami ľuďmi

janamoto78
18. máj 2023

@lindous mňa by s tým akurát tak odradil. Nemám rada psov. To už by mohol prísť aj s hadom okolo krku. Ten istý efekt.

poppy22
18. máj 2023

ked som mala psika,tak mi islo celkom na nervy ak sa nejaky chlap snazil za kazdu cenu spravat k psikovi privelmi priatelsky,prislo mi to take podlizovacne...to ze berie aj psika povazujem za normalne,kedze bude sucastou vasho zivota a je to zivy tvor a nie hracka...ked budes vidiet ze je k vlastnemu psovi hruby alebo vulgarny,tak budes vediet ze je cas zdupkat...spravaj sa normalne,muz ti v pripade potreby povie,ze napr ten jeho chlpac nie je na hladkanie..sustred sa na chlapa...horsie bude ak ma muz nejakeho velkeho alebo agresivneho psa-ak sa ho budes bat,nema zmysel s tym chlapom nieco viac riesit...z mojich skusenosti su ale psi na 99% vacsia vyhra nez muzi...takze mozno si z toho rande odnesies akurat chut mat psa ale nie toho muza😉...

lindous
18. máj 2023

@janamoto78 mne by ani ten had nevadil 😄 ale jasné, treba to mať pre úspešný vzťah nastavené rovnako, len to potom nie je len o prvom rande 😊

daniela2202
19. máj 2023

@deti95060810 😁😁😁🐕🐕🐕👍👍👍👍

marsmykkok
19. máj 2023

Daj mu oňuchať ruku, prihovor sa, žiadne veľké objatia, gestikulácia. A potom nie som veštica aký je pes. Hlavne aby poznal tvoj pach oňuchaním ruky a nepovažoval ťa za hrozbu. Možno ako cudziu ťa bude ignorovať, možno má rád cudzích ľudí a bude sa chcieť hladkať. To už neplánuj dopredu a uvidíš.

marsmykkok
19. máj 2023

A teda, ja si myslím, že ak ho zoberie s tvojim súhlasom do parku, kde chodí veľa ľudí, psov, je to plne socializovaný a vychovaný pes, čo je plus. Ak by mal nejakého čo do všetkého skáče tak by ho na prvé rande nebral. Teda do budúcna veľké plus.
A sama som psíčkarka a je dôležité pre mňa, aby môj partner toleroval môjho psa. Ja mám aj city a srdce a nedám živého tvora, čo je na mne plne závislý do útulku, lebo mám teraz frajera, čo psov nemusí a možno nám to ani nevyjde a po pár mesiacoch sa rozídeme a ja sklamem toho psa a doživotne bude v útulku alebo bude nedôverovať ľudom čo si ho zoberú.

autor
19. máj 2023

Tak ženy dopadlo to výborne, sadli sme si na lavičku a psík si na mňa ľahol a túlil sa ku mne 😁 Páníček je takisto super 😊

opica_skorica
19. máj 2023

Juj, to je milé. Ja mojmu vravievam, odkukaj si daco od svojho psa.
Radost zo zivota, tulenie, nekonecna energia, hravost, ….
Aka rasa? Maly? Velky? Stredny?
A muz?
Sympatak?
Prajem ti to🍀🍀🍀🍀🍀

zuzanka.zuzu
19. máj 2023

@sajmonka_1216 presne to aj mne napadlo... pes je viac nez ona 🙈

viera27
19. máj 2023

@zuzanka.zuzu samozrejme ze je. S nou ma prve rande,kdezto s tym psom uz zije bohvie kolko. Uplne normalna vec u nas psickarov 🤣

hefo
19. máj 2023

Takto. Ak nie si milovník zvierat, tak by som bol na tvojom mieste opatrný, aby sa váš vzťah nemusel prispôsobovať psovi.

lindous
19. máj 2023

Autorka, tak super, držím prsty, nech to dobre pokračuje 😊🍀

zuzanaam
19. máj 2023

@janamoto78 had okolo krku? Paráda. 😀 Hady som mala cez 20 rokov, od tínedžerského veku, až pokiaľ nedožili. Fantastické stvorenia. Na rozdiel od mnohých ľudí. A raz sa mi to veru aj stalo, kamarát mi priniesol ukázať niekoľko metrového pytóna rovno domov, akurát ho mal vo vaku. Či had, pes, alebo iné zviera, rozhodne plusové body pre takého človeka. Keby ma pozve chlap na rande a povie, že nemá rád nejaké zviera, išiel by sám.

autor
20. máj 2023

@opica_skorica Je to retríver 😊 A chlap úplný pohoďák, strašne sme sa nasmiali 😁

betulinka1
20. máj 2023

Neboj sa ak ma socializovaneho psika, tak to pojde same. Hlavne bud v pohode, pes citi nervozitu a moze byt tiez nervozny a ako ti tu uz nejaka kocka radila, dones nejaky pamlsok, napr. par piskot do vacku.

cacianka
20. máj 2023

No vidíš, pes vycítil že si dobrý človek, tak aj jeho pán ma viac dôvery

Strana
z2