icon

Intímne problémy vyplývajúce z polohy žena hore

19. feb 2026

Ženy prosim Vás mam taký problém. Na mužovi pri polohe ja hore sa rychlo zadýcham a nevladzem dalej. Som čo najviac k jeho hlave niesom vystreta. Vystretá sa hanbím kvoli prsiam. Už neviem čo s tym

Strana
z2
anonym_ac8d64
20. feb 2026

Neboj sa nie si sama s tou výdržou, mne po par minútach horia stehná 😁 ale minule som prvýkrát tak dosiahla vaginalny orgazmus, uplne prvýkrát pri sexe,sexujem vyse 20rokov uz , odvtedy by som hopkala stale😁 ale len ked je v miernom polosede, ked je v lahu tak je to horšie.
Ak sa hanbis za prsia tak ostan v podprsenke, odhal bradavky, podprda ti bude držať tie prsia . Alebo tuto polohu len po tme, aj ked po tme to je o ničom. Neboj sa, pride to časom, ze budes hľadieť na svoje potešenie ako na to ako pri tom vyzeras🙂

orisker
20. feb 2026
@tiezjedna

@orisker bod 4 by si mali vziať k srdcu všetky ženy😉 ja som vďaka tejto polohe objavila svoj bod G s takou intenzitou, že manžel bol hotový už len z toho, že videl, čo to robí so mnou😇😈

@tiezjedna ,
...a z bodu G sa teda stal bod ÁÁÁÁÁ...
😉

pr85
20. feb 2026
@tiezjedna

@pr85 ty musíš byť chodiaca rozkoš😂😂😂

@tiezjedna Mne stačí rozkoš aj pri misionárovi. 🙂

anonym_72efb2
20. feb 2026
@pr85

@pr85
určite aj tvojej žene 🙏🤔

tiezjedna
20. feb 2026
@orisker

@tiezjedna ,
...a z bodu G sa teda stal bod ÁÁÁÁÁ...
😉

@orisker ááááási tak!😉😍

tiezjedna
20. feb 2026
@pr85

@pr85 skús aj iné a na misionára zabudneš obratom😉 A tiež odporúčam spálňu a posteľ vymeniť za viac sexy miesta😎

pr85
20. feb 2026
@patrike

@pr85 Ved ked vam dobre, tak je vsetko ok, len by som rad pocul nazor tvojej zeny bez tvojej pritomnosti ...

@patrike Aj jej to tak vyhovuje.

pr85
20. feb 2026
@mondolina

@pr85
prepáč, ale 🤣👏🙏 amen
a ešte si zabudol napísať, že potme 🤣

@mondolina Aj za dňa. Hádam si nemyslis, že sa hanbíme.

minenkaa
20. feb 2026
@patrike

@pr85 Ved ked vam dobre, tak je vsetko ok, len by som rad pocul nazor tvojej zeny bez tvojej pritomnosti ...

@patrike myslim,že by ani nemala čo povedať ,len by znudene prevrátila oči

mondolina
20. feb 2026
@pr85

@patrike Aj jej to tak vyhovuje.

@pr85
ty si napísal " MNE stačí rozkoš aj pri misionárovi..." ty máš rozkoš a jej to vyhovuje. aha. má tvoja žena orgazmus pri vašom sexe?

pr85
20. feb 2026
@mondolina

@pr85
ty si napísal " MNE stačí rozkoš aj pri misionárovi..." ty máš rozkoš a jej to vyhovuje. aha. má tvoja žena orgazmus pri vašom sexe?

@mondolina Samozrejme, dokonca aj 2 (ba niekedy aj 3). Ja som rád aj za ten jeden.

lady511
21. feb 2026

Bláznite?ked je žena hore to je moja naj poloha,a to som momentálne v 8m tehotenstva🤪a aj tak si to ideme plus prsia do ruky a do huby,milujem to

anonym_fc030a
21. feb 2026
@orisker

Skoro všetko tu už bolo napísané.
Takže to zhrniem:
1. Prijmi sa taká, aká si.
2. Ukáž mu ich! - nech sú akékoľvek, muži milujú ten pohľad zdola na ne, na ich pohyb a na ženskú tvár poznačenú vášňou.
3. Zlepši kondičku.
4. Anonymná prispievateľka Ti vyššie radí zapojiť iba panvu, namiesto pohybu celého tela, lebo to nie je také náročné.
Tu dodám, že uvoľnený pohyb v bokoch a panvovej oblasti možno dosiahnuť nehybným státím v širokom "postoji jazdca."
Karatisti a thajskí boxeri vedia...
Alebo tancovaním latinskoamerických tancov. Trvá to dlhšie, ale dá sa na nich súčasne zlepšiť 3.
🙂

@orisker "Karatisti a thajskí boxeri vedia..." No este sa pozabudne a na vrchole mu jednu uvali. 🙂

anonym_fc030a
21. feb 2026
@tiezjedna

@pr85 skús aj iné a na misionára zabudneš obratom😉 A tiež odporúčam spálňu a posteľ vymeniť za viac sexy miesta😎

@tiezjedna Pred mrazakom v Kauflande? 🙂

anonym_5867cd
21. feb 2026

Ja polohu hore extra neoblubujem. Mam pekne prsia tak muzovi doprajem pohlad na ne ale nic moc poloha. Ked on sedi alebo obaja sme oproti a zaklonime sa to je ovela lepsie.

tiezjedna
22. feb 2026
@anonym_fc030a

@tiezjedna Pred mrazakom v Kauflande? 🙂

@anonym_fc030a gauč, kuchynská linka, sprcha, pracovňa, auto, bazén, terasa, sauna........ Kaufland by som asi vynechala, ale raz sa nám zadarilo vo vlaku a v lietadle tiež 😉

anonym_4ed84d
23. feb 2026

Túto polohu nerobím. Mňa to boli vo vagine. Nejde o kondíciu.
Trošku som skúšala tak že som bola hore a hlavu som mala opretu akoby som ležala proste na mužovi a mala som hlavu na jeho ramenách. Tak ale mužovi sa to moc nepáčilo. Neviem prečo. Tak to odvtedy už nerobim. Môj muž rad to má zozadu alebo keď je on hore. Že sa cíti vtedy dominantnejsie hm...

anonym_4ed84d
23. feb 2026
@tiezjedna

@anonym_fc030a gauč, kuchynská linka, sprcha, pracovňa, auto, bazén, terasa, sauna........ Kaufland by som asi vynechala, ale raz sa nám zadarilo vo vlaku a v lietadle tiež 😉

@tiezjedna v lietadle to sa ako da prosím ta? Vlak pochopim ale lietadlo medzi ľuďmi?

tiezjedna
23. feb 2026
@anonym_4ed84d

@tiezjedna v lietadle to sa ako da prosím ta? Vlak pochopim ale lietadlo medzi ľuďmi?

@anonym_4ed84d keď letíš biznisom všeličo sa dá😉

orisker
23. feb 2026
@anonym_4ed84d

@anonym_4ed84d ,
ako nič!
Pri dlhších viachodinových letoch si len vypýtaš od personálu jednu deku naviac a počkáš, kým sa vypnú svetlá.
🙂

handykate
23. feb 2026

Och bože, to už vážne niekto nemôže vydržať bez sexu jednu cestu vlakom alebo lietadlom 🫣🤔a bazén? Dúfam, že svoj súkromný...inak...neohľaduplnosť, choré...

Strana
z2