Intímne problémy vyplývajúce z polohy žena hore
Ženy prosim Vás mam taký problém. Na mužovi pri polohe ja hore sa rychlo zadýcham a nevladzem dalej. Som čo najviac k jeho hlave niesom vystreta. Vystretá sa hanbím kvoli prsiam. Už neviem čo s tym
Bláznite?ked je žena hore to je moja naj poloha,a to som momentálne v 8m tehotenstva🤪a aj tak si to ideme plus prsia do ruky a do huby,milujem to
Skoro všetko tu už bolo napísané.
Takže to zhrniem:
1. Prijmi sa taká, aká si.
2. Ukáž mu ich! - nech sú akékoľvek, muži milujú ten pohľad zdola na ne, na ich pohyb a na ženskú tvár poznačenú vášňou.
3. Zlepši kondičku.
4. Anonymná prispievateľka Ti vyššie radí zapojiť iba panvu, namiesto pohybu celého tela, lebo to nie je také náročné.
Tu dodám, že uvoľnený pohyb v bokoch a panvovej oblasti možno dosiahnuť nehybným státím v širokom "postoji jazdca."
Karatisti a thajskí boxeri vedia...
Alebo tancovaním latinskoamerických tancov. Trvá to dlhšie, ale dá sa na nich súčasne zlepšiť 3.
🙂
@orisker "Karatisti a thajskí boxeri vedia..." No este sa pozabudne a na vrchole mu jednu uvali. 🙂
Ja polohu hore extra neoblubujem. Mam pekne prsia tak muzovi doprajem pohlad na ne ale nic moc poloha. Ked on sedi alebo obaja sme oproti a zaklonime sa to je ovela lepsie.
Túto polohu nerobím. Mňa to boli vo vagine. Nejde o kondíciu.
Trošku som skúšala tak že som bola hore a hlavu som mala opretu akoby som ležala proste na mužovi a mala som hlavu na jeho ramenách. Tak ale mužovi sa to moc nepáčilo. Neviem prečo. Tak to odvtedy už nerobim. Môj muž rad to má zozadu alebo keď je on hore. Že sa cíti vtedy dominantnejsie hm...
@anonym_fc030a gauč, kuchynská linka, sprcha, pracovňa, auto, bazén, terasa, sauna........ Kaufland by som asi vynechala, ale raz sa nám zadarilo vo vlaku a v lietadle tiež 😉
@tiezjedna v lietadle to sa ako da prosím ta? Vlak pochopim ale lietadlo medzi ľuďmi?
Och bože, to už vážne niekto nemôže vydržať bez sexu jednu cestu vlakom alebo lietadlom 🫣🤔a bazén? Dúfam, že svoj súkromný...inak...neohľaduplnosť, choré...

Neboj sa nie si sama s tou výdržou, mne po par minútach horia stehná 😁 ale minule som prvýkrát tak dosiahla vaginalny orgazmus, uplne prvýkrát pri sexe,sexujem vyse 20rokov uz , odvtedy by som hopkala stale😁 ale len ked je v miernom polosede, ked je v lahu tak je to horšie.
Ak sa hanbis za prsia tak ostan v podprsenke, odhal bradavky, podprda ti bude držať tie prsia . Alebo tuto polohu len po tme, aj ked po tme to je o ničom. Neboj sa, pride to časom, ze budes hľadieť na svoje potešenie ako na to ako pri tom vyzeras🙂