icon

Je 35 sexuálnych partneriek vo veku 33 rokov veľa?

7. okt 2024

Bolo by 35 sexuálnych partneriek vo veku 33r pre vás redflag? Spýtala som sa to muza do ktorého som zaľúbena, bavili sme sa o vzťahoch a pod.. uprimne ma toto číslo dost zaskocilo a necakala som taky veľký počet. Je to aj pre vás dost ?

petronela1305
8. okt 2024

@1ryba hlavne že každé druhé manželstvo končí rozvodom. By so sa čudovala koľko vydatych žien podvádza lebo mali len jedného partnera

tanyan
8. okt 2024

@1ryba Čo má spoločné sebaúcta a počet sexuálnych partnerov? Človek si môže vážiť sám seba aj iných bez ohľadu na jeho sexuálny život. Problémom je skôr glorifikácia sexu, jeho tabuizovanie a nezdravé potláčanie prirodzených potrieb.
Niektorí ľudia sú ochotní prežiť život so suchým chlebom a vodou, ale iní hľadajú viac a často to chvíľu trvá, kým si nájdu niečo, čo ich napĺňa a robí im ich život krajším.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
rikarika
8. okt 2024

Tiež si myslím že 35 je mega veľa - pre obyčajného človeka. Raz som čítala článok že napr maestro K.G. ich mal stovky a aj tak sa oňho ženy trhali a nakoniec sa aj oženil....

1ryba
Odpoveď bola odstránená
mama_
Autor odpoveď zmazal
tanyan
8. okt 2024

@1ryba Najskôr by bolo vhodné upozorniť na skutočnosť, že promiskuita ako pojem nie je definovaný v číslach, resp. hranica je subjektívne vnímaná na veľmi rozdielnych úrovniach. Analogicky by sa to dalo prirovnať k využívaniu slovnej zásoby - rôzne slová v rôznych kontextoch sú akceptované či neakceptované podľa spoločenského a individuálneho vnímania.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
tanyan
8. okt 2024

@1ryba Rovnako to nič nemení na skutočnosti, že viac sexuálnych partnerov počas života nie je bezpodmienečne promiskuitným správaním.

tinqua
8. okt 2024

Ja si myslim, ze treba posudzovat to ako sa chová k tebe. Nevies v akych situaciach bol, ako bol na tom psychicky a pod. Poznam cloveka co od 15 mal len 2 alebo 3 dlhodobe vztahy. Potom tesne po 30 zazil skaredy rozchod a na rok sa "zblaznil", tinder a tak...postihal úctyhodné cislo a potom si povedal, ze toto ho nebaví a zase siel do normalneho vztahu, cil je zenaty, dieťa...a tu teda ten pocet vela nehovori o jeho povahe, lebo je to verny a dobry chlap. Ked ste to uz nacali, tak debatu aj dokoncite, nech ti to vysvetli ked to vidis ako problem. Nedomyslaj si vlastnu historiu.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
mama_
Autor odpoveď zmazal
xnatalkax
8. okt 2024

@moonlight1210 a co ked to uz skresal? 🤣

autor
8. okt 2024

@tinqua veď dovysvetľoval. Keď sa mu zena páčila a ona bola povolna, vyspali sa spolu

moonlight1210
8. okt 2024

V tom pripade by zacal stracat pritazlivost v mojich ociach.
Ved povolny je aj on.

tanyan
8. okt 2024

@mama_ Tvoje číslo 2+ je absolútne subjektívne. Ľudia nie sú štatistické tabuľky a ani ich konanie, ani ich vnímanie nie je možné obmedziť na takéto číslo. Niekedy to život zariadi jednoducho tak, že nie je možné zotrvať s vyhovujúcim partnerom dostatočne dlho.
Celkovo berieš očividne sex príliš vážne a prikladáš mu väčší význam ako si zaslúži. Možno by bolo lepšie, keby ľudia s intenzívnejším nasadením zvažovali svoje konanie v oblasti stravovania, športu, užívania liekov, komunikácie...

autor
8. okt 2024

@moonlight1210 určite je, bavili sme sa o tom čo je vo vztahu preňho najdôležitejšie a povedal že sex. Čiže on to ma zrejme len ako potrebu, nič hlbšie za tým nevidi. To si myslim

tiezjedna
8. okt 2024

@autorka sú takí. Ja som mala jednu známosť, našťastie sa "vyblil" ešte pred tým, než to zašlo ďalej a on hovoril, že pre neho je sex rovnaká potreba, ako "vysr*ť sa". Bolo hotovo. Nie som žiaden puritán, ale toto bolo moc aj na mňa😂

tanyan
8. okt 2024

Inak, tieto psychologické hry na začiatku vzťahu sú často veľmi zábavné, ale hlavne zavádzajúce. Priority a potreby sa vyvíjajú, často si človek ani sám pred sebou nechce priznať, že sa zmenil. A málokto ide emocionálne úplne nahý do vzťahu. Väčšinou sa človek snaží urobiť dobrý dojem a zároveň neodkryť svoju najzraniteľnejšiu časť. Sú však rôzne spôsoby ako sa to realizuje a tiež rôzne spôsoby ako to druhá strana vníma.

mama_
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
8. okt 2024

@mama_ Presne, ja tiež sex milujem ale som bez sexu pekne dlho (niekoľko rokov) a aj keď príde k zoznámeniu s nejakým chlapom a padne otázka...nie o počte partnerov, ale kedy naposledy sme mali vzťah a s tým je samozrejme spojený aj pohlavný styk...tak už som za čudnú, lebo som dlho sex nemala...ani nezáväzný 🤣 že ako môžem milovať sex, keď ho tak dlho nemám...no proste jednoducho, neroztiahnem nohy len tak hocikomu...bez citov, bez lásky....a samozrejme to niektorých mužov odrádza.. lebo som divná 🤣 no nech...radšej v tomto divná ako striedať partnetov ako na bežiacom páse....ale to som ja...iných nesúdim, každý nech si robí podľa vlastného presvedčenia...

hefo
8. okt 2024

@1ryba Tá štatistika príčin rozvodu je ale nezmyselná, lebo je založená na skreslených zdrojových dátach. Obvykle rozvádzajúci sa až tak nechcú prať špinavé prádlo na verejnosti, že by sa diskutovali všetky nedostatky ich spolužitia, tak tam uvedú nejaký všeobecný dôvod...

mama_
Autor odpoveď zmazal
tiezjedna
8. okt 2024

@earlgrey a uvedomuješ si, že čím dlhšie budeš túto svoju teóriu raziť, tým viac budeš "divná"? No nič. Mne teda najdivnejšie príde preberať na rande minulé vzťahy. To fakt všetci zháňate známosti po internetoch??🙄

earlgrey
8. okt 2024

@tiezjedna Ja nepreberám absolútne nič z minulých vzťahov...samozrejme ak sa ma niekto opýta napr. kedy som mala naposledy vzťah...poviem, že pred pár rokmi a tam to končí...nerozoberám to a ani nič...a áno, uvedomujem si, že som za divnú a je mi to absolútne jedno, pretože ak by ma mal človek hodnotiť na základe toho, koľko partnerov som mala a ako dlho som sama, tak je to len smola dotyčného človeka...lebo ak by ma spoznal, vedel by moje hodnoty, zásady a aj to, že som fajn človek 😉

earlgrey
8. okt 2024

@mama_ Nech odrádza 😉 ich smola haha

tiezjedna
8. okt 2024

@earlgrey na základe toho by ťa práve hodnotiť nemal. Len si absolútne neviem predstaviť situáciu, ako vôbec na rande, kde má trieskať chémia, dôjde na reči okolo vzťahov a sexu. To je asi to posledné, čo by ma zaujímalo...

earlgrey
8. okt 2024

@tiezjedna Ja som nikde nepísala, že na to príde na prvom rande...ale pri spoznávaní, stretávaní sa...ale áno, boli aj takí muži, ktorí túto otázku hneď z fleku na mňa vypustili...🤣

tiezjedna
8. okt 2024

@earlgrey to vážne??? Ufff, by som im asi poďakovala za účasť a dovi.

earlgrey
8. okt 2024

@tiezjedna Veď tak to je aj u mňa 😃 ale vážne a úprimne ti poviem, že tie, ktoré máte partnerov a manželov, buďte rady, že nemusíte randiť 🤣 teda nie, že nemusíte...lebo to je vec chcenia...ale v dnešnej dobe nájsť normalného človeka je rarita 😃