icon

Je 35 sexuálnych partneriek vo veku 33 rokov veľa?

7. okt 2024

Bolo by 35 sexuálnych partneriek vo veku 33r pre vás redflag? Spýtala som sa to muza do ktorého som zaľúbena, bavili sme sa o vzťahoch a pod.. uprimne ma toto číslo dost zaskocilo a necakala som taky veľký počet. Je to aj pre vás dost ?

tiezjedna
8. okt 2024

@earlgrey my už máme najstaršiu dcéru, ktorá randí... a keby si zmyslela, že je na baby, tak sa jej asi ani nebudem diviť🙈😂

earlgrey
8. okt 2024

@tiezjedna Haha. Moja reč 🤣😃

1ryba
Odpoveď bola odstránená
joannita
8. okt 2024

Omg zeny, nikdy sa nepytajte partnerov na pocet partneriek. Je to mega trapne. A nikdy na tuto otazku neodpovedajte.
Som myslela ze toto robia max 25 rocni

vevebono
8. okt 2024

Pardon, ale načo ti bola táto informácia 😁 a ktorý vôl si to počíta.
Toto nepochopím.
Ale nie, pre mňa by to prekážka nebola. Lebo to je minulosť. Tiež máš iste nejakú za sebou

gribka1
8. okt 2024

@joannita No keď z toho sa dá kde čo vyčítať.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
gribka1
8. okt 2024

@1ryba No, a to tiež o niečom vypovedá.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
rikarika
8. okt 2024

@earlgrey
@tiezjedna tak ale vezmite si to randenie aj z tej druhej strany dievcata. Tu sa často ženy sťažujú, že aké individua sú na zoznamkach a mne dvaja kolegovia povedali že z piatich žien si dá horko-ťažko jedna reálnu fotku na zoznamku. Buď je to fotka z mladších čias alebo upravená x filtrami....proste s realitou nič spoločné a ze potom není chuť ani začať nieto ešte pokračovať...

mircalla
Autor odpoveď zmazal
gribka1
8. okt 2024

@1ryba Raz áno😃

1ryba
Odpoveď bola odstránená
earlgrey
8. okt 2024

@rikarika Áno, je to realita na zoznamkách.

gribka1
8. okt 2024

@1ryba Presne😂

joannita
8. okt 2024

@gribka1 ono to aj dost vypoveda o osobe ktora sa to pyta. Pre mna je to velmi detinske a nevyzrete a ked sa ma toto chlap opyta, jeho kredit u mna prudko klesne.

gribka1
8. okt 2024

@joannita Veď nie priamo, že hej počuj, koľko žien si už mal v posteli, ale snáď koľko mal vzťahov alebo tak nejako po čase. Nič na tom nieje snáď.

jana_eyre_2
8. okt 2024

No a nie je to tak že muzi tieto informácie nafukuju a treba to vydelit dvoma? 😅😀 Tak či tak mi to príde dost a to teda ja mám viac partnerov za sebou, toto číslo je už ale ako Rosenberga 🤪

joannita
8. okt 2024

@gribka1 ale kolko ma vztahov a kolko mal zien v posteli je dost rozdielne cislo 🙂
Vztahy mohol mat 3, ale bab v posteli 55 🙂

joannita
8. okt 2024

@1ryba to je oficialna verzia. Neoficialne tak mininalne v kazdom druhom manzelstve je nevera. A to som este malo napisala. Dokonca poslednu dobu mam pocit ze podvadzaju snad uplne vsetci. Hlavne chlapi.

gribka1
8. okt 2024

@joannita No veď to sa už nepýtame nie, či? Len tak všeobecne, ale keď to z neho vybehlo, že sa chcel pochváliť aký je kanec?🤣

gribka1
8. okt 2024

@joannita No, láska v priamom prenose, každý s každým 😂

joannita
8. okt 2024

@gribka1 ked sa chcel pochvalit sam od seba tak zo je uplne cele zle 😃🤦‍♀️

gribka1
8. okt 2024

@joannita Keby bol normálny, tak ani na priamu otázku nemôže povedať pravdu, hňup. A ešte tam rátal pipky z diskotéky, ktorých mená si nepamätá, ale či ho aj zasunul, to áno. Trapko.

pikachu999
8. okt 2024

Fuj..jak verejný hajz** 🤢

joannita
8. okt 2024

@gribka1 cicvor zakomplexovany

1ryba
Odpoveď bola odstránená
vlastnynazor
8. okt 2024

Za mna urcite redflag. Ja som mala 2, ani u jedneho neviem, kolko mali oni, ale keby mi povedali ze 35, tak by bol bud len jeden alebo ani ten 1. A este ma prekvapuje, to ich pocital, alebo si robil ciarky (ked vie ze presne 35)? Mne taketo nieco pripada ako chlap len na sex, nie na vztah.

sabina230
8. okt 2024

Možno teraz napíšem niečo za čo ma možno veľa z vás odsúdi ale poviem len môj pohľad na danú vec. 😀 Ja si myslím že to, že mal partner viac sexuálnych partnerov je úplne v poriadku. Ja som napríklad zistila čo mám rada, čo ma priťahuje a priťahujú ma muži čo sú skúsení. Každý robí veci inak a viem si to porovnať a zistiť to. A to že mal 35 partneriek nemusí znamenať že je sukničkár alebo že by ťa vo vzťahu podviedol, lebo je zvyknutý na ,,rôznorodosť’’ keď to tak mám nazvať. Ja to beriem ako niečo čo ma posunie v sexuálnom živote a partnerstve ďalej. Takže si myslím že by ste sa na to mali pozerať aj z iných strán než že Vám to príde nechutné a že by ste s takým chlapom neboli.
A myslím si že veľa žien ani nevie čo sa im páči a čo by sa im mohlo páčiť v sexe, keď si napríklad vzali prvého na koho narazili.

suptdi
8. okt 2024

Mnohé z vás sa tu pýtate, a pozastavujete sa nad tým, či si to ten chlap počítal, zapisoval...
Má 33, ja som o čosi starší, a pamätám si, že keď som bol puberťák, boli veľmi populárne filmy Prci, prci, prcičky (1, 2, 3). Stifler bol, podľa niektorých mojich rovesníkov, veľký borec, a pokiaľ viem ten si to počítal, značil, zapisoval...
Asi tento dotyčný, tiež považoval, a možno stále považuje, Stiflera za veľkého borca...
Ja osobne k tejto skupine nepatrím...