Je 35 sexuálnych partneriek vo veku 33 rokov veľa?
Bolo by 35 sexuálnych partneriek vo veku 33r pre vás redflag? Spýtala som sa to muza do ktorého som zaľúbena, bavili sme sa o vzťahoch a pod.. uprimne ma toto číslo dost zaskocilo a necakala som taky veľký počet. Je to aj pre vás dost ?
@gribka1 ako tu písali viaceré nedajú ako príčinu rozvodu neveru aby sa to ďalej nerozoberalo.
roku 2023 sa na Slovensku rozviedlo 8205 manželstiev, pričom najviac rozvodov sa týkalo párov, ktorých zväzok trval 20 rokov a viac. Tieto prekvapivé údaje odhalila najnovšia Štatistická ročenka Ministerstva spravodlivosti SR
@petronela1305 Mňa zaujalo toto odkiaľ vieš "žena sa prestane o seba starať tlstne raz do mesiaca nastavy starému pri zhastnutom svetle a 29 dní ju bolí hlava a už to potom ide jedna radosť"
@1ryba vždy lepšie ako spat s jedným celý zivot
@rikarika darmo jej vysvetľujes to by musela pochopiť ona ma dokonalý život ako väčšina na mk
😁
@1ryba ďakujem
Ano vela.
Uff môj už teraz manžel mi povedal daaaavno že mal 7 a ja že coo?? Mne to prislo dosť 😂 tak teraz som zaskocena co pises ty ze 33 😂 noo podla mna je tato info ale podstatna 🤔 lebo pravdepodobne sa z toho da dozvediet dosť. Či je chlapec iba na jednorazovky alebo mal z toho čísla ze 33 aj vzťah 😁

@petronela1305 Tak ako potom ty vieš ako to iní majú?