icon

Je 35 sexuálnych partneriek vo veku 33 rokov veľa?

7. okt 2024

Bolo by 35 sexuálnych partneriek vo veku 33r pre vás redflag? Spýtala som sa to muza do ktorého som zaľúbena, bavili sme sa o vzťahoch a pod.. uprimne ma toto číslo dost zaskocilo a necakala som taky veľký počet. Je to aj pre vás dost ?

Strana
z8
gribka1
9. okt 2024

@petronela1305 Tak ako potom ty vieš ako to iní majú?

petronela1305
9. okt 2024

@gribka1 ako tu písali viaceré nedajú ako príčinu rozvodu neveru aby sa to ďalej nerozoberalo.
roku 2023 sa na Slovensku rozviedlo 8205 manželstiev, pričom najviac rozvodov sa týkalo párov, ktorých zväzok trval 20 rokov a viac. Tieto prekvapivé údaje odhalila najnovšia Štatistická ročenka Ministerstva spravodlivosti SR

1ryba
Odpoveď bola odstránená
gribka1
9. okt 2024

@petronela1305 Mňa zaujalo toto odkiaľ vieš "žena sa prestane o seba starať tlstne raz do mesiaca nastavy starému pri zhastnutom svetle a 29 dní ju bolí hlava a už to potom ide jedna radosť"

rikarika
9. okt 2024

@gribka1
@1ryba dievčatá ja si tiež myslím že ta štatistika je čudná. Všetky ale všetky rozvody ktoré ja poznám boli z dôvodu nevery, aký dôvod uviedli pre statistiku netuším.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
gribka1
9. okt 2024

@rikarika Veď to je úplne jedno, aký je dôvod rozvodu.

rikarika
9. okt 2024

@1ryba stále si ideš svoje, už ti tu napísali, že je lepšie uviesť dovod do ktorého nikto rýpať nepôjde....nikto nechce prať špinavé prádlo na verejnosti a nejaká štatistika je v tomto prípade fakt rozvádzajúcim ukradnutá....

petronela1305
9. okt 2024

@1ryba vždy lepšie ako spat s jedným celý zivot

petronela1305
9. okt 2024

@rikarika darmo jej vysvetľujes to by musela pochopiť ona ma dokonalý život ako väčšina na mk
😁

1ryba
Odpoveď bola odstránená
petronela1305
9. okt 2024

@1ryba ďakujem

greywolf
11. okt 2024

Ano vela.

joannita
11. okt 2024

@1ryba a staci ked ti napisem, ze moj znamy advokat mi povedal, ze v uplne kazdom manzelstve ktore rozvadzal bola nevera? Ano dobre citas. V uplne kazdom. Mozno to bol "len" jeden z dovodov rozvodu, ale nevera je tam takmer vzdy.
Ak tvrdis opak, si velmi neskusena a naivna...

namor264
15. okt 2024

@melanta mudro... 👍

vemi23
31. dec 2024

Uff môj už teraz manžel mi povedal daaaavno že mal 7 a ja že coo?? Mne to prislo dosť 😂 tak teraz som zaskocena co pises ty ze 33 😂 noo podla mna je tato info ale podstatna 🤔 lebo pravdepodobne sa z toho da dozvediet dosť. Či je chlapec iba na jednorazovky alebo mal z toho čísla ze 33 aj vzťah 😁

Strana
z8