Je bežné, že partnerka pri sexe stráca vedomie?
Ahojte chcem sa poradiť či je bežné aby partnerka pri sexe strácala vedomie. Stáva sa to takmer stále , mne trvá dosiahnutie vyvrcholenia dlhšie takže sa niekedy milujeme aj hodinu a za ten čas ju musím niekoľko krát chytiť aby nekontrolovateľne nespadla.Po milovaní musí ležať ,donesiem jej niečo na pitie a sama dokáže vstať a chodiť najskôr za pol hodinu.Najhoršie je keď má ísť potom do práce vyzerá ako opitá a podlamujú sa jej nohy.Tvrdí mi že je v poriadku a že to je len od vzrušenia.
@egonsk ale toto je o niečom úplne inom. Nie o jeho výdrži. A zamdlieť v priebehu hodiny niekoľkokrát asi tiež nebude o extáze z kundalini energie, že? ibaže by bola aj jeho partnerka taká mega, že zatiaľ čo on sa hodinu šuchtá, ona dosiahne 4x taký orgazmus až z toho zamdlie 🤦🏻♀️
Tak mam kamarátku ktorej ex tiez - povedzme mal výdrž, tiez aj 1-1,5 kým dosiahol orgazmus. Nikdy neomdlela qni nemala žiadne problémy. To ma dosť vážne niečo.
A keď opadáva - nech nestoji ale leží!!! To by čiastočne mohli pomôcť.
Toto ale bez dr nemusi dobre dopadnúť.
Ako mne toto nepride ako tema na provokaciu a smiech. Ved ked sa nieco prihodi a bola tam skryta kardiodiagnoza, tak co potom? Baba je v mladom veku, skoda mladeho zivota.
@kiki68 áno hodina je v pohode ale nie keď z toho omdlieva, a niekoľkokrát takmer odpadne plus robiť to takto pred robotou keď potom vyzerá, že ide zo žúrky. Normálny chlap by ju poslal k doktorovi a kým nevie čo jej je užíval si inak.
@anketkarka keď naozaj odpadne a on bude pokračovať už sa dá hovoriť o znásilnení. Nezodpovední sú obaja.
@januska12323 Ona sama ma ist k lekarovi, je to dospela zena, prakticky ona je akoze ok a vedome ten stav ignoruje. Cize bud ma nieco a nechce to povedat partnerovi, pripadne to sama ignoruje ( mozno zo strachu z diagnozy a opustenia), alebo to berie na velmi lahku vahu ( co sa mne samej nechce verit). Jednoznacne taky stav patri do ruk lekara, ved moze byt vo vaznom stave a ani o tom netusi. Teda mozno tusi…

@januska12323 to nie je vôbec o sebavedomí, ale nezodpovednosti. Partner s tým nič nemá. Človek by sa mal sám zamyslieť nad svojím zdravím a sám zamieriť k lekárovi. Je dospelá, tak prečo by jej mal niekto hovoriť, že má navštíviť lekára. Ona sa s ním miluje dobrovoľne. Všetko zvalovať na neho akoby ju znásilňoval je podľa mňa mimo.