icon

Je bežné, že partnerka pri sexe stráca vedomie?

miskomuska
29. jún 2024

Ahojte chcem sa poradiť či je bežné aby partnerka pri sexe strácala vedomie. Stáva sa to takmer stále , mne trvá dosiahnutie vyvrcholenia dlhšie takže sa niekedy milujeme aj hodinu a za ten čas ju musím niekoľko krát chytiť aby nekontrolovateľne nespadla.Po milovaní musí ležať ,donesiem jej niečo na pitie a sama dokáže vstať a chodiť najskôr za pol hodinu.Najhoršie je keď má ísť potom do práce vyzerá ako opitá a podlamujú sa jej nohy.Tvrdí mi že je v poriadku a že to je len od vzrušenia.

Strana
z2
anketkarka
29. jún 2024

@januska12323 to nie je vôbec o sebavedomí, ale nezodpovednosti. Partner s tým nič nemá. Človek by sa mal sám zamyslieť nad svojím zdravím a sám zamieriť k lekárovi. Je dospelá, tak prečo by jej mal niekto hovoriť, že má navštíviť lekára. Ona sa s ním miluje dobrovoľne. Všetko zvalovať na neho akoby ju znásilňoval je podľa mňa mimo.

nikaeli
29. jún 2024

@egonsk ale toto je o niečom úplne inom. Nie o jeho výdrži. A zamdlieť v priebehu hodiny niekoľkokrát asi tiež nebude o extáze z kundalini energie, že? ibaže by bola aj jeho partnerka taká mega, že zatiaľ čo on sa hodinu šuchtá, ona dosiahne 4x taký orgazmus až z toho zamdlie 🤦🏻‍♀️

svetlonos
29. jún 2024

Tak mam kamarátku ktorej ex tiez - povedzme mal výdrž, tiez aj 1-1,5 kým dosiahol orgazmus. Nikdy neomdlela qni nemala žiadne problémy. To ma dosť vážne niečo.
A keď opadáva - nech nestoji ale leží!!! To by čiastočne mohli pomôcť.
Toto ale bez dr nemusi dobre dopadnúť.

kiki68
29. jún 2024

Ako mne toto nepride ako tema na provokaciu a smiech. Ved ked sa nieco prihodi a bola tam skryta kardiodiagnoza, tak co potom? Baba je v mladom veku, skoda mladeho zivota.

januska12323
29. jún 2024

@kiki68 áno hodina je v pohode ale nie keď z toho omdlieva, a niekoľkokrát takmer odpadne plus robiť to takto pred robotou keď potom vyzerá, že ide zo žúrky. Normálny chlap by ju poslal k doktorovi a kým nevie čo jej je užíval si inak.

januska12323
29. jún 2024

@anketkarka keď naozaj odpadne a on bude pokračovať už sa dá hovoriť o znásilnení. Nezodpovední sú obaja.

kiki68
29. jún 2024

@januska12323 Ona sama ma ist k lekarovi, je to dospela zena, prakticky ona je akoze ok a vedome ten stav ignoruje. Cize bud ma nieco a nechce to povedat partnerovi, pripadne to sama ignoruje ( mozno zo strachu z diagnozy a opustenia), alebo to berie na velmi lahku vahu ( co sa mne samej nechce verit). Jednoznacne taky stav patri do ruk lekara, ved moze byt vo vaznom stave a ani o tom netusi. Teda mozno tusi…

Strana
z2