icon

Je dildo vhodné pre lepšie sexuálne zážitky?

doluvodou
10. dec 2024

Ahojte,

manželka mi dala za úlohu aby som je kúpil pod stromček niečo šteklivé (hračku/ 1-2).
Sme spolu 20r zatiaľ sme si vystačili aj keď som ju na to dlhšie nahováral. Uvažujem nad kúpou lelo sona 2. Čítam tu naň veľmi dobré recenzie. Uvažujem ale aj nad Dildom reálneho tvaru. Moc sa v tom nevyznám a rád by som si od vás dámi nechal poradiť. Farba, prísavka, veľkosť a pod....

Ide mi hlavne o momenty predohry alebo tiež keď vyvrcholím skôr ako ona. Rád by som sa s ňou pohral aj za pomoci hračiek.

Otázka je či je na to dildo dobré? Dokážem ju dostať s ním do varu na začiatku, alebo aj po, prípadne aj po ejakuácii dnu?

Ďalšia otázka je veľkosť.
Mal by byť väčší, rovnaký, menší než môj?
Myslím, že som v celku dobre obdarený (takmer 20 cm) tak neviem či by má zmysel väčšieho alebo troška menšieho.

Ďakujem za každú normálnu radu.

lindous
10. dec 2024

Aj s rizikom, že niekto chce len pohoniť odpoviem vážne, tvoja prvá voľba je za mňa osobne 100x lepšia cesta ako realistické dildo 😅😅 ale myslim, že doplňujúce otázky, čo od toho čaká, by si sa mal pýtať jej…

doluvodou
autor
10. dec 2024

@lindous Potešenie a hlavne niečo čím ju viem poriadne dokončiť keď je až moc šikovná....

enmery
10. dec 2024

@doluvodou Preferuje dráždenie klitorisu alebo ju viac rajcuje penetrácia?Asi podľa toho. Ty ju poznáš lepšie.

doluvodou
autor
10. dec 2024

Niekedy jedno inokedy druhé. Dráždenie klitorisu len krátko lebo ju to šteklí :D

enmery
10. dec 2024

@doluvodou Tak potom dildo. Ak by aj Teba lákalo ju vidieť jazdiť akože "iný penis".

lindous
10. dec 2024

Ak aj aj, ja by som hľadala niečo medzi, vibrator s výbežkom na klitoris, či už vibráčným alebo tlakovým… proste hľadala by som pocit, ktorý jej ty fyzicky dať nevieš…

benit
10. dec 2024

Dnes sa to tu hemzi divnymi temami. Jeden chlap co sa musi pochvalit ako je obdareny. 👏👏👏 ti vsetci, ale uz dost. 🤦‍♀️

enmery
10. dec 2024

Mňa by napr dildo nepotešilo, to prvé áno...alebo ako píše baba nado mnou vibrátor s výbežkami na klitoris.

doluvodou
autor
10. dec 2024

@benit V celku smutné že si potrebuješ kopnúť. Vidím, že v čítaní si sa ďalej asi ani nedostala.

doluvodou
autor
10. dec 2024

@enmery dakujem

janulka1802
10. dec 2024

Mňa by v žiadnom prípade nepotešil nejaký obrovský vibrátor. Skôr naopak... perfektné sú rôzne womanizéry... za pár sekúnd efekt zaručený.

valiant
10. dec 2024

@doluvodou lelo je super znacka. Cokolvek vyberies bude super. Svoj prvy lelo vibrator mam uz viac ako 10 rokov a baterka stale drzi. Nabijem ako mobil, teda podobnou nabijackou a dlho drzi nabity aj pri ppuzivani. Prijemny material, nezapacha. Nemusis na zaciatok nic speci. Ked sa vam/jej to zapaci, dokupite si dalsie.

januska12323
10. dec 2024

Radšej sa jej opýtaj.

doluvodou
autor
10. dec 2024

@valiant vdaka za info... ako je to s hlucnostou? nie je to rusive?

lynda888
10. dec 2024

@doluvodou
Lelo Sona je super. Ak chceš niečo medzi, odporucam Satysfier- je na vaginálny orgazmus a zároveň má aj výbežok na klitoris. Hlučný nie je jeden, ani druhý. Lelo Sona ma o niečo intenzívnejšie vibrácie a satysfier zase viac možností - asi 7,8 rôznych intenzit.

valiant
10. dec 2024

@doluvodou hlucne isto nie, takmer nepocut. A ovladanie je velmi intuitivne.
Naozaj dobry vyber, lebo material a spracovanie je kvalitne u vsetkych ich produktov.
Nie ako niektore lacne, ze to smrdi a nevies co sa z tych plastov uvolnuje.

evickuska
10. dec 2024

@doluvodou dildo spravi podla mna maloktoru zenu, skor nieco na drazdenie vibracneho typu ale naozaj kazda je ina 🙆‍♀️ mna napr. by vibrator nespravil nikdy 😁

11brano11
Odpoveď bola odstránená
kiki68
11. dec 2024

Ak chces nieco realisticke a mega kvalitne, tak pd vixen creations, material vixskin, to sa neda rozoznat od realneho materialu cloveka. Ale rataj od 80eur vyssie, pre EU predava sinful.at , potom mas kopec vibracnych veci, len za mna je to vsetko prilis tvrdy silikon. Cize ked uz, tak kombinacia prikladacieho niecoho mensieho a ako dildo nieco od vixen. Asi mam vysoke naroky, ale v tomto smere je investicia penazi uzitocna

evickuska
11. dec 2024

@kiki68 vixen je topka, suhlasim 🙏👌

kiki68
11. dec 2024

@evickuska hej, len je to tazko zohnat, my sme to predtym objednavali z UK, teraz cez ten sinful, nakolko z USA je tam strasne clo na to narazene. Kedze niektore kusy stoja cez 200-300 eur. Ale oplati sa to za mna. A ta kvalita z hladiska casu, pritom my ich davame do sterilizatora po pouziti.

evickuska
12. dec 2024

@kiki68 ano ale stoji za to