Je divné mať o 8 rokov staršieho manžela?
?????
Trosku popis problem, lebo "divne" nie je definicia nicoho... moj muz je tiez starsi, sme spolu 18 rokov, manzelia, styri deti, vsetko klape ako ma a snad este dlho bude... vztahy su o tolerancii, komunikacii a spolocnych hodnotach, nie o veku.
My máme 8 ročný rozdiel a mám pocit akoby medzi nami žiadny rozdiel ani nebol, neviem akože prečo by to malo byť divné... 😅
Ja mam o 9 rokov...ale mladsieho....tiez na tom nevidim nic divne...je jedno kto je starsi.,
Ja mam o 8 skoro 9 rokov staršieho partnera. Ja mam čerstvých 30. Nevidim v tom žiadny problém, akurát občas nám vyskočí nejaky divný rozdiel z detstva keďže je on je už vlastne iná generácia. Ja som vyrástla na kacerove on na ratafakovi plachte. Pripadne mame už iný vkus na hudbu, keďže sme v puberte počúvali niečo iné. Ale v dospelosti sa ten rozdiel úplne zotrel a vôbec ho necítim. Ja som aj rada ze ja starší, môžem ho občas podpischnut ze ma mladú žabu (aj keď už vlastne nemá 😅).
Mám o 8 rokov staršieho a kľudne by som si vedela predstaviť vzťah s ešte starším, neviem čo je na Tom divné 🤷
Úplne v pohode .myslím keby už bol 20 rokov rozdiel dívala by som sa čudné ale pri 8 je to úplne v pohode
Moj priateľ je starší odo mna o 22 rokov a klape nam to. Sme spolu viac ako rok a planujeme svadbu a bábätku sa tiež nebránime 🙂 a kto si co o nas mysli ma absolútne nezaujíma. Je to náš život a nie ich. 🤷♀️
Neexistuje na to u nás spoločenská norma.
Divné by to mohlo byť akurát vtedy, ak by si ty napríklad nebola plnoletá a museli by ste sa brať kvôli tehotenstvu ...lebo chalan od teba o 8r starší by už mal vedieť čo a ako, aby ťa nedostal do druhého stavu🤔.
My máme 7r rozdiel, moj svokor 9r a poznám aj manželov s rozdielom 16rokov.
Netráp sa tým čo povedia ľudia... je to ich problém, že to nevedia prijať a nie tvoj😉.
Medzi mnou a partnerom je rozdiel skôr 8 Roko a máme spolu ročnú dcéru nevydim prečo by vekový rozdiel mal byť problém

Moj ma o 13 viac 🤷♀️