Je divné mať o 8 rokov staršieho manžela?
?????
Co???
Prečo by to malo byť divne prosim ta?
Trosku popis problem, lebo "divne" nie je definicia nicoho... moj muz je tiez starsi, sme spolu 18 rokov, manzelia, styri deti, vsetko klape ako ma a snad este dlho bude... vztahy su o tolerancii, komunikacii a spolocnych hodnotach, nie o veku.
moj, sice nie manzel, ma o 8 a pol viac 🤷♀️😊
Moj je o 7 a teda neviem si ja napr predstavit mladsieho
My máme 8 ročný rozdiel a mám pocit akoby medzi nami žiadny rozdiel ani nebol, neviem akože prečo by to malo byť divné... 😅
Ja mam o 9 rokov...ale mladsieho....tiez na tom nevidim nic divne...je jedno kto je starsi.,
Ja mam o 8 skoro 9 rokov staršieho partnera. Ja mam čerstvých 30. Nevidim v tom žiadny problém, akurát občas nám vyskočí nejaky divný rozdiel z detstva keďže je on je už vlastne iná generácia. Ja som vyrástla na kacerove on na ratafakovi plachte. Pripadne mame už iný vkus na hudbu, keďže sme v puberte počúvali niečo iné. Ale v dospelosti sa ten rozdiel úplne zotrel a vôbec ho necítim. Ja som aj rada ze ja starší, môžem ho občas podpischnut ze ma mladú žabu (aj keď už vlastne nemá 😅).
Mám o 8 rokov staršieho a kľudne by som si vedela predstaviť vzťah s ešte starším, neviem čo je na Tom divné 🤷
@slovenka753 hm..som vo veku tvojho manzela a vyrastla som na kacerove :D
My mame rozdiel 13 rokov a uz sme spolu 9 rokov 😊
u nas je priatel starsi o 7 rokov fyzicky, ja mentalne 😂😂😂
Úplne v pohode .myslím keby už bol 20 rokov rozdiel dívala by som sa čudné ale pri 8 je to úplne v pohode
Moj priateľ je starší odo mna o 22 rokov a klape nam to. Sme spolu viac ako rok a planujeme svadbu a bábätku sa tiež nebránime 🙂 a kto si co o nas mysli ma absolútne nezaujíma. Je to náš život a nie ich. 🤷♀️
Rozdiel 17 rokov, spolu sme 20 rokov a manželia 10 rokov 🙂
Ano 😁 8 je malo
Moj je mladsi, nie je to divne? 😆🤷
Neexistuje na to u nás spoločenská norma.
Divné by to mohlo byť akurát vtedy, ak by si ty napríklad nebola plnoletá a museli by ste sa brať kvôli tehotenstvu ...lebo chalan od teba o 8r starší by už mal vedieť čo a ako, aby ťa nedostal do druhého stavu🤔.
My máme 7r rozdiel, moj svokor 9r a poznám aj manželov s rozdielom 16rokov.
Netráp sa tým čo povedia ľudia... je to ich problém, že to nevedia prijať a nie tvoj😉.
Medzi mnou a partnerom je rozdiel skôr 8 Roko a máme spolu ročnú dcéru nevydim prečo by vekový rozdiel mal byť problém

Moj ma o 13 viac 🤷♀️