icon

Je fér ukončiť vzťah s milencom?

10. jan 2025

Prosim vopred nesudte ma

Mam milenca , 3 roky .. je zenaty… dovod preco uteka od manzelky je taky , ze sa im nedari mat dieta … zena vkuse riesi iba otehotnenie nedari sa im 6 rokov a uz ma toho dost, v podstate my uz mame podu pre seba pripravenu cakame este na veci okolo hypo a ide jej vsetko povedat… ich intimny zivot nie je o milovani ale o jej meranich plodnych dni atd .. do celych procedur dali vyse 15.000€ co mi spominal. Sialene. Ta zena je asi zufala chapem. Nikdy by som tolko nedala do niecoho co mi priroda pre nieco nechce dopriat. On ju uz vobec nemiluje nepritahuje ho , vela si vymysla ze je pracovne prec doma je mozno za mesiac tyzden . Myslite si ze fer ukoncit v takom pripade vztah? Mozno sa jej dieta podari aj s niekym inym
Kto vie

Strana
z4
blancheporte
10. jan 2025

A on spí aj s manželkou aj s tebou? 🤔 Asi som divná....

lindous
10. jan 2025

Neviem na čo presne sa pýtaš, ale áno, jeden z týchto vzťahov by mal ukončiť určite, lebo toto nie je fér ani voči jeden z vás… ideálne by mal ukončiť oba, ak ju už naozaj nemiluje a teba určite nie, lebo keby hej, už by to s ňou ukončil dávno a bol s tebou plnohodnotne, namiesto toho, že sa stále snaží o dieťa s ňou a investoval do toho spoločne peniaze … ak sa chces niekam v živote posunúť, ukonči to ty, tu sa nedočkáš

really8
10. jan 2025

Neda sa mi nez ta odsudit. Dufaj ze vo vasom spolocnom zivote bude vsetko ruzovucke aby nemusel hladat dalsiu pichajdu.

veklipo
10. jan 2025

Ak by bol chlap, najprv ukonci jeden vztah, potom zacne druhy. Inak je to len hajzel a Tebe sa to zial raz vrati. To je karma.

maranco
10. jan 2025

Keby chcel dieťa a už má toho dosť, mohli si nejaké adoptovať a nie skúšať robiť dieťa s milenkou. Čo urobíš keď zistíš že on je neplodný?
Akú hodnotu a oporu do budúcnosti má pre teba muž ktorý roky podvádza svoju chorú manželku?
Keď ochorieš na rakovinu tiež sa pôjde utešovať k inej lebo už nebude mať na teba nervy?

mimka1402
10. jan 2025

Z celého srdca ti želám, aby keď budeš tehotná, či naopak sa dariť nebude, alebo budeš unavená, riešiť veci a ti to isté spraví drahý, bude ťa podvádzať niekoľko rokov a povie svojej milenke "ja som len s nou zo zotrvačnosti "😘
Staviať šťastie na nešťastie iného je vždy len cesta do pekla. Takže nech sa páči, a zbytočne sa uraziš, takého chlapa by žiadna normálna nechcela, je to len slaby kus decka, ktoré nevie zobrať zodpovednosť a rozísť sa než si začne s inou.

aliziana
10. jan 2025

a tú hypotéku si ideš brať s ním? Však on to bude mať v BSM...

nicoletta98
10. jan 2025

Gratulujem ti

maca1984
10. jan 2025

Fakt veľký " geroj".
Doma spáva s manželkou, tvári sa že nič a v " diaľke" pichá druhú a plánuje s ňou budúcnosť.
🤮
Ja už len, vieš ako sa hovorí ?
Karma ti to spočíta.

7miriam77
10. jan 2025

Neverím, že toto je pravdivý príbeh a že je niekto tak blbý ako ty. Neverím

kp7333
10. jan 2025

Gratulujem k titulu Hyena roka. Ber si ho cim skor, kym sa im nepodari splodit dieta. Potom s odstupom casu si precitaj svoj prispevok, ked sa aj ty s nim budes snazit splodit dieta a nejaka "dobra dusa" mu zatial bude robit butlavu vrbu a roznozku.

dota6
10. jan 2025

Fuuha, 3 roky? To nemal gule ukončiť to hneď? Alebo čakal, že sa dieťa podarí a teba pošle do zabudnutia?

pribinak
10. jan 2025

Neviem, ale stavať svoje šťastie na nešťastí niekoho iného …..no neviem či je to dobre

Akú hypo? Však on je ženatý? Tak si to neciem celkom predstaviť

Ozi, ak by nahodou teraz zostala tehotná tak čo? Budeš tieňová manželka a matka? Či čo?

Inak on je riadny hajzel, mal jej rovno pocedat, že toto nie a nie že 3 roky to taja s inou

kristinka92
10. jan 2025

Fakt stojíš o takeho chlapa? Čo nemá v sebe kusok citu a rešpektu ku svojej manželke a je čistý sr*č? Tak vy dvaja spolu chrapete, budujete si hniezdočko, zatiaľ čo jeho právoplatna manželka sa snaží s manželom o dieta? Grc. Vies čo, uzi si ho, vy vlastne k sebe patríte. Ani jeden nemáte morálny kompas naporiadku.

brrunetkaa
10. jan 2025

Ja ťa neodsudim, ja skôr odsudim toho muža. Keď riešite hypo neviem načo je s ňou….teraz čo keď vám ju neschvalia tak bude naďalej s ňou? To sú take sračky z jeho strany 🙂

mirkava
10. jan 2025

No tak ja ti moc nefandim. Stavať si vlastné šťastie na nešťastí niekoho iného. Zrejme si nevieš predstaviť čo jeho manželka prežíva a teraz ešte aj rozvod 🤔. Úf no držím jej pace nech nájde svoje šťastie.

minka201
10. jan 2025

Ďalší troll.. Lebo ktorá chudera by sa sem len tak prišla pochváliť s týmto...

silvusias
10. jan 2025

Nedá mi to, prepáč. Ja osobne nechápem ženy, ktoré toto robia. Urobil to žene, urobí to aj tebe, má to proste v sebe. Potom nebuď prekvapená, keď si nájde ďalšiu.

kristinka92
10. jan 2025

@aliziana psssst to nechaj ako prekvapenie 😁

enmery
10. jan 2025

Ty tu dostaneš náklad😆A inak, ty si s tým ok, že s ňou sexuje a môže z toho byt dieťa?Neboj,keď bude mať problémy s Tebou, namiesto rozhovoru s Tebou si tiež nájde pichačku a bude na Teba a váš vzťah kydať. Treba si to predsa vyskúšať z oboch strán😉

huxy
10. jan 2025

Takže on ju nemiluje, nepriťahuje ho,ale spáva s ňou 🤔 3roky...zaujímavé...

denisa0504
10. jan 2025

To ti vážne nevadí spávať s chlapom, ktorý si odskočí raz za čas oplodňovať druhú? 😅😬 Či stačí ti, že ti povie, že veď to len z povinnosti, alebo, že to nie je moc často? No pekné... Ale tak ako sa vraví, aký išiel, takú našiel. Na grc

lindous
10. jan 2025

Ja som tam nejak tu hypo a spoločnú pôdu prehliadla… tak potom už vôbec neviem na čo táto diskusia, keď to máte všetko vlastne vyriešené a dohodnuté…. Iba provokácia? Alebo ta ťaží svedomie a aspoň nejak si to potrebovala zo seba dostať? no tak potom už len veľa šťastia a dôvery, aby si si bola istá, že tebe nespraví to iste

kp7333
10. jan 2025

@huxy to, ze manzelku nemiluje, je mantra vsetkych mileniek, ktoru si opakuju do nemoty, lebo uverili vo vlastnu dokonalost. Isto by sa pokusal o dieta s takou, ktora mu je ukradnuta.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
zuzubb007
10. jan 2025

Spáva s obomi? Fiha ty musíš mať tiež fajne chúťky, ble by som sa dogrcala, to vážne toto zeries chlapovi, normálne si ma pobavila, ozvi sa za pár mesiacov ja už tvoj príbeh dopredu viem

januska12323
10. jan 2025

On tri roky okráda manželku o nájdenie normálneho vzťahu lebo on chudáčik nevie ako to s ňou ukončiť? Keby sa dieťa podarilo tak čo? Vráti sa k manželke a budú šťastná rodinka? Alebo myslíš, že ju potom konečne opustí a bude za ešte väčšieho chuja ako teraz?

jaass
10. jan 2025

Moja rada? Daj mu pokoj a prestaň rozbíjať vzťah. Neznasam z duše take harpie ako si ty. Hovno o nich vieš tak sa spamätaj láskavo. Ani si nevieš predstaviť ako ona trpí, keď po dieťatku túži a ty tu pises ako keby išlo o niečo nedôležite. Zaslúžiš si riadnu facku

stanulienkat
10. jan 2025

Troll, alebo brigadnik.

zuzanapjat
10. jan 2025

to je ale exemplárny prípad kkta... veľmi ti ho prajem

Strana
z4