icon

Je fér ukončiť vzťah s milencom?

10. jan 2025

Prosim vopred nesudte ma

Mam milenca , 3 roky .. je zenaty… dovod preco uteka od manzelky je taky , ze sa im nedari mat dieta … zena vkuse riesi iba otehotnenie nedari sa im 6 rokov a uz ma toho dost, v podstate my uz mame podu pre seba pripravenu cakame este na veci okolo hypo a ide jej vsetko povedat… ich intimny zivot nie je o milovani ale o jej meranich plodnych dni atd .. do celych procedur dali vyse 15.000€ co mi spominal. Sialene. Ta zena je asi zufala chapem. Nikdy by som tolko nedala do niecoho co mi priroda pre nieco nechce dopriat. On ju uz vobec nemiluje nepritahuje ho , vela si vymysla ze je pracovne prec doma je mozno za mesiac tyzden . Myslite si ze fer ukoncit v takom pripade vztah? Mozno sa jej dieta podari aj s niekym inym
Kto vie

jesenzima
10. jan 2025

@mimi3008 možno je aj dobre, že manzelke s týmto debilom príroda nedopraje, a bude mať neskôr dieťa s normálnym mužom, a nie s takým kktm....

jakoma
10. jan 2025

Zhrnutie: tvoj milenec zaplatil s manzelkou 15 tisic eur, aby bolo dieta, pretoze vlastne ziadne deti nechce (pises ze nechcete mat deti), zenu ide opustit. A keby sa s manzelkou nesnazil o dieta a neplatil tisice, ona mu da kopacky, preto jej plati? Boji sa rozchodu, ktory sam planuje?🙂 zamotala si sa? Poviem ti realitu: s manzelkou maju funkcny vztah, ty si rozptylenie a ked mu na to manzelka pride, on si ta blokne a bude chvilu sekat dobrotu. A ked jej pride vypis splatok novej hypoteky, asi sa to dozvie ;)

sowhat
10. jan 2025

@enmery moj boze, to sme sa teda dozili

koniarova
10. jan 2025

Čiže on 3 roky skúša oplodniť ženu, potom minie 15000 na umelé oplodnenie a zároveň tie isté 3 roky spáva s tebou a zenu ani dieťa nechce?

mimi3008
10. jan 2025

@minka201 no co, svet je plny hlupaní

mimikarol
10. jan 2025

Ona je zúfalá? Fakt ona? Jediný kto je tu zúfalý a ešte k tomu aj sprostý si ty. Si úbožiačka ktorej nevadí že trtká ženu aj teba. O ňom sa radšej ani vyjadrovať nebudem

natalka13
10. jan 2025

@koniarova jednoducho si to zhrnula 👍

sense
10. jan 2025

Keby miluje teba viac ako ju už je s ňou dávno rozvedený a nedáva toľko peňazí na ivf a pod.
To len teba vodi za nos.
A v podstate mi je jeho ženy ľúto...

ankare
10. jan 2025

A čo keby teraz manželka otehotnela? Nech Tvoj milenec odíde čím skôr od nej. Chudinka tá žena.

minka201
10. jan 2025

@jesenzima Áno, také veci sa stávajú, ale tie ženy/ chlapi sa s tým nepôjdu verejne "pochváliť" na fórum, kde ťa zlynčujú aj za to, že dáš dieťaťu na raňajky párky. Bežne sa sem chodia radiť ľudia, ktorí majú niečo za ušami, ale autorka sa očividne s ničím radiť nepotrebuje.

bielasovicka
Autor odpoveď zmazal
grof_monte_christo
10. jan 2025

@autorka Ty už máš deti? Si si istá ze už žiadne nebudete plánovat?

bielasovicka
10. jan 2025

A ešte tu prosís , aby sme ta nesúdili zato? Si pri zmysloch?

luccija
10. jan 2025

Či to je fér sa načo pýtaš?No jasné, že to je fér veď dieťa mu nedala len ho stála peniaze, este ho núti do sexu a on ju nemiluje😉len či je pravda tak ako hovorí tebe.Teraz nechceš dieťa možno o 5,10 r budeš v jej koži.Najprv by som ho poslala na spermiogram hrdina jeden nech nekupujes mačku vo vreci
Tie čo píšete, že BSM a vybavuje hypo možno ho majú dávno rozdelené vela ľudí to má kvôli podnikaniu, alebo je tak hlúpy, že to nevie.
Veľa ľudí nemá morálku, ale tak som teda chlap a ukončím to a nečakám roky.A ty nech si s ním šťastná do prvej milenky ktorej bude zase rozprávať o vás aké to máte doma zle.

katkati
10. jan 2025

Si otrasný človek, ak je pravda, čo si napísala. On duplom.

liv1
10. jan 2025

Ty si totalny TROLL, dievcata nereagujte to je chora zenska ktora furt zaklada taketo temy, ktore su kontroverzne. Zacnem ta nahlasovat fakt ti sibe uz

zara1357
10. jan 2025

@kp7333 hypo asi beru aj s manželkou( všetci 3)🤣🤣🤣🤣🤣🤣

rorino
10. jan 2025

Celý váš divný vzťah nie je fér,vy ste dvojka🤦

trdelnik234
10. jan 2025

Ty si kompletna inak?
Naozaj s niekym takym chces ist zivotom?
Kde ste sa zoznamili a ako dlho ta uhanal?
Vedela si co doma riesi? Alebo ti zatajil,ze je zenaty?

muchotrafka298
10. jan 2025

Hej jasne, spolocne byvanie a hypo s frajerkou, vztah s manzelkou, panko si obraba obidve a svet ide dalej. Ze vobec niekto tymto bachorkam uveri, ako on ide prec od zeny. Keby chcel davno odide a ma vlastny zivot. A nevraza desattisice do IVF s niekym, koho nechce.

alickapusinka
10. jan 2025

Toto je obyčajny hajzel a nie človek do života mám ženateho milenca 3 roky. Ak by to bolo 2 alebo 3 mesiace pochopim. Keby chcel už sa s ňou rozvedia ako ju nema rád nemôže mu dať deti no hold je veľa párov ktorý nemôžu mať deti niekedy nie je žiadna pričina a nejde to. Keby chcel rozvedie sa s ňou hned a nevymýšľa debiliny typu hypotéka povie jej to keby chcel a bol taký veľkodušný tak už je davno rozvedený a ma s tebou dieťa.Toto nebude nič dobre fuj spí s ňou potom s tebou si druha.Nikdy by som vo vzťahu druha byť nechcela robiť niekomu matrac.Každý normálny muž žena najprv si ukonči jeden vzťah potom druhý začne.A stavať si štastia na neštasti niekoho ineho je take úbohe.A nenapadlo ťa že môže byť tak že rozvedie sa vezmete sa a zisti sa že On
nemôže mať deti a budete bezdetný.Nikdy by som toto žiadnej neurobila ber tak urobil to žene urobi to tebe.Ja sa len čudujem čo natrepe ani Ezop by to nevymysella.Jemu to tak vyhovuje a nič na tom nebude meniť never.Nikdy nepochopiš čo preživa jeho žena pokiaľ sama nežažiješ.Je mi ťa ľúto si chudera ktora si nevie najsť slobodneho ale sa priživuje na nešťasti druheho.Toto čo zaživa jeho žena musi byť peklo.Vyhovuje mu to tak ked zo svrbí čvírik ide za tebou s ňou tiež niečo má ma vyprate, navarene, postarane o seba načo by to menil.Už keby chcel tak už by sa rozviedol.Majetok sa vždy vyriešiť dá sa čudujem nerieši už tu hypotéku 3 roky už by za ten čas ak by chcel všetko vyriešil. Kto chce hľada spôsob kto nechce hľada dôvod.ON zrejme nechce možno ho s tebou baví sex ale žiaľ si druha jeho zákonita je niektora iná.Nadava na nu no to určite ten je rád že je rád.Zbytočne čakáš marniš čas už ak by chcel už by bol s tebou 3 roky je dosť dlhy čas na rozvod zvlašť ak nie sú deti je to len formalita.Dúfam že sa raz an sväteho dindi rozvedie a TY si postaviš svoje šťastie tak ako odkopne tu svoju ženu za čas odkopne teba.Nerob si nádeje každa normalna žena chce byť vo vzťahu pre muža prva ak sa uspokojiš že si 2 v poradí tak Ti stači veľmi málo ku štastiu.podľa mna ONA vôbec ani netuši že žije s kurevníkom ktorý ešte zasuva aj niekde inde.A tebe ved ON vie že si strašne naivna že čo na teba platí tak TI povie čo chceš počuť ale v skútočnosti to tak neurobi.Zbytočne si stavaš zamky a falošne nádeje.Už za 3 roky bezdetný by sa davno rozviedol a mal vzťah s tebou aj deti.Takže podľa mna nič s toho.Aby si sa jedneho krásneho dňa nezobudila do reality že TI oznami že im to IVF vyšlo a bude otcom zo svojou manželkou budu čakať dieťa.

ibajaanikiny
10. jan 2025

Presne tak,nech ukonci manzelstvo,lebo takeho hajzla si ta zena po svojom boku nezasluzi a TY,ty radsej drz pusu a nemoralizuj,ze ci by si dala do niecoho takeho 15tisic alebo nie,ked si sa s takou nenaplnenou tuzbou este nestretla. Aby ti to ta karma nevratila a neutekal aj od teba,ak mu to dieta nedas a on si pripravi podu s inou zase. Ach ano,svet je plny ubohych a bezcharakternych ludi…drzim palce-jeho manzelke

hyta
10. jan 2025

Tak teraz neviem, to ti máme závidieť, či ťa máme poľutovať???

marca12
10. jan 2025

Pokial ju nemiluje,ano ma to ukoncit. Ale nie tak,ze si pripravi zazemie s milenkou a ju az potom odkopne. A co si vobec dovolujes ju sudit? Chcela by som teba vidiet v jej situacii. Je dost mozne,ze on je neplodny a ty budes zazivat toto iste. Ja osobne by som takeho chrapuna nechcela. Spava s manzelkou,snazi sa ju oplodnit a popritom pigluje aj teba? Gratulujem obaja mate dobre zaludky. Len ste zabudli na jedno,kazdemu sa raz vsetko vrati

samarka
10. jan 2025

Prečo niekomu nicis manželstvo? Tebe by sa páčilo keby teba tvoj muž podvádzal paralelne ? Asi nie ...

domkakvet
10. jan 2025

Tak s manzelkou spava, ked ze skusaju stale dieta, no hadam mu ho vyrobis aspon ty, ked je to jeho hlavny ciel.

romiada
10. jan 2025

Sranda, akurat v tejto chvili pozeram cesky film Babovky kde chlap tiez riesi zenu co sa snazi otehotniet a ma aj milenku. Nakoniec zbucha obe. Pozor aby sa to nestalo aj Tebe. Si si ista,ze neplodny nie je on? Ja myslim ,ze "priroda vie" preco oni dvaja nemaju spolu dieta.
Ked ho tak velmi chces, tak pomoz tej žene zbaviť sa zbabelca ktoreho to 6 rokov nebavi a z toho 3 roky jej to nevie povedat. Držim Ti palce aby si nepadla na nos pri ňom. Mat pri sebe chlapa, ktory tak dlho podvadza svoju ženu a spi aj s Tebou nie je moc vyhra - bohužiaľ pre Teba ale. Raz može byť taky neferovy aj k Tebe.

autor
10. jan 2025

Vy ste citali ze doma spi 2-3x za mesiac ? Zijeme spolu chapete v mojom podnajme. Ona uz to musi tusit na 95%

zanka777
10. jan 2025

A ty chápeš že s ňou stále spáva???aj keď je doma raz za mesiac na pár dní aj tak s ňou spí a tebe tlačí kaleráby do hlavy...zobuď sa prosím

mk22
10. jan 2025

Niektoré ženy majú v hlave seno.. Hlúpe a naivne.. Žerú zenacovi jeho stonkanie.
Véd urob službu jeho žene, vám.. urychli to ty.. Daj jej vedieť ze si s jej mužom 3roky, povedz jej celu pravdu ako on chudák pri nej trpí.. Na čo čakáš? Vaša silná láska to zvládne a ona ti toho chuja ešte aj zbali.
Aj on bude šťastný, že je voľný a celý tvoj.