icon

Je mi manžel neverný? Ako sa s ním porozprávať?

12. okt 2024

Ahojte, prišla som si po radu. Dnes som mala manželov telefón, potrebovala som si zavolať, a keďže mne došiel kredit, poprosila som ho, aby mi dal svoj. Mala som dlhý hovor, asi 15 minút, a počas toho stále chodili SMS. Manžel medzi tým išiel do obchodu. Zložila som hovor a prišla mi SMS, že „dnes dôjdeš, píšem ti už 3x a ty stále nič“. Včera ma to mrzí, budem čakať tam, kde obvykle. Chcem sa o tom porozprávať s manželom, ale nechcem vyzerať ako ta, ktorá hneď skáče po ňom. Myslíte, že by som mala ísť večer za ním, alebo sa ho priamo opýtať, čo to má znamenať? Viac správ tam nebolo, iba meno, dokonca ani číslo som si v strese nestihla zapamätať. Veľmi ma to trápi a neviem, ako začať alebo čo povedať. Pracujem doma, je upratané, navarené, ožehlené, nič mu nechýba.

huginko
12. okt 2024

Je upratané, uvarené, ozehlene, nič mu nechýba... To fakt? Myslíš, že toto chlapovi stačí? Nepotrebuje mamu

autor
12. okt 2024

@maranta_leuconeura
Nemá čo robiť, keď som doma. Keď idem von, tak áno, vyloží a naloží umývačku alebo uprace obývačku, lebo tam mám nejaké veci. Keď idem von alebo keď má sám chuť, zapne práčku, ale nerobí to často, lebo ja to stíham. On prichádza z práce zničený a mnohokrát nemá silu, aj keď nepracuje ťažko, pretože aj tak stojí 8 hodín na nohách. Príde domov a povie, že ho bolia kríže a chce si ľahnúť.

20erika07
12. okt 2024

Tá sms je taká neutrálna. Mala si sa ho hned spytat ked si mu vracala telefon, že ked si skoncila hovor, vyskočila na teba tato sms a nevieš co si mas myslieť.
A prestaň preboha robiť všetko len preto aby mal on dokonaly život, aby bol on spokojný. Niekedy je to tak, cím menej sa chlap doma citi nevyuzity, tym viac túži po uznani u inej. Toto presne robila moja sestra, doma vsetko tip top, mal 100%tnu slobodu a doveru u nej, ale chudacik chybalo mu uznanie, ze aj on je niekto a nielen jeho dokonala zena doma.

autor
12. okt 2024

@huginko Keď sme sa brali, povedal, že chce mať doma čisto, uvarené a upratané. Nechce ženu, ktorá nie je ženou v domácnosti, pretože žiť v neupratanom byte a jesť suché jedlá nie je teplo domova. Aj ja som naučená, že všetko by malo byť pekné a čisté.

gribka1
12. okt 2024

No a už je doma?

autor
12. okt 2024

@gribka1 Áno

autor
12. okt 2024

Manžel je doma, respektíve v garáži, kde upratuje. Ja som v dome.

huginko
12. okt 2024

To je v poriadku, ale pre toto chlap vo vzťahu nezostane... Koníčky, komunikácia, intímne chvíle, rešpekt... To je podstatne

pralinka25
12. okt 2024

tak si mohla na to cislo obratom zavolat z jeho telefonu. aspon by si vedela kto by sa ozval.

autor
12. okt 2024

@huginko Máme spoločné aj samostatné koníčky. Ja chodím do fitka, on sa venuje motorkám. Rešpekt je podľa mňa veľmi dôležitý; rešpektujem jeho záujmy a on rešpektuje moje. Sex je super; ak chce niečo nové, vyskúšame to, a ak chcem niečo ja, tiež to vyskúšame. Veľmi sa nám to páči.

alickapusinka
12. okt 2024

Mate deti ak nie ešte by som zisťovala chvíľu a potom by som mu dala rozvodove papiere.Urobil to raz urobi viac krát nevieš koľko to už trva.Ja by som s nim nespala aby si niečo nedostala neželane čo budeš navždy ľutovať.

autor
12. okt 2024

@alickapusinka 😭🙂‍↕️

koniarova
12. okt 2024

Choď večer pozrieť, kde sa nachádza. Keď to neurobíš, bude ta to stále prenasledovať. Najlepšie je vidieť na vlastné oči. A rada, že veď sa ho opýtaj je úplne smiešna. 😁😁😁 Kto má gule na neveru sa ihneď prizná. 🤦🤦😁😁😁 To isto.

gribka1
12. okt 2024

Už ten mobil nemáš po ruke?

micusa2222
12. okt 2024

@13uzivatelka11 haha..keď je prefíkaný, myslíš, že sa hneď prizná, že ide večer za milenkou ?

autor
12. okt 2024

@gribka1 Nie, keď som odvolala, hneď som mu ho vrátila na stôl.

gribka1
12. okt 2024

Pýtaj ešte raz😂

aurora33
12. okt 2024

,,Keď sme sa brali, povedal, že chce mať doma čisto, uvarené a upratané. Nechce ženu, ktorá nie je ženou v domácnosti, pretože žiť v neupratanom byte a jesť suché jedlá nie je teplo domova. Aj ja som naučená, že všetko by malo byť pekné a čisté.”
Mňa by nebavilo byt taká submisivna domáca puťka. A on nevie troska uvariť upratat? Ty mu skáčes okolo zadku, príde domov hneď ma všetko nachystané, ešte aj rýchlo vysávas kým nie je doma aby si ho chudacika nerušila hlukom vysávača. Paneboze kde si nechala sebaúctu?

tundra
12. okt 2024

Nerobte dramu,mozno je to motorkarka,co potrebuje skontrolovat mašinu alebo nieco nadstavit,dotiahnut...poradit sa, pred zazimovanim motorky😉

hylary
12. okt 2024

Máte deti? Očividne sa nudí tak vymýšľa somariny kto vie s kým...

gribka1
12. okt 2024

@tundra Možno spolu brázdia cesty a ona sa namotala a skočila po ňom. On sa odtiahol a odišiel, lebo miluje svoju ženu. Motorkárka teraz nevie na čom je. Tak by to mohlo byť?😃

ina2405
12. okt 2024

@aurora33 začínam si myslieť, že je to blbosť. Naschval štýl písania taký, že normálnu ženu zdvihne z toho, super téma na diskusiu. Neverím, že aj hocijaká domáca puťka by týmto štýlom reagovala a takto by sem písala.

autor
12. okt 2024

@hylary Nemáme, manžel nemôže mať deti.

tundra
12. okt 2024

@gribka1 podla mna je to 50:50🤷‍♀️

hugoboss1923
12. okt 2024

@ina2405 Nemôžeš posudzovať domácnosti druhých len podľa tvojho štandardu. Každý to má iné.

autor
12. okt 2024

@ina2405 Ja nie som domáca puťka, som manželka, a tak sa starám o svoje povinnosti. Ak vy doma nič neurobíte, nevaríte, nestaráte sa o manžela, tak vám závidím.

ina2405
12. okt 2024

@hugoboss1923 ja neposudzujem, len mám pochybnosti o pravdivosti témy.

ina2405
12. okt 2024

Dobre dobre

gribka1
12. okt 2024

No keď vravíš, že závidíš, že iné to tak nemajú, tak to znamená, že ťa to nenapĺňa, ale robíš to všetko lebo musíš. Ja som doteraz myslela, že by si to tak robila, aj keby si sama žila. Tak to ideálne znelo.

gab1sol
12. okt 2024

Ty si volala z mužovho mobilu, lebo ty nemáš kredit. On medzitým odišiel do obchodu (bez mobilu). Ty si v tej rýchlosti nestihla pozrieť ďalšie správy, len tú jednu. A mobil si odložila na stôl a viac nepozrela. A teraz píšeš na MK, či má milenku. Medzitým sa predpokladám vrátil domov a ty si mu z fleku ponúkla program na večer, s ktorým súhlasil, teda večer sa nikam nechystá…
A ešte domov chodí zničený, bolia ho kríže, ale takmer každý deň si stihnete dať dobrý, kvalitný sex.

aurora33
12. okt 2024

@ina2405 ja keď citam niektoré témy tak som občas zhrozená. Väčšinou to je štýlom; neviem čo mu chýbalo, mal navareny teplý obed/ večeru, upratané, ožehlené, nemusel doma nič robiť len oddychovať, ja som sa o seba starala, a aj tak sa to pokazilo. Čo som urobila zle?
Och 😀😅