icon

Je mi manžel neverný? Ako sa s ním porozprávať?

12. okt 2024

Ahojte, prišla som si po radu. Dnes som mala manželov telefón, potrebovala som si zavolať, a keďže mne došiel kredit, poprosila som ho, aby mi dal svoj. Mala som dlhý hovor, asi 15 minút, a počas toho stále chodili SMS. Manžel medzi tým išiel do obchodu. Zložila som hovor a prišla mi SMS, že „dnes dôjdeš, píšem ti už 3x a ty stále nič“. Včera ma to mrzí, budem čakať tam, kde obvykle. Chcem sa o tom porozprávať s manželom, ale nechcem vyzerať ako ta, ktorá hneď skáče po ňom. Myslíte, že by som mala ísť večer za ním, alebo sa ho priamo opýtať, čo to má znamenať? Viac správ tam nebolo, iba meno, dokonca ani číslo som si v strese nestihla zapamätať. Veľmi ma to trápi a neviem, ako začať alebo čo povedať. Pracujem doma, je upratané, navarené, ožehlené, nič mu nechýba.

Strana
z6
aurora33
13. okt 2024

Ja by som mu neverila.

pralinka25
13. okt 2024

Smskova odpoved ze to bol omyl je skutocne doveryhodna.
Kolko si ty dostala takychto omylom sprav v podobnom duchu omylom?

rozculena
13. okt 2024

@pralinka25 kľudne to mohol byť omyl,mne kedysi nejaký chlap vyvolával z Nemecka pravidelne ráno o druhej a nedal si vysvetliť,že nie som tá,čo si on myslel😂
Dal si do kontaktov nejakú svoju známu a v čísle sa pomýlil o jedno číslo...

pralinka25
13. okt 2024

@rozculena ale vsak mohol. Len ja by som si to cislo minilalne opisala a zavolala na neho predtym ako by som s tym vyrukovala na chlapa

rozculena
13. okt 2024

@pralinka25 ja by som to nechala tak,nereagovala by som....len by som sledovala.
Žiadny chlap nenechá manželke telefón k dispozícii,ak má milenku a píše si s ňou...

earlgrey
13. okt 2024

Ak milenka vie, že je ženatý, tak sú dopredu dohodnutí, že keď na to prídeš a on napíše niečo v štýle "kto je tam?" tak milenka odpíše, že je to omyl 😁 To v prípade, že to omyl nebol.
V prípade, že bol, tak pohoda 😉 mne tiež asi 3-4 krát volali rôzny ľudia...tuším 3x to boli muži a raz žena...a začal jeden..Ahoj Danka, druhý Ahoj Veronika...tretí a štvrtá už netuším, bolo to dávno 😁 Dokonca mojej mame prišla sms, že xyz zomrel, tak mamina volala na to číslo, že to je asi omyl, lebo takého človeka nepozná a vysvitlo z toho, že to omyl bol 🤷‍♀️

autor
13. okt 2024

Tiež si myslím, že to bol omyl. Manžel sa nesprava inak, plus je celé dni doma.

diaszoky
13. okt 2024

Co mu ine ostava?? Nemoze zrazu doma nebyť.. Modlim sa aby to omyl bol vela stastia drz sa

ketrint
13. okt 2024

@bonboniera aj my mame doma v rodine 2 čísla na kredit 😂 jedno je moje. Vyhovuje mi to tak viac, resp je to 4ka, takze časť je akoby najnižší balíček a mimo toho sa vola za kredit po prečerpaní. Ale celkovo to je štýl kreditu, nie paušálu (balíček sa bez kreditu neobnoví).

bonboniera
13. okt 2024

Ženy ja som to s tým kreditom myslela tak keď sa ti minie obnovis si ho lebo vieš ze ho budes aj tak potrebovať a nie ze si pozícias iný telefon ale tak to som ja 😅

barborachors
19. okt 2024

autorka, v poslednej vete tvojej temy si najdes odpoved, preco ta podvadza.

Strana
z6