Je mi manžel neverný? Ako sa s ním porozprávať?
Ahojte, prišla som si po radu. Dnes som mala manželov telefón, potrebovala som si zavolať, a keďže mne došiel kredit, poprosila som ho, aby mi dal svoj. Mala som dlhý hovor, asi 15 minút, a počas toho stále chodili SMS. Manžel medzi tým išiel do obchodu. Zložila som hovor a prišla mi SMS, že „dnes dôjdeš, píšem ti už 3x a ty stále nič“. Včera ma to mrzí, budem čakať tam, kde obvykle. Chcem sa o tom porozprávať s manželom, ale nechcem vyzerať ako ta, ktorá hneď skáče po ňom. Myslíte, že by som mala ísť večer za ním, alebo sa ho priamo opýtať, čo to má znamenať? Viac správ tam nebolo, iba meno, dokonca ani číslo som si v strese nestihla zapamätať. Veľmi ma to trápi a neviem, ako začať alebo čo povedať. Pracujem doma, je upratané, navarené, ožehlené, nič mu nechýba.
Aký omyl? Napis nám viac
Omyl, jasné 🤦♀️. Stavim sa ešte, že ty si z toho vyšla ako ta zlá, čo chudáčika ofukovaného bezdôvodne obvinila z nevery.
Zistila si, že to bol omyl, alebo on ti to povedal? Chlap sa k takýmto veciam neprizná a bude zatĺkať do konca. Určite by som na tvojom mieste zbystrila pozornosť a občas mu nenápadne prelustrovala správy v mobile.
Daj vedieť viac, ak to bol ozaj omyl, tak nech je rád, ze ti to vadilo, to znamená, že ti na ňom záleží.
Toto je časté na modrom koníkovi.
Dlhé sa niečo rieši, vyzerá to zle. A potom bum, zrazu všetko vyriešené k spokojnosti a v podstate sa nič nedozvieme.
@diaszoky imaginarny prispevok pisany niekym, kto ma asi malo roboty
@ada558 už sa k mobilu nedostane a keď aj, tak bude všetko vymazané. Mala ho hneď konfrontovať a číslo si aspoň napísať.
@lucia11kob pre tych co to este nepochopili, je to vymysleny prispevok koli pozornosti
@lucia11kob presne cislo mala zapisat
Omyl a hádka? No to k sebe nepasuje
@peknyvladko odkiaľ vieš, že vymyslený? Mám známu, ktorá zažila niečo veľmi podobné...
@danielahamar prečo nie? Ak to bol naozaj omyl (skôr sa prikláňam k alternatíve, že ide o vymyslenú tému), tak si predstav muža, ktorý sa má obhájiť pred ženou, ktorá je nahúckaná z MK, že ide o 100% neveru a pomaly SISku má objednať na sledovanie… Pokojne to mohlo vygradovať do hádky. Teda, aspoň keby mňa muž obvinil z nevery a neverná by som nebola, tak by som to určite nenechala len tak…
No neviem čo sa nakoniec stalo lebo nepíšeš ale podľa tych sms iek a podľa toho ako to máte doma v posteli aj v kuchyni a keďzé nemá čas na neveru nemyslim si, že je neverný. Niekto mu vypisuje to je všetko. A za tym môže byť aj nejaka jeho chyba, ale určite je spokojný vo vzťahu s tebou. Niekedy môže síce mať chlap aj skvelý každodenný sex a aj tak podvedie lebo od dobroty chce ešte viac. Ale to je posledná možnosť. Buď pokojná a neboj sa.
Muži vedia byť ohromne vynaliezavý, na 100% by som tomu neverila.
Manžel napísal sms na číslo. Prišla odpoveď, že to bol omyl.
A ty si sa s tym akoze zmierila? Ty si naivna 🤣 preco tam nezavolal? Alebo ty?
No tak si videla to meno, či nie? Ak iba číslo, tak ho nemal v kontaktoch. Asi omyl, len snáď ste si to vysvetlili.
@gribka1 Meno tam nebolo, iba číslo. Na to číslo napísal sms, odpoveď prišla, že je to omyl. Len ja som bola za kravu
Ešte mi vysvetlí jedno. Lebo sa mi Marí že vymazal SMS? Odkiaľ vedel číslo? Či SMS tam bola???
Poslat 3x na to iste cislo omylom?
No neviem neviem
@timea301196 Tak vyzerá, že sme tu čerpali z niečich dohadov a nie reálnych dát od autorky.
@timea301196 Neviem, v hádke som nevida, iba som videla smsku ktorá prišla ako odpoveď. Potom sme sa hádali, otom ako mu neverím.
No, ale čo, bol na teba zlý?
Ja mu verím, bola to moja vina.

ako omyl?