icon

Je milenec riešením pre partnerskú krízu?

ignis01
15. dec 2024

Ahojte dievčatá. Možno ťažká dilema na neďeľňajší, oddychový deň 🙂.
Tie, ktoré ste v situácii, že ste v manželstve/partnerste nešťastné, resp. vzťah ochladol a ste spolu iba kvôli deťom/majetku alebo iným dôvodom, prípadne tie, ktoré partnera nemáte, ani nechcete, ako riešite sexuálnu stránku? Veď predsa sú to naše biologické potreby a ich nenapĺňanie má na telo a dušu rôzne negatívne vplyvy. Predsa sme aj duchovné bytosti, preto nerád hovorím slovo sex. Sex je niečo povrchné, iba fyzické, bez hlbšieho významu, ten majú zvieratá a niektorí ľudia, ktorým ide len o dosiahnutie orgazmu. Tu rozprávam o milovaní.
Riešili by ste vašu situáciu milencom aby ste si naplnili túto stránku života, alebo radšej by ste sa uspokojovali samé a vzdali sa myšlienky nájsť si dlhodobého milenca, s ktorým by ste si napĺňali vaše intímne túžby, pričom by to malo blahodárne účinky ako na vaše telo aj dušu?
Sám som v podobnej situáci, kedy plnohodnotný vzťah momentálne riešiť nechcem z viacerých dôvodov, keďže veľa športujem, mám dieťa, ktoré aj keď nebýva so mnou, tak s ním chcem tráviť veľa času a dať mu čo najviac otcovskej lásky, no túžim po ženskej energii a nehe ako každý zdravý a normálny chlap a naplniť si aj intimnu stránku .
A myslím, že morálne hľadisko riešiť je pritiahnuté za vlasy.

h2
15. dec 2024

@ignis01 A prečo chceš ísť do vzťahu s niekým, kto je zadaný? Je málo nezadaných?

ignis01
autor
15. dec 2024

@h2 Konkrétne ja by som išiel do vzťahu s niekým, kto je zadaný (ale nešťastný vo vzťahu), aby som celé zoznamovanie postavil na ruby a spoznal najprv človeka po intímnej stránke.
Ale pozor, ako som písal, s tým človekom by som si najprv musel rozumieť, máť podobné názory, záľuby a hlavne by tam musrla byt chémia, vibrácie a musel by ti aj voňať (feromóny myslím, nie parfém ;).

vikisisi
15. dec 2024

No ja poznám pár, ktorý to už tiahne možno aj deväť rokov, kde obaja sú v manželstve, stretávajú sa tak niekedy 2 niekedy 4 krát do mesiaca. On jej každý deň aspoň niečo napíše, niekedy 2 krát niekedy viac. Či to je milovanie či len sex netuším.

zltalienka
15. dec 2024

@h2 "A prečo chceš ísť do vzťahu s niekým, kto je zadaný? Je málo nezadaných?" Lebo nechce vzťah, len doplniť, čo danej žene chýba....sex...pardon intímna stránka.

ignis01
autor
15. dec 2024

@vikisisi Určite to sex nieje ;)

ignis01
autor
15. dec 2024

@zltalienka Obmedzenosť moja neopúšťaj ma?

h2
15. dec 2024

@ignis01 Ja naozaj nechápem. Chceš ženu najprv spoznať po intímnej stránke, ale pritom ti nejde len o sex, ale zároveň ju potrebuješ predtým spoznať natoľko, aby si zistil, či máte podobné názory a dokonca záľuby...?

zltalienka
15. dec 2024

@h2 a najlepšie aby okolie nevedelo, predsa on oficiálne vzťah nechce a zároveň chce už zadanú ženu.

h2
15. dec 2024

@zltalienka Ja sa ho od začiatku úprimne snažím pochopiť. Žiaľ, neúspešne. 🤷‍♀️
(Teda, ja osobne si myslím, že viem presne, čo hľadá. Ale on tvrdí, že nie.)

januska12323
15. dec 2024

@ignis01 to takto filozofuješ pri každom sexe? Si sám, slobodný, môžeš si hľadať vzťah aký ti vyhovuje. Nepotrebuješ na to odobrenie od konzilia modrého koňa.

maranta_leuconeura
15. dec 2024

@ignis01 takze hladas to co sa nazyva nezavazny vztah, pravidelny sex, kamaratka s vyhodami a pod. Milenku by si mal, keby si to robil svojej zene za chrbtom, ale ty si rozvedeny 🤷 nechapem vobec, co riesis. Aj zeny maju svoje potreby, urcite najdes aj slobodnu, ktora nema zaujem o dlhodoby vztah a chce si ,,iba vrznut". Nie vsetky zeny su romanticke princezne co ti daju az po zabiti draka a vyslobodeni zo zamku...

zltalienka
15. dec 2024

@h2 ako keď on nevie vysvetliť co vlastne chce, myslím, že daná "adeptka" to nepochopí tiež.....a bude z toho jedno veľké nedorozumenie...v lepšom prípade.

zltalienka
15. dec 2024

@maranta_leuconeura ale on si nechce "iba vrznúť"

ignis01
autor
15. dec 2024

@h2 Áno, pochopila si. Veď niejenpodľa teba choré, že sa do niekho zaľúbiš a potom zistíš, že po intimnejnstránke si nesedíte?

misiak7777
15. dec 2024

@ignis01 takto buď je partner alebo milenec. S partnerom sú city, s milencom sex. Keď som nemala vzťah, tak som si vždy našla milenca -kamosa s výhodami. A bol to len sex, i keď samozrejme mi musel sadnúť aj pocitovo.

h2
15. dec 2024

@maranta_leuconeura Ale tu je ten problém, že autor nechce "nezáväzne vrznúť". On chce "nezáväzne sa krásne pomilovať". 😀

lenkakravcova
15. dec 2024

@ignis01 milencov a milenky si hľadajú ľudia, ktorí nemajú zodpovednosť a rešpekt voči svojmu partnerovi/ke.
Keby mali, buď by sa rozišli a tak si začali iný vzťah, alebo by sli podľa systému polygamie, kedy je všetko opäť oficiálne a nie sú tam klamstvá na pozadí.
Ako sa hovorí: klamstvo je matka všetkých hriechov. V prípade cudzoložstva to tiež začína "len" klamstvom.. konci to rozpadol vzťahu, stratou dôvery, zradou.

ignis01
autor
15. dec 2024

@zltalienka To, že to ty nechápeš, neznamená, že to nepochopí celé ženské osadenstvo.;).

lenkakravcova
15. dec 2024

@ignis01 keď si po intímnej stránke nesedite, existuje rozvod. Nezijeme v 5 storočí pnl. Od 7 storočia je rozvod povolený (v Európe kus neskôr).

ignis01
autor
15. dec 2024

@misiak7777 to už potom nieje sex, ale milovanie. Sex môžeš mať s hocikým, milovanie iba s niekým a nemusí.tp byt zrovna tvoj manžel/priateľ.

h2
15. dec 2024

@ignis01 No tak potom sa dá s tým človekom aj rozísť. A nie, nestalo sa mi, že by nefungoval sex tam, kde fungujú hlboké city. Lebo v takom prípade sa tí dvaja snažia, aby to bolo skvelé pre oboch. Tak nevidím dôvod, aby nebolo, sex zase nie je raketová veda.

misiak7777
15. dec 2024

@ignis01 ale je to sex. Veď toho človeka nemilujem, nie je tam láska. Či preto že sa budeme bozkávať pritom a on jemne prirážať to bude milovanie? 😅

ignis01
autor
15. dec 2024

@h2 Ale feromóny neoklameš.

earlgrey
15. dec 2024

Ty si slobodný, takže ak si nájdeš kamarátku na "milovanie", nič zlé na tom nevidím, je to tvoja vec, tvoj život. A ak bude ona vydatá, je to na na jej svedomí. Zbraň jej pri hlave držať nebudeš nie?
Ja som slobodná, vzťah nechcem, intímnosti chýbajú ale zatiaľ, čo som stretla mužov, ani k intímnostiam nedošlo, lebo neviem, či boli labilní alebo čo, ale hneď vyznávali lásku a to bola pre mňa jasná stopka, keďže ja lásku a ani vzťah nechcem.

zltalienka
15. dec 2024

@ignis01 Tak snáď mi to vysvetlí tá, ktorá to pochopí ako prvá.

ignis01
autor
15. dec 2024

@misiak7777 Prečítaj si celú diskusiu a snáď pochopíš, vysvetľoval som rozdiel.medzi sexom a milovaní.

h2
15. dec 2024

@ignis01 Feromóny zistíš pri prvom stretnutí. Buď to tam je, alebo nie je. 😉

ignis01
autor
15. dec 2024

@earlgrey No vidís, tak sme na tom rovnako. Ale určite tiež nehľadáš sex, ale milovanie, nie?
Tak vysvetli tu nechápavým, ak sa ti chce, aký je rozdiel medzi sexom a milovanim a že existuje aj niečo iné alo len ich dva extrémy: bohapustá trtkačka a plnohodnotný vzťah s láskou.

barka1
15. dec 2024

@ignis01 ja neviem. Nepatricne som sa začala namotavat, varit mu, zdoverovat sa mu...
Chcela som vztah a skor, než som začala hladat, som milenca ukončila.
Chcel si názor, moj je taky, aky písem. Nie sme všetci rovnaki. Naštastie.

natalka13
15. dec 2024

@ignis01
"najprv človeka po intímnej stránke.
Ale pozor, ako som písal, s tým človekom by som si najprv musel rozumieť, máť podobné názory, záľuby a hlavne by tam musrla byt chémia, vibrácie a musel by ti aj voňať (feromóny myslím, nie parfém ;)."
Inak takto si ok? Cikas rovno?
🙈 ujasni si co chces spoznat po 1. Po 2......