icon

Je môj muž homosexuál? Rozpoznajme znaky a dôvody

10. jún 2024

Ahojte, zakladám anonymne lebo to je divna téma. Môj muž odomňa vyžaduje aby som mu vždy pred sexom lízala anál + vkladala tam prst. Veľmi ho to vzrušuje, potom od mna vyžaduje analny sex ale zatiaľ som mu to nedovolila. Strašne ma to boli . Čo si o tom myslite ? Je to normálna úchylka ? Lebo mne to pride divne

sisska96
10. jún 2024

Fuj dop....či ty lízaš jeho posratý zadok a trčíš tam prsty.???? Kokos nechutný par 🤮

minenkak
10. jún 2024

@reddflowerlife E. faecalis sa vyskytuje u zdravých ľudí a môže sa použiť ako probiotikum.

Aspoň viem ,že je zdravý

mk22
10. jún 2024

@reddflowerlife ty si co predstavuješ, že žena má jazyk ako Saxana ruku?

doriiis
10. jún 2024

@reddflowerlife ...opakujem.Vyjadrujes sa k veciam,ktorým očividne nerozumies

reddflowerlife
10. jún 2024

Akože, už sme mali pacientku ktorá prišla dotrhaná záchrankou, masívne krvácanie z vagíny, a zadrela že mala divoký sex a muž jej tam strčil fľašu. To je super mať toto v anamnéze a zdravotnej dokumentacii.
Ale veď to je vlastne normálne, takisto ako muži, ktorí si strcia do riti flasu od samponu, velkonocne vajicko, dildo, a následne pridu na urgent, že oni na to spadli, vždy maju vyhovorku že sa na to šmykli a spadli😃😃😃 To je vlastne tiež divoké a sexy , mali by sme im zavidiet takÿto poriadny divoky sex …

doriiis
10. jún 2024

@fido69 ....ja sa väčšinou do takýchto tém nezapajam,lebo by ma vyhodili z koňa.😂

reddflowerlife
10. jún 2024

@doriiis opakujem, stale je to, ze mu olizes rit, nic viac, Rit odkial vychadza exkrement. Neda sa to nijak inak zaobalit, je to stale zadok ktory olizujes. Stale je to to iste hocijak to nazves

thirstymonk
10. jún 2024

Možno chce dosiahnuť stimuláciu prostaty. Mnoho mužov toto zažíva na urologii, kedy strčiť prst do riti je jednym z vyšetrení prostaty. Ja osobne po tom netúžim a dúfam, že ma to ani nečaká (zajtra urologička). Ale neviem si ani predstaviť, ako po tom niekto môže túžiť. Či je to hneď znakom homosexuality alebo nie... asi nie. Pokiaľ zároveň nemá automaticku prevodovku na aute, tak nie je gej :D (joke only)

V každom prípade riť je dosť dobrá na škrabkanie. Keď ma žena poškrabka, tak uplne mam zimomriavky všade, čas od času je to fakt príjemné, ale určite by som nechcel, aby mi niečo pchala do výduchu. To skorej už ja jej.

doriiis
10. jún 2024

@reddflowerlife ...ok,ako povieš.

minenkak
10. jún 2024

@doriiis mne už toľko komentov vymazali a to sa slušne vyjadrujem,ale asi všetky ženy čo nežeru motýle a neseru dúhu ,sa musia mať na pozore,lebo však iba princezná sú tie správne

reddflowerlife
10. jún 2024

@minenkak No veď to že nikto neserie duhu, ale exkrementy. Asi za to by sa to nemalo lizať :D

minenkak
10. jún 2024

@reddflowerlife kto povedal ,že nemalo a nesmie

ktochytavzite
10. jún 2024

Dobre ak ostaneme pri lizani je to asi 1:1 i ked ten zadok je nechutnejsi ale strkat prst do zadku,to uz sa aj zababres vykalmy,tak sa to umyt neda plus pochybujem ze si teraz budu robit doma klystyry.
@reddflowerlife A za dalsie vatsinou sa lize klitoris nie?Cize mocuvu trubicu az tak muz olizovat nebude.To patri tej wolfke.A ano zadok uz je extrem.

reddflowerlife
10. jún 2024

@ktochytavzite Kokos riadne fekalistky su tu 🤣🤣🤣 Umieram z tejto temy

reddflowerlife
10. jún 2024

@minenkak Čize si v pohode s lizanim hovien? Keď vlastne nikto nepovedal že sa nesmke

minenkak
10. jún 2024

@reddflowerlife a akých hovien prosím ťa

thirstymonk
10. jún 2024

@ktochytavzite Prečo len klitoris? Ostatná časť pošvy nemá nárok či ako? :D Ja lížem všetko. :D

gribka1
10. jún 2024

Veď nech si každý líže, čo chce. Niekto sa povracia už len z bozku, niekto ani z ritnej diery.

thirstymonk
10. jún 2024

@gribka1 Hejže, dakto sa olizuje so psom, čo sa zas hnusi mne. Fuj. A nehejtujem ho za to :D

thirstymonk
10. jún 2024

@reddflowerlife A myslíš, že my muži pri analnom sexe čo? Však tiež riskujeme ohovnený špic... no a čo? Sex je nechutná vec, to sa s tým musí rátať.

reddflowerlife
10. jún 2024

@thirstymonk No veď presne to, že strkáš svoj penis do analu, kde možeš mat obsraty špic. Už to by ťa malo zastaviť

pe_mi
10. jún 2024

@stanislavicenka ono asi vždy bude jeden nespokojný.
lebo keď to urobím mužovi ,len preto ,že to má on rád.som nespokojná ja.lebo sa premôzem,pritom sa mi to nepáči ,ale on je spokojný.
A keď on nedostane ,to čo by sa mu páčilo,je on nespokojný,ale ja spokojná,lebo to nemusím robiť nasilu 😁

malasandrika
10. jún 2024

@reddflowerlife Ty si v prvom rade musíš uvedomiť, že čo je príjemné a akceptovateľné v živote/ v sexe Tebe, nemusí byť inému a naopak. Mohla by si sa konečne naučiť rešpektovať aj iný názor na témy a nie len presadzovať svoje.
A ver mi, keby sa tu ženy a muži delili o svoje sexuálne fantázie a praktiky, ani nedeľná omša by Ti nestačila …

thirstymonk
10. jún 2024

@reddflowerlife Prečo? Akože jasne. Je to neprirodzene a robíme to fakt zriedkavo. Možno raz za rok. Skús porozmýšľať, prečo to asi muži chcú... ;)

lauricka
10. jún 2024

@reddflowerlife taká porcijka fekalnych baktérií, no nedaj si 😅. Nikdy.

pe_mi
10. jún 2024

Tak ja si nemyslím,že ženy ,čo tu spomínali ,že nemusia byť sterilni pri sexe, navonavkovani.ze priam mysleli,že si ližu zadky ,keď sa neumyju.
Ja si myslím,že hovoria o takom spontánnom sexe v prírode,doma na kuchynskej linke po celom dni upratovania a tak.ale nie že si pri tom vylizuju neumyté tie,či tie otvory.
Sa to tu nafukuje trochu ..
Akože sa smejem,keď to píšem .to je zas top téma toto.

lauricka
10. jún 2024

A inak, análne trhliny sú tiez krásny bonus. To ti pekne znepríjemni život.

misanthropicdann
10. jún 2024

Prosím ta túto ani nečítaj tie komentáre lebo túto je asi vek 50+. 🤣
Úplne normálne, zbehni za sexuologom/sexuologičkou a spýtaj sa priamo jej/jeho.

reddflowerlife
10. jún 2024

@lauricka Úplná mňamka 😃😃😃😃😃😃

kiki68
10. jún 2024

@ktochytavzite myslis, ze doma nema nikto klystir? Naozaj sa da aj doma spravit velmi vela. Ja neviem, ale to ludia pred sexom nemaju ziadnu hygienu? Teraz neviem kto je vacsi kink popravde