icon

Je môj muž homosexuál? Rozpoznajme znaky a dôvody

10. jún 2024

Ahojte, zakladám anonymne lebo to je divna téma. Môj muž odomňa vyžaduje aby som mu vždy pred sexom lízala anál + vkladala tam prst. Veľmi ho to vzrušuje, potom od mna vyžaduje analny sex ale zatiaľ som mu to nedovolila. Strašne ma to boli . Čo si o tom myslite ? Je to normálna úchylka ? Lebo mne to pride divne

kiki68
10. jún 2024

@reddflowerlife ked nemaju na kvalitne pomocky a nevedia citat nejaku odporucanu literaturu… pripadne ist na seminar na danu temu… tak je jasne, ze skoncia ako blbeckovia niekde na urgente. Neviem o tom, ze by som z tohto dovodu niekedy skoncila u lekara. Hoci poznam hned 4, co robia veci, ze by sa tu zenam panenky pretacali 😃

wolf_
Autor odpoveď zmazal
ktochytavzite
10. jún 2024

@kiki68 🫣tak ten klystir a spontannost ,to uz uolne zabije romantiku🤦‍♀️

kiki68
10. jún 2024

@ktochytavzite kto hovori o nejakej romantike? 😂 Ja neviem, ale my si kludne piseme listy, tam je presne, ze co chcem robit, pripadne co chce on.

pe_mi
10. jún 2024

@kiki68 aké listy?to ma zaujalo
Akože taka predpríprava?také vzrušo?

ktochytavzite
10. jún 2024

@kiki68 ok,ked vam to vyhovuje.

reddflowerlife
10. jún 2024

@kiki68 Ísť na seminar? Niekto organizuje seminar o tom ako si to strčiť do riti?

kiki68
10. jún 2024

@pe_mi ano, my sme dost kinky, obaja. Toto, co tu zeny diskutuju je pre mna povedala by som velmi bezna vec. Ano u nas je to tak, ze si piseme listy, tam uvediem celu scenu toho, co sa ma diat a ako a potom sa to udeje. Nakolko niekedy cakame aj 6 mesiacov na nejaku vec. Urcite nemienim skoncit niekde s flasou medzi nohami na urgente 😂 A romantiky mame okolo toho dost, len nie som vanilla a neviem si predstavit zivot beznych zien. Co by tu tie zeny povedali, keby im poviem, ze je aj napr stolicka urcena na rimming a da sa nastavit elektronicky vyska a podobne srandy. A keby len toto existuje 😂

reddflowerlife
10. jún 2024

@kiki68 Kokos ty musis mat riadne črevne bakterie v ustach

pe_mi
10. jún 2024

@kiki68 listy by som si predstaviť vedela , stolička už je na mňa moc 😁😁😁😁 ďakujem za informáciu 🍹

kiki68
10. jún 2024

@reddflowerlife ano organizuje. Zislo by da par ludom navstivit nieco take a trosku si ozrejmit veci.

reddflowerlife
10. jún 2024

@kiki68 Radšej pojdem na nejaky odborny seminar, ako na seminar o vylizovani si riti a strkani si veci do riti. Každy to svoje.

kiki68
10. jún 2024

@reddflowerlife Este si nepocula o tzv kondome pre oralny sex? Vyzera to ako taka vacsia servitka z latexu. Pouzivaju to muzi napr pri oralnom sexe s nie velmi znamou partnerkou. Ale moze to byt aj za ucelom hygieny. Jaj ludia zlati, zacnite sa naozaj trosku vzdelavat. Zjavne ochrana je tema, kde sa tiez vela ludi nevyzna.

reddflowerlife
10. jún 2024

@kiki68 A ked mu robis rimming ma na otvore tiez kondom? Ci tam ides na ostro

kiki68
10. jún 2024

@reddflowerlife toto je medzi mnou a mojim muzom.

reddflowerlife
10. jún 2024

@kiki68 Tak zaujimave najprv vypises aki ste kinky a mate stolicku na rimming a pisete si listy, skoro vsetko tu popises, ale potom uz je to medzi tebou a muzom 😃😃

kiki68
10. jún 2024

@reddflowerlife to som pisala vo vseobecnosti, co doma mame a nemame a co pouzivame je snad nasa sukromna vec. Ale ked mi tu niekto vypisuje co mam v ustach, tak na tom sa musim iba zasmiat a mozno trosku vysvetlit metody, ako sa da napr rimming praktizovat safe sposobom. Ja uz sa naozaj nicomu nedivim, ked tu ludia ani nevedia pouzit pri sexe kondom.

reddflowerlife
10. jún 2024

@kiki68 no nie kazdy je vzdelany v rimmingu safe sposobom 😁😁😁😁😁 Urcite je to dolezita vec pre zivot a patri k vseobecnemu vzdelaniu, mali by sme to dat do skolskych osnov.

kiki68
10. jún 2024

@reddflowerlife podla mna mali, nakolko ludia absolutne nevedia ako sa maju chranit napr pri oralnom sexe. To ja povazujem za dobry pruser.

reddflowerlife
Autor odpoveď zmazal
reddflowerlife
10. jún 2024

@kiki68 Ja povazujem za dobry pruser vylizat tomu druhemu analny otvor odkial vychadzaju exkrementy. Alebo si pchat flasky do zadku. Podla mna to je velky pruser. Kazdy svoje 😊

mk22
10. jún 2024

@reddflowerlife co je na tom ťažké pochopiť, že kazdy sexuje tak, ako ma rád? Hľadá si partnera, aby mu vyhovoval, sedel aj v sexe?
V sexe je dovolené všetko, sex nie je len 10min misionár.
A úplne si to cele nafukla, ako keby si niekde na začiatku prečítala ze chlap ide na WC a 5 min po už chce lízať prdel.
Sama si dopĺňas svoje a nafukjes to.
Ved od teba to nik nežiada, tak bud v kľude. Nasla si si možno konzervu ktorá ti sedí a to je na tom to super. Nie?

reddflowerlife
10. jún 2024

@mk22 Ano super, ja tebe tiez gratulujem ze si si nasla zvrhlika a ti to vyhovuje. Ked mna nazyvas konzervou, ja ta tiez mozem nazvat zvrhlou nie ?
Toto je diskusia, kazdy si tu pise nazor. Ty pises ze to schvalujes, niekto iny pise ze sa mi to hnusi. Je to proste diskusia.

mk22
10. jún 2024

@reddflowerlife nazvi ma ako chces😁
Ja sa na rozdiel od tebe nepohorsujem nad niečím, čo sa mne nepáči.
100ludi, 100chuti.
Všetko, čo sa 2 ľuďom páči v posteli je OK a v poriadku, pokial s tým obaja súhlasia.
Haha všetci sa vyparili, už isto sexuju a lizu zadky 🙋‍♀️🙋‍♀️🖐️🖐️
Dobrú noc 🙋‍♀️

reddflowerlife
10. jún 2024

@mk22 no jj isli uz lizat . Dobru noc

moonlight1210
11. jún 2024

@reddflowerlife taky seminar o analnom sexe nie je zly. Pretoze aj ludia, ktori uprednostnuju oralny a vaginalny sex na vsetky mozne (aj akrobaticke) polohy, si radi obcas vyskusaju nieco ine.
A ak na to idu s neznalostou, resp. len s vagnou znalostou toho, co zaculi, moze sa stat, ze si ublizia. Pri analnom sexe natrhnutie a krvacanie nie je este taky problem, to sa zhoji (hoci za istych okolnosti si moze vyziadat az sitie). Hlavne to treba dobre osetrovat kvoli pripadnej infekciu. Ale ludia by mali vediet, ze moze napr. dojst k poskodeniu nervov vo zvieraci, pricom ak len v jednom, este sa s tym da zit, ale ked v oboch, tak dojde k naslednej inkontinencii. Niekedy dozivotnej. A to je vazny zivotny problem.

Takze taky seminar pre ludi, ktori sa uz pre taky sex rozhodli, vediet co a ako spravne robit, na co dat pozor a upozornenie na mozne dosledky nespravnych technik, ma velky zmysel. Je zbytocne sa hanbit.

Pritom vieme, ze aj v zvieracej risi, cim je druh vyspelejsi, tym skor zacina v sexe vyhladavat aj inu zabavu, nez tu primarnu ulohu, ze dvakrat do roka zasuva za ucelom splodenia potomstva. Jeho zaujem o sex v medziobdobi nevyhasne.

dualsense
11. jún 2024

@moonlight1210 so ženou praktiujeme fakt všetko možné,ale hlavne to čo vzrušuje oboch,nič nasilu.samozrejme ak viem,že jej budem lízať anál a aj ona mne,tak sa predtým dôsledne pripravíme...nenechám si preds lízať zadok,ak viem,že som není dokonale čistý,oholeny 🙂skúste ženy niekedy mužovi sa povenovat aj na tej zakázanej dierke a uvidíte čo to dokáže🙂

misanthropicdann
11. jún 2024

@reddflowerlife jak čítam tvoje príspevky naprieč mnohými diskusiami ty to musíš mat v hlave riadne zatmavene. Trochu otvor oči a poobzeraj sa okolo seba a dovzdelavaj sa. Čítať tvoje komentáre je jak čítať komentáre decka zo ZŠ.

reddflowerlife
11. jún 2024

@misanthropicdann Dobre moj. Chod si pozriet naucne video o rimmingu, vzdelavaj sa , je to predsa dolezita tema na vzdelanie.

ktochytavzite
11. jún 2024

@mk22 len autorka nechce lizat,preto sa pyta co je to normalne.Co tu stale riesite vas,autorke sa to hnusi,bodka.Tak jej nepomoze asi ani seminar o analnik sexe-onak analny sex odporucat je toez asi chyba kedze tak moze lahko dojst k inkotencii stolice,to uz nejde ani o tom komu sa co paci ale o zdravotne rizika.