icon

Je môj muž homosexuál? Rozpoznajme znaky a dôvody

10. jún 2024

Ahojte, zakladám anonymne lebo to je divna téma. Môj muž odomňa vyžaduje aby som mu vždy pred sexom lízala anál + vkladala tam prst. Veľmi ho to vzrušuje, potom od mna vyžaduje analny sex ale zatiaľ som mu to nedovolila. Strašne ma to boli . Čo si o tom myslite ? Je to normálna úchylka ? Lebo mne to pride divne

Strana
z5
7miriam77
10. jún 2024

🤮🤮🤮

klotildabazarik
10. jún 2024

Ano je gay a co teraz možno je bisexual

januska12323
10. jún 2024

Hrozný deň vedieť čítať.

lenka0305
10. jún 2024

určite to nieje normálne! Ak by toto vyžadoval odo mňa môj muž tak sa ho opýtam či je normálny alebo nech s takými vecami ide do p*ce.... odtiaľ potiaľ si myslím

wolf_
Autor odpoveď zmazal
taynee
Odpoveď bola odstránená
kvetka22
10. jún 2024

Vôbec nemusí byť gay, poznám plno mužov čo to majú radi 🙂 je to kvôli dráždenie prostaty, majú potom oveľa dlhší orgazmus, podobný tomu nášmu 🙂
Samozrejme, takéto veci treba robiť so súhlas oboch strán. Ak ti to prekáža, bolo by treba sa s ním o tom porozprávať

yelena159
10. jún 2024

To neznamená že je bisexuál/gay. Len veľa ľudí si to myslí, ale nie je to tak. Aj heteráci to majú radi. Ak to robiť nechceš, tak sa s ním predsa porozprávaj.

doriiis
10. jún 2024

Väčšina ti tu napíše,že je to nechutne a že je 100% gay.
Pojem masáž prostaty tu málokomu niečo hovorí.Nie,nemusí byť gay.Analny sex mávam aj ja so svojím hetero mužom.

canany
Autor odpoveď zmazal
lindous
10. jún 2024

Úplne normálna praktika, ktorá môže byt príjemná aj heterakom… často je ich však sexualita taká krehká, že sa v tejto oblasti boja experimentovať, aby si o nich niekto nemyslel, že sú teplí 😅 samozrejme, je na vás aby ste si to vydiskutovali a dohodli si hranice, ktoré sú príjemné obom, ale naozaj to nie je nič tak strasne pohoršujúce

reanda
10. jún 2024

@canany dlho ti tvoja odvaha nevydrzala 😀

reanda
10. jún 2024

ja som velmi rada, ze som v istych veciach 'puritanka' - aspon nemusim nikomu lizat prdel a 'obetovat sa', aby mal zazitok 😝

canany
10. jún 2024

@reanda lebo som si vsimla, ze predo mnou to tu uz pisali, tak na co sa budem rozpisovat, ked uz poradili

rozculena
10. jún 2024

tiež som netušila,že ako funguje prostata........prečítajte si to.
nie,tvoj muž nie je gay.

lalilla
10. jún 2024

Nie neznamena to ze je gay ani bisexual. Jedine co je odveci ze ta nuti robit nieco co nechces, skor by ma trapilo to

tanyan
10. jún 2024

Ako môže niekto použiť slovné spojenie "normálna úchylka?" Buď niečo považujem za normálne alebo za úchylku...

dada13288
10. jún 2024

Ja viem co so mnou robia tieto praktiky a sice som mu nikdy nelizala rit, tak min masaz prostaty bola .. orgamus je iny, ze vraj silnejsi.
Ale nikdy by som nerobila, co by som nechcela nikdy.

domkakvet
10. jún 2024

Nie je gay.

ktochytavzite
10. jún 2024

Prepac a ty mu vylizes anal?Ved to je nechutnejsie ako ten anal ktory vyzaduje.
Nemusi byt ani tak teoly ako skor ze je to zvrhlik.Podla mna teplosi su skor na muzske prirodzenia ako na analny sex,ked to nemaju km strcit tak to davaju do zadku,ale tvoj muz ma skor uchylku ako ze je teply.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
dualsense
10. jún 2024

@ktochytavzite čo je na tom uchylne?🙂nikto ti to neukáže robiť,ak ti to je protivne,ale to neznamená ,že tu je uchylne ,ak sa to páči obom,nerobia to nasilu,tak je to veľmi vzrusujuce...samozrejme pri maximalnej hygiene...tiež asi nedáš chlapovho vtáka do úst,keď ho nemá umytý.

kiki68
10. jún 2024

Nemusi byt teply, ani bi. Moze mat ciste taky vkus. Ved sa s nim o tom rozpravaj

sono2
10. jún 2024

Ved dobre a opäť sa pýtam ako vždy pri takýchto témach. A to až teraz vyžaduje?? Či je manžel Či muž nepíšeš priateľ.

ktochytavzite
10. jún 2024

@dualsense len problem je ze obom sa to nepaci😉A tak lizat zadky je dost nehygienicke aj,proste to uz je aj vec hygieny.

85miska
10. jún 2024

Môj bývalý muž to chcel tiež. Nebol gay

luccija
10. jún 2024

Kúp mu vibrátor, alebo sa nauc masáž prostaty🙂
Ale lízať anál tak to grcam

reddflowerlife
10. jún 2024

@lenka0305 on by praveze do tej pi nechcel ist 🤣🤣🤣

reddflowerlife
10. jún 2024

@ktochytavzite Ja si to neviem predstaviť že odkial niekomu vychadza hovno to tam bude lizať. alebo strkať prst . Fuj

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Strana
z5