icon

Je možné, aby s vami partner zostal aj po dosiahnutí úspechu?

28. aug 2023

Ahojte, bola by som veľmi vďačná za vaše skúsenosti, ako to dopadlo, ak ste sa s partnerom spoznali mladí, začali ste všetko spoločne budovať od nuly až ste si vybudovali krásny spoločný život a rodinu aj s deťmi. Vy ste ho ako partnerka/manželka podporovala, stála pri ňom, starala sa o domácnosť a deti, mali ste aj svoj život a svoju kariéru, ale váš partner sa počas rokov (15-20 pre príklad) vypracoval kariérne výrazne viac a stal sa z neho úspešný veľmi dobre situovaný muž, aj výzorovo príťažlivý. Často počúvam a vnímam, že sa títo muži rozhodnú opustiť svoju rodinu a nájsť si iné partnerky, začnú akoby nový život, lebo chcú zažiť toho v živote “viac”. Myslíte si, že to je pravidlo, alebo sú aj prípady, kedy to tak nie je, len sa o tom menej hovorí.

Strana
z3
tiezjedna
28. aug 2023

@h2 to je relatívne... ja by som si tiež mohla povedať, že si manžel posledné roky buduje kariéru na úkor tej mojej, pretože firmu som predala kvôli tomu, aby som mohla viac času venovať mladším deťom, keď nastupovali do školy a aby sme ako rodina trávili viac času spoločne... Strašne záleží ako je celý ten vzťah nastavený. Ak má zdravý základ a partneri nezabudli odkiaľ vyšli, čo spoločne dokázali, nevymizol rešpekt, tak ich úspech jedného nezlomí.

macekovam
29. aug 2023

@h2 podľa mňa je najdôležitejšia posledná veta ktorú som napísala. A udržiavaním nemyslím premeniť sa na tuctovu umelú barbie

zmrzlinka2021
29. aug 2023

@subartic
Asi sa nepohybujem az v takom prostredi ako ty. Vacsinou len klasicka stredna vrstva, ale teda neviem o ziadnom pare, kde chlap dobre situovany by odisiel za mladsou.
Ono vzdy plati, ze s rastou v kariere, biznise, a s rastom bankoveho uctu sa musi pracovat aj na vztahoch, na svojom vnutornom nastaveni a je mozne, ze ak clovek na sebe nepracuje, nema jasne nastavene priority, tak ho "slava" pohlti a strati rozum

Strana
z3