Je možné naučiť muža byť dobrým milencom?
Otázočka je možné urobiť z muža v najlepších rokoch dobrého milenca (teda partnera na dobrý sex ) podľa môjho názoru to muž musí mat aj troska talentu v sebe,samozrejme nikto učenlivý z neba nespadol ale v 30 tke nevedieť ako zaobchádzať zo ženou? Tak by som Vás poprosila o skúsenosti či sa taký muž naučí časom a či sú to naozaj len nedostatočne skúsenosti ,lebo ja poznám aj takú čo mal v živote jednu a v posteli bol super .
@oli18 no tiež mi to znie trošku neuveriteľne... mňa by tri hodiny šukačky asi už aj nudili... ale ľudia sú rôzni, takže vylúčiť sa nič nedá... no určite viem, že to teda rozhodne nie je žiaden štandard. Minule tu bola téma, že jednej frajer vydržal cca 2 minúty. Keď mu povedala, že mala už aj frajera, čo vydržal 10-15 minút, vravel, že to by teda on rozhodne nedal... to sú zasa čísla, pri ktorých krútim hlavou ja. No niekto možno krúti hlavou nad mojimi číslami... šak nie som majster sveta.
@marseillefan asi mala Mac Gayvera 😁
A teraz už môžem ísť spokojne spať 😂😂😂 pobavili ste ma ženy 😂
@oli18 macgyver by jej z klitorisu urobil terénne auto... a potom by na ňom celý deň jazdil :D
@marseillefan ale to aj 3hod sex s Janom
@marseillefan fakt to bolo 3 hodiny,niekedy aj viac. Ale tak to boli začiatky. Skúšali sme všemožné polohy. Prosto ako keď je človek zvedavý.
Teraz po troch deťoch to už tri hodiny nie je 😂
@terry658 po 3 hodinach by uz aj mna vystrelo.🤣🤣 To by som si pocas sexu predstavovala, čo všetko som mohla medzitým poupratovať a poumývať.😂😂 Mna by uz ani 1,5 hodiny nebavilo.
Autorka-po roku ucenia a vysvetlovania sa na neho nič nenalepilo?? Bud je ignorant, alebo antitalent, ale z tohto uz nič nebude.
@stanulienkat tak mňa sex extrémne baví. A keďže som vtedy len začínala tak som mala chuť vyskúšať všetko. Teraz by som to už tiež nedala. Mám rada spánok. I keď aj teraz sa nám občas stane že blbneme do tretej ráno a potom celý deň chodíme ako zombie.

@marseillefan tiez never vsetkemu, co tu citas