Je možné niekoho milovať celé roky, aj keď je to nešťastná láska?
Je možné niekoho milovať celé roky resp. do konca života aj keď je to nešťastná láska?To znamená že ak sa dotyčni rozišli a žena napríklad nevie naňho zabudnúť preto nikdy už žiadny vzťah nenadviaže ani žiaden ľúbostný(milenecky)..Mam taku sesternicu.Ma 36 rokov a ako 21 ročná zažila krátky lubostny vzťah,kde ho vraj veľmi milovala.A odvtedy je sama,povedala že nanho nevie zabudnúť doteraz,preto odvtedy s nikym nič nemala.Myslite,že je to príčina? Je možné milovať len jedného človeka?
Áno, tiež poznám takú osobu. Teda až na to, že ona s ním ani nikdy nič nemala. ☹️
ano zazila som to pri jednom muzovi s ktorym so nemala vztah, trvalo to asi dva mesiace a ja na neho casto myslim uz 6 rokov..dokonca sme sa nahodne viackrat niekde stretli a obaja sa tvarili ze sa nepozname, parkrat si za tie roky napisali.. ja som mala zatial dieta a teraz mam priatela s ktorym som stastna on si urcite zije tiez spokojny zivot ale napriek tomu vsetkemu ho neviem prestat lubit a zabudnut tak ako som uz davno zabudla na muzov s ktorymi som bola aj roky.. neviem si to vysvetlit mozno je to preto ze s nim to akokeby nikdy neskoncilo, mozno to so zenami vie tak ako malokto a mozno je to nejaka spriaznena dusa ktora je tu so mnou aj ked obaja mame v zivote iny plan, viem ze nikdy nezazijem so ziadnym muzom to co som s nim ale zivot ide dalej sesternica by si mala najst dobreho muza a nezostavat sama, aj keby svojho muza uz nemala tak milovat stale ho moze mat rada stale to moze byt jej najlepsi priatel a prezit s nim krasny zivot, zivot ide dalej a treba ho zit utapat sa v minulosti nema zmysel aj ked je to stale zive a ten clovek je stale tu a je to akokeby sme s nim stale mali vztah, viem ake je to tazke ale treba bojovat lebo inak ostane sama so svojou bolestou
Ano Romanticka dusa a silna predstavivost a nenaplnene tuzby.... :D
@h2 a ako to snou dopadlo? Stále ho miluje alebo ako?
Ano, aj ja taku poznam. Mala potom aj ine vztahy, nie vazne, ale vzdy hovorila, ze uz nikdy necitila to, co pri tom muzovi a nevydala sa. Kazdy sme iní... Niekto to tak proste citi🤷♀️, s tym clovek nic neurobi. A niekto to tak citi a aj tak si najde niekoho ineho... Hoci to nikdy uz nie je take.
Áno, stále. Asi pred mesiacom mi písala, že s ním bola po práci na drinku (sú kolegovia). Ale zase z toho nič nebolo... ☹️
Pred pár rokmi zomrel ujo mojej mamy, dožil sa takmer 90ky. V mladosti mal priateľku, ktorá ho potom ako odišiel na vojnu opustila. Keď sa vrátil , už mala deti a bola vydatá. Chudák, celý život prechlastal, chcel zomrieť pre nešťastnú lásku, no nedarilo sa mu. Nakoniec na sklonku života sa oňho starala moja stará mama jeho sestra. Do konca života spomínal na "Maňu", aj keď to už v hlave vôbec nemal v poriadku , sám nevedel ako sa volá,toto meno mu tam ostalo navždy. Čiže, áno je to možné.
Jasne ze nie. Aby som 15 rokov na niekoho myslela a kvoli tomu odmietala inych ... omg 🙈🙉 slečna si ho asi trosku zidealizovala a nechce sa v živote pohnúť dalej
Je to už síce neaktuálna téma, ale áno, určite sa to dá..a myslím, že môže to byť nešťastná láska, mohli si ti ľudia akokoľvek ublížiť, no láska, ta pravá láska je iba raz za život..zabudnut sa na to nedá..mala som pár vzťahov, no až pri poslednom som zistila ako chutí práva laska dokonca laska na prvý pohľad..dodnes sa od neho nedokážem odpútať ani on odo mňa, lebo obaja vieme, že toto sa už v našich životoch nezopakuje

ak rada číta, rada jej pošlem na mail knihu Prečo ženy milujú príliš. Je to kniha psychologičky o ženách, ktoré sa upínajú na jeden vzťah, alebo jednoducho vždy si nájdu nejakého grázla. Možno jej to pomôže pochopiť veľa vecí.