Je možné objaviť svoju sexualitu až v tridsiatke?
Ahojte, môj príspevok bude trocha dlhší, ale musím to nejako rozpísať.
Začnem tým že mám 30 rokov, manžela a spolu máme 5 ročnú dcéru. S manželom sme sa spoznali na strednej škole, nikdy som neriešila chalanov ako ostatné spolužiačky, niekedy ma skôr zaujalo dievča ako chalan. S manželom som bola najprv kamarátka, začali sme chodiť spolu v poslednom ročníku, bol to aj môj prvý chalan. Išli sme spolu na VŠ, po štúdiu som otehotnela, potom neskôr prišla svadba a tak. Fungujeme spolu veľmi dobre, akurát sex z mojej strany nebolo nikdy nič čo by ma lákalo, vždy to začne on, nejako to prebehne a koniec. Celkovo ani nikdy nenastala situácia že by ma sexuálne priťahoval muž, pri žene sa mi to pár krát stalo, aj keď skôr som sa považovala za asexuálnu.
Pracujem pre jednu väčšiu spoločnosť, dva razy do roka máme trojdňový teambuilding spoločne aj s pobočkou z druhého mesta. Tento rok na TB som sa zoznámila s ňou, pár rokov staršia odo mňa, od pohľadu je na nej viac menej jasné že je lesba. V skratke, druhý deň som skončila u nej na izbe a vyspali sme sa spolu. Podviedla som svojho manžela, no to čo som zažila a cítila s ňou sa mi nikdy nestalo, pri bozkoch som cítila tie povestné motýliky v bruchu a celkovo neskutočné vzrušenie ktoré som nikdy do vtedy nezažila a bolo to prvý krát čo som si užila sex. Od vtedy na to nedokážem prestať myslieť a už nedokážem mať sex s manželom, predtým som z toho nemala nič, teraz je mi to už nepríjemné.
Je možné že som v tridsiatke zistila že som lesba? Vôbec neviem ako ďalej, manžel, dcéra, spoločné bývanie, zatiaľ to všetko v sebe dusím, nikto o tom nevie, potrebovala som sa aspoň takto tu rozpísať a prečítať si názor iných. Z pochopiteľných dôvodov pridávam príspevok anonymne.
@zuzanita1609 cize by si v 22 poslala do kytek vztah, ktory funguje, toho cloveka milujes, je ti s nim dobre, iskri to, rozumiete si, len preto, ze bol prvy?
@zuzana76 a možno aj áno, pretože poznáme pomenovanie "chytiť druhú,tretiu pubertu", alebo "kríza stredného veku". Stáva sa to častejšie,ako celoživotne šťastné, spokojné prvé a zároveň posledné-jediné vážne vzťahy 😏.
Toto je tak uhladne napísané, že bud je to vymyslena tema alebo...si lesba 😉
Ty musis vedieť, co si, a co chces. Prečo si si muža brala ked ta nepritahoval? To nie je ako ked po xy rokoch sa to sexualno nejak vytrati, ty ho zrejme od zaciatku tahas za nos
@zuzana76 a možno aj áno, pretože poznáme pomenovanie "chytiť druhú,tretiu pubertu", alebo "kríza stredného veku". Stáva sa to častejšie,ako celoživotne šťastné, spokojné prvé a zároveň posledné-jediné vážne vzťahy 😏.
@zuzanita1609 aha, tak ja nie a taky vztah mam, nechcela som zase zistit, ze som prisla o super chlapa preto, ze som nepoznala ineho.
@zuzanita1609 aha, tak ja nie a taky vztah mam, nechcela som zase zistit, ze som prisla o super chlapa preto, ze som nepoznala ineho.
@zuzana76 taktiež by som nebola s niekým,pre koho som bola prvá a zároveň posledná. Ale ako vravím,nie zasa aby "pootáčal každú sukňu" v okolí a ona "rozkročila nohy" každému. Všetko s mierou a časom aj takto zistiť,čo a ako vyhovuje,čo chce a čo uspokojí,aby sa neskôr nestalo, že bude doháňať "mladosť" a zážitky už vo vážnom vzťahu, manželstve. Predsa čítame aj tu pár tém,keď človek až v manželstve zistí, že vlastne nič nezažil a niečo chýba.
@zuzana76 taktiež by som nebola s niekým,pre koho som bola prvá a zároveň posledná. Ale ako vravím,nie zasa aby "pootáčal každú sukňu" v okolí a ona "rozkročila nohy" každému. Všetko s mierou a časom aj takto zistiť,čo a ako vyhovuje,čo chce a čo uspokojí,aby sa neskôr nestalo, že bude doháňať "mladosť" a zážitky už vo vážnom vzťahu, manželstve. Predsa čítame aj tu pár tém,keď človek až v manželstve zistí, že vlastne nič nezažil a niečo chýba.
@zuzanita1609 no my to tak mame a ja by som teda nemenila, sme pre seba prvi. Ale mne to teda vyhovuje, spoznali sme sa ako studenti, nemuseli sme riesit potom tie zabo- mysie vojny, ze kto ma co platit. Alo studenti sme sa striedali, mali sme brigady. Ja som zase rada, ze som nasla dost skoro. Vztahy som mala a aj manzel, ale teda bez tej sexualnej stranky a ja som vedela, ze s tymi predtym som teda po nicom takom netuzila.
@anonym_a71db3 čiže keď tvoj bude prášiť chlapa,tak to nevera nie je. Kľudne ich môže aj striedať a ty mu ešte celá rada doma dáš 😀👍
@domka222 chvalabohu mám ženu ✌️
Minimálne bisexualna musíš byť. Ja by som sa asi 🤮 keby sa mám zo ženou len bozkávať. Viem oceniť keď je žena pekná ale po sexuálnej stránke je to pre mňa nepredstaviteľné
Urcite si bi, alebo lesba, ale tak toto ma kopec ludi, napr si to nechcu pripustit, alebo nikdy na nix take nenatrafili. Cize mna to vobec neprekvapuje. Takych ludi je kopec a casto su to tie typy, co mali presne takto ten zivot velmi racionalne nalinajkovany. Uvidis co s tym dalej
Toto je tak uhladne napísané, že bud je to vymyslena tema alebo...si lesba 😉
Ty musis vedieť, co si, a co chces. Prečo si si muža brala ked ta nepritahoval? To nie je ako ked po xy rokoch sa to sexualno nejak vytrati, ty ho zrejme od zaciatku tahas za nos
@anonym_e089b1 Pretoze to logicky tam vyslo, moze ho mat velmi rada, mala dojem, ze to takto ma byt a necakat zazraky.
ja tiez doteraz neviem riadne ako to mam.Som uz tak pred 40 par rockov pomalicky.Muzi sa mi pacia ako ktory ako asi kazdej.Sex s nimi tiez nic moc.To len pretrpim.Ale zaroven sa mi pacia aj zeny,teda zenske typy nie ziaden babo chlap pretoze aj ja som taka zenskeho typu.No sice so zenou som to este nikdy neskusala.Ale zaroven sa viem do zeny aj zalubit ako aj do chlapa.No tazka tema toto.Potom babo rad
@anonym_8bd0c9 a čo ti akože treba radiť? máš viac na výber ...
ja tiez doteraz neviem riadne ako to mam.Som uz tak pred 40 par rockov pomalicky.Muzi sa mi pacia ako ktory ako asi kazdej.Sex s nimi tiez nic moc.To len pretrpim.Ale zaroven sa mi pacia aj zeny,teda zenske typy nie ziaden babo chlap pretoze aj ja som taka zenskeho typu.No sice so zenou som to este nikdy neskusala.Ale zaroven sa viem do zeny aj zalubit ako aj do chlapa.No tazka tema toto.Potom babo rad
@anonym_8bd0c9 Mne raz kamarát povedal,že čo si myslí o bisexuálnych ľuďoch. Sú to šťastní ľudia, pretože majú "širší záber" a tým aj vyššie percento,že k sebe rýchlejšie niekoho nájdu,keď sa nedarí pri jednom pohlaví, není problém skúsiť to u druhého 🤭.
Mala si dobry sex, to je cele... keby tvoj muz je dobry v posteli, venuje sa tvojmu telu a tvojim potrebam poriadne, mala by si orgasmus aj s nim a normalne si to uzivala... ktore pohlavie ta pritahuje viac, to si musis zodpovedat sama... ale jednemu erotickeu vykyvu zasa taku vahu neprikladaj. Co je ale jasne je, ze ta nepritahuje a ani nevie uspokojit tvoj muz a to az do takej miery, ze si si pomaly myslela, ze chyba je v tebe...
@anjelicek26 Lesbicka sa nevzrusi pri sexe s muzom.
@anonym_autor Čo ak - to tvojmu mužovi nebude vadiť a dokonca mu to možno aj vyhovovať? Ak máte zlý sex s ním, tak asi ho to tiež veľmi nebaví. A ver mi, ak si ho neužívaš, tak ani on si ho nemôže dlhodobo užívať, to sa podľa mňa nedá. Ostala by si v takom prípade s rodinou a mohla s ňou spávať, kedy chceš, alebo by si aj tak odišla?
@anonym_autor to čo píšu iné ženy že je to len preto že si spala s jedným mužom je blbosť. Ja keby som spala s jednou ženou a nič z nej nemám, neznamená tiež že mám hľadať inú. Sama píšeš že ťa chlapi nejako nikdy nepritahovali a cítila si to skôr u žien, ale táto spoločnosť a výchova núti ľudí potláčať svoje potreby a pocity, keď nie sú v súlade s tým ako to má podľa nich byť. Ty si objavila kto si a treba žiť život tak aby si bola šťastná, nie tak ako ti povedia ženy na MK, lebo aj tak ani jedna nezažila to čo ty. Ty vieš najlepšie čo cítiš a ako chceš ďalej žiť.
@anjelicek26 ty si aj citala prispevok? Ved pise, ze ju nikdy nepritahoval muz, vzdy sa jej to stalo pri ženách. Kks, ona podvedie chlapa, je to sebecká ženská, ktora je odjakziva lesba, ale bala sa to priznať sebe a nie to bože este rodine. Tak si nasla muža, aby si s nim splodila potomka. Predpokladam, ze ich manzelstvo bolo cele zle. Teraz sebecky si povie, ze je vlastne asi lesba a nakoniec skončí so zenou. A dieťa bude žiť v totálnom bordeli. Nie je to ani prvý a ani poslednýkrát, co sa toto stalo. Ten vztah nie je zly kvoli nemu, ale kvoli nej. Tak nezvalujme vinu na neho. Aj keby robil stojky v posteli a ona je lesba, to nou nepohne....
@romi0310 ty máš okolo 60r že?
@anonym_autor je mozne svoju sexualitu objavit aj v 50. 🤣 Ja mam muza, sex je super, ale vkuse mam eroticke sny so zenami. Pricom v beznom zivote so zenou byt nechcem.

tiez si myslim, ze hetero by sa so zenou nikdy nevyspala, takze bud lesba, alebo bi