icon

Je muž s výškou 165 cm neatraktívny?

11. dec 2022

Bola by to pre vás v pohode výška? Alebo by bol pre vás neatraktivny? Dajme tomu, že je krásny, podľa predstáv, len tá výška.

domak2
11. dec 2022

Veru je neatraktivny, hlavne po 10 rokoch manželstva, keď je plný drez riadu a on cumi na futbal 😂

mamula20
Odpoveď bola odstránená
zuzanna33
12. dec 2022

Výška neurčuje rozum ak je to len detail ktorý ťa nemusí trápiť...Radšej byť z malým a šťastná spokojná ako z veľkým a plakať nemyslíš 🤣

lilke
12. dec 2022

Kamoška má 167, jej muž možno 160. Tiež si kládla túto otázku, ale povzniesla sa, vyhrali jeho kvality. Sú dodnes veľmi spokojní. Dcéra ho prerástla.

elam1234
12. dec 2022

Sto ľudí sto chutí 🙂 pre mňa by bol moc nízky , 10cm je už dosť , môj chlap má 2 metre , takže hlavne nezvyk, ale keď píšeš, že ma iné kvality 🤔 tak prečo nie, taký Tom Hardy je tiež nízky a fešák 🙂

anickaaa6aaa
12. dec 2022

Sama som nizka ale nepáčia sa mi nizky muzi..

jesenzima
12. dec 2022

No veď atraktívny byť môže, ale tam to končí ... Mám 175 cm, takže pre mňa by tá výška bola problém.

nic0le
12. dec 2022

Nemohla by som mať tak malého partnera. Pre mňa musí byť muž mužný, vysoký.
Ako sa vraví: " aký muži sa páčia vysokým ženám? Vysoký? A aký muži sa páčia maličkým ženám? Tiež vysoký! "

perdita11
12. dec 2022

No ja tym ze mam 175 tak pre mna zial nepredstavitelne

miriam11
Odpoveď bola odstránená
marygk
12. dec 2022

Ahoj, veľa top modeliek ma partnerov nižších od seba. Taka Zendaya a Tom Holland... Keď je to človek so správnymi hodnotami, cítiš sa s ním dobre, je sympaťák...ja by som výšku neriešila.

bilancia
12. dec 2022

ja mam 170cm a nevadilo by mi to vobec, dolezite, aby to nevadilo jemu :D

januelik
12. dec 2022

Tak 5 cm je nič

mjk40
12. dec 2022

Telesná výška nehrá úlohu ak má poriadne hrubý pudilar 😀

bajka16
12. dec 2022

@mjk40 🤣🤣🤣👍

dadaa1234
12. dec 2022

Ja som nižšia a chodila som s mužom s podobnou výškou. Bol to inteligentný, vzdelaný a vtipný človek. Čiže podľa mňa keď ťa zaujme to aký je a ako sa správa, tá výška až taká dôležitá nie je.

amiaja
12. dec 2022

Niekomu to vadi, niekomu nie. Ja som mala nizsieho a mala som s tym problem.. aj pri drzani za ruku, aj pri objimani, aj ked sme si chceli dat pusu tak som musela ja trochu sklonit hlavu.. za mna nie. Milujem ten pocit ked ma vysoky muz objime a citim sa malicka v jeho naruci.. nie naopak😁

uhlomer
12. dec 2022

Každý má iný vkus, kamoške sa napríklad vyslovene nižší muži páčia :D ak sa tebe taký páči a si rozumiete, nenechaj sa odradiť myšlienkami a rečami typu "budeme spolu smiešne vyzerať"

mareri
Odpoveď bola odstránená
kaca222
14. dec 2022

Ani by nemusel byť krásny, stačilo by, aby mal veselé oči a úprimný úsmev ☺️ mám 169, aj manžel. Myslím, že 165 nie je extra málo

mimikarol
15. dec 2022

Mne by to nevadilo, radšej nízky, ale normálny a dobrý človek. A to hovorim ja, čo má doma 196cm chlapa. V mladosti by mi to vadilo, teraz sú mi prednejsie iné kvality u človeka ako je vzhľad

dominikamacakova
15. dec 2022

Ja osobne nie, ale poznám nízkych chalanov a veľmi by som im dopriala priateľky

mirco50
Odpoveď bola odstránená
marca12
25. dec 2022

Pokial ste vyskovo podobny,neriesila by som. Zaklad je porozumenie si,pritazlivost a nejakych par cm hore dole na to sa vykaslat.Mne sa vzdy pacili nizsi muzi,vyskovo podobny mne a mam vysokeho. Laska si nevybera. Co uz narobim,ked mi povahovo sadol vyssi chlap. Neposlem ho do haja len preto,ze sa mi pacia nizsi.

vikiki29
26. dec 2022

Mne príde dosť komické ak je muž nižší ako žena, alebo je proste nízky. Ale to som ja. Pre mňa nízky chlap = žiadna chémia.

zenulkaaa
27. mar 2023

Ako pre koh.. Ak mas 150-165cm moze ti byt vyska ukradnuta. Ak si vyssia, tak uz to moze niektorym zenam vadit.
Ja osobne mam 185 cm a teda po takom krpatom by som ani očkom nezavadila 😄😄😄 ako fakt. Aj keby bol neviem aky krasavec.

stanulienkat
27. mar 2023

Ja traktivny podľa toho, z čoho vystúpi. Ak vystúpi zo Škodovky- je neatraktívny. Ak vystúpi z najnovšieho Mercedesu-má sexepílu až-až.😁😁😂

mareka49
27. mar 2023

5 cm je úplne nic.
Nebuď povrchna.
Ak má iné kvality, není o com.
Chod do toho

dharmasanata
27. mar 2023

Môj priateľ je nižší kus odomňa, nevadí mi to, je zase ramenatý . ..

drago12587
8. dec 2023

To maš v hlave nasrane ? :D pytat sa cudzich ludi, ci je atraktivny ? Ty určite nebudeš modelka, a miluje ta taku aka si. Ide len o to, čo k nemu citis.. je dobry chlap ? To je otazka