icon

Je na tom niečo zlé s niekym spať?

14. aug 2021

Ahojte. Dlhodobo sexuálne nežijem. Mala som jedného muža. Neskončilo to dobre. Veľmi mi ublížil.Až tak ze som sa uzavrela a už nechcela k sebe nikoho pustiť. Nedávno som spoznala muža. Veľmi ma priťahuje. Je na tom niečo zlé ak by som s ním spala? Ďakujem vám za názor. 🙂

Strana
z3
martinka13
14. aug 2021

Nie..., nie je na tom nič zlé, len sa nenamotaj

777januska777
14. aug 2021

Keď s nim budeš spať, tak sa môže stať, že sa do neho zaľúbiš a on ta bude brat, len ako babu s ktorou sa občas vyspi a nič viac. Na to budeš pripravená?

karhu
14. aug 2021

ak ste obaja bez partnerov, zdravi a obaja to chcete a suhlasite s tym, tak nech sa paci🙂

anjelicek26
14. aug 2021

Ked sa ti niekto paci, ty sa mu pacis, nemate ani jeden zavazky, tak preco nie? Jeden vztah je malo na to zistit, co v podstate od vztahu/sexu chces...takze smelo do toho, len sa na to moc nenamotaj a chrante sa.

sasa1983
14. aug 2021

Samozrejme že nie je. Daj na seba len pozor a oči maj otvorené a ak Ti bude sex s ním chutiť, egoisticky si ho uži. Možno sa to ďalej rozvinie niekam, alebo nikam. O nič sa nejedná.

matkahelka
14. aug 2021

nie, vobec nic zle na tom nie je. ja som na tom pred rokmi bola uplne rovnako- po 4.rokoch vztahu, ktory mal byt na cely zivot som zostala ubolena a zlomena a na vztah som nemala ani pomyslenie. len sa mi do cesty pritrafil byvaly spoluziak este zo ZS, ktoreho som roky nevidela. a kedze bol sexi a pritahoval ma, tak po tyzdni sme uz spolu spavali (on bol tiez po bolestivom rozchode). po polroku uzasneho sexovania mi uplne neohrabane a smiesne vyznal lasku a poprosil ma, ci by sme ten sex nemohli posunut do vztahu. tak sme posunuli. uz sme 12 rokov manzelia.

nikpa
14. aug 2021

Nie, nie je na tom nič zlé. Tak šup šup, spríjemniť si sobotu 😉

bolarazjedna
14. aug 2021

Ja to nijako neodsudzujem, ale nie som zástancom toho. Ak ta priťahuje, najprv sa spoznajte, bude to omnoho krajsie keď sa s ním budeš milovať zo vzájomnej lásky, než mat sex bez hlbších citov.

sasa1983
14. aug 2021

@bolarazjedna no lenže tam pôjde možno len o sex. Čakať kým sa kto zamiluje /nezamiluje je hlúposť. Načo sa treba pri sexe zamilovať ? Môžu mať kamarátstvo s výhodami, možno na pár týždňov, možno mesiacov.

dzulli1980
14. aug 2021

Ja by som to napríklad nedokázala ... mať sex bez lásky ... no poznám ženy, ktoré takto fungujú ... neodsudzujem ich ... pokiaľ vám to obom tak vyhovuje, choď do toho ... no treba sa chrániť, pretože jediná, kto na to doplatí, keď náhodou otehotnieš, budeš Ty ... on Ťa nechá, odíde si užívať s inou ... si na to pripravená? Dokážeš to akceptovať?

littlebubble
14. aug 2021

@bolarazjedna Ona sa namotat moze aj za tyzden aj za mesiac, ale muz to kludne moze hrat az do prvej noci a potom ju poslat do zadku 🤷.Clovek nikdy, nikdy nevie ci to ten druhy mysli vazne.Natarat sa da kazdemu hocico.

Moj nazor.

sejan
14. aug 2021

No podľa mňa to nieje zle... Každý človek má nejaké potreby.ALE☝️☝️☝️ Ide o to aké máš zásady. Mne osobne by vadilo, keby je ženatý a ja by som bola bokovka. Ak je to nejaký slobodný muž, ktorý sa tiež nechce viazať a má to v hlavne upratané tak by som do toho šla... Samozrejme sa chrániť 👍

ivangeline
15. aug 2021

Rozhodni sa..ci si sa uzavrela alebo prave sa otvaras. :D

bolarazjedna
15. aug 2021

@sasa1983 nato sa treba zamilovať, aby to nebolo degradovane na obyčajný akt sexu. Ja som síce nikdy nemala sex mimo vzťahu, takže porovnať to neviem, ale myslím si, že je to moc intímna záležitosť, ktorá by nemala byť "len tak". Hovorím, neodsudzujem, ale pre mňa nepredstaviteľné.

@littlebubble to ze chlap ta môže viesť za nos donekonečna, je dosť zo všeobecneny názor. Aj muži majú city, dokážu sa zamilovať a my ženy ich vieme rovnako namotať, sklamať, podviest. A určite príde vo vzťahu chvíľa, keď navzájom dôverujete, keď už cítiš, že je to bezpečné, že už "netára". A ten pocit môže prísť o týždeň, o mesiac, o 3 mesiace aj o pol roka, a síce ako teenedzerka som to mame neverila, ale myslím si, že chlap ktorý má o teba skutočný záujem, tak to nestratí len preto, že sa s ním najprv chceš spoznať a potom sa vyspať. Nevieme, aká povaha je autorka, možno po nezáväznom sexe by sa necítila dobre, možno hej, to už od nej závisí, ako sa rozhodne, či to skúsi.

Takze milá autorka, určite nič zlé na tom nie je, keď sa s ním vyspis, len keď si v takom štádiu, že si ešte nespracovala predošli vzťah, že ti ublížili, tak ja si myslím, že rovnako ti môže ublížiť aj nezáväzný sex. Možno to nepocitis hned, ale práve preto, že tu najintimnejsiu vec medzi dvoma ľuďmi degradujes, zmení ti to cele vnímanie vzťahov, sexu ako takého. Ale samozrejme, bežne sa to deje v živote, takže ak tvojmu svedomuí ti nevadí, priťahuje ta a zoberieš v pohode keď on od teba nebude chcieť viac ako sex, aj keď náhodou ty začneš cítiť niečo viac, tak chod do toho.

liljana
Autor odpoveď zmazal
bolarazjedna
15. aug 2021

@liljana deti nenosí bocian, ale hádam nežijeme sexuálny život s mužom ktorý nás priťahuje, ale inak nie sme vo vzťahu, preto, aby sme mali od neho dieťa..

patus_2
15. aug 2021

Tak ja osobne by som to nerobila už iba z toho dôvodu, že žiadna antikoncepcia nie je 100%. Ale ak ti neprekáža sex bez lásky, nebojíš sa malej šance, že môžeš otehotnieť a nezabudneš na ochranu proti pohlavným chorobám, tak je to už len na tebe. Ak to tebe a aj tomu chlapovi vyhovuje.

anonym0001
15. aug 2021

Zle na tom neni nic. Ale ja by som spala len s niekym, kto chce so mnou seriozny dlhodoby vztah.

autor
15. aug 2021

@anonym0001 mňa doteraz žiaden seriózne nebral. Takže tak. Ja už strácam nadej že vlastne existuje niekto co to so mnou bude myslieť vážne

desore
15. aug 2021

Kolko mas rokov? Deti? Btw...neries, ze sa to niektorym ludom nepaci... je to tvoj zivot...prirovnanie: oni piju vino a ty nemozes, lebo nie si vydata???

hankm
15. aug 2021

Pravidla, stanovte si pravidla a dodrziavajte ich. Ziaden bonding. Urob vsetko preto aby si sa nezalubila. A uzivaj si to na maximum, skusaj co ta skusit laka. Drzim palce.

autor
15. aug 2021

@desore 24 rokov mám . Deti žiadne nemám

nistika
15. aug 2021

samozrejme ze na tom nieje nic zle....a preco mas tento pocit ze by malo byt?

iwesska
15. aug 2021

Ak s nim neplanovane otehotnies a on neplanuje vztah,bude to zle.

kristianka2255
15. aug 2021

nieje na tom nic , ale poznam jednu babu spavala s jednym chlapom a zacala to casom vnimat ako vztah a bola raz na diskoteke a zhodou okolnosti tam bol aj on a on sa olizoval s druhou a zacala tam robit skandal a on na nu pozera a vravi, co ti sibe?ved to co ma znamenat??aby sa to nestalo aj tebe 😀

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
bolarazjedna
15. aug 2021

Autorka, ten pocit presne poznám, že nikto ma nechce... Ja som moje prvé rande mala v 22 rokoch, aj to skončilo pri 2 rande a nebola ani pusa. Ďalšie rande som mala v 23 rokoch, z toho som mala prvý vzťah, vtedy som sa prvýkrát bozkala, po roku sme sa rozišli, zas 2 roky som bola sama. Síce som stretávala chalanov ale skôr na nezaväzny pokec než rande, nikdy som im nešla do postele, ani som ich netahala za nos, ani oni mňa. Takže veľmi dobre poznám pocity typu " v triede už má každá chlapa, len ja nie", a pokračovanie na výške, pamätám si, aká som bola sklamaná, nešťastná, zúfalá, že ja nikdy nikoho nenájdem, že som nezaujímavá a pod.

Potom prišiel nečakane do môjho života príťažlivý muž, o ktorom som nič nevedela, ale atmosféra vriala medzi nami, dokonca všetky okolnosti boli dané, aby flirt medzi nami skončil s tým, že sa vyspíme spolu (dovolenka, relax, obaja nezadaný, on sám nahodil, že čo keby sme mali sex). No ja som povedala nie. Povedala som, že nie som dievča na jednu noc, ani na dve, ani na tri... Tento príťažlivý muž je dnes mojim manželom, už 4 roky ma robí tou najstastnejsou zenou na svete, lepšieho by som nemohla priat. Jeho neodradilo, že som sa s ním ne vyspala len tak, dokonca ma za to viac vážil.

Šťastie a láska ti neujde (aj keď teraz je ti to ťažko predstaviteľne) . Ako písali predomnou, váž si samú seba. Ak potrebuješ uistenie od iných žien, že môžeš smelo ísť do toho, tak asi nie si s tým sama stotožnená, aby ste mali spolu sex bez vzťahu.

drahomirrra
15. aug 2021

Uplne v pohode autorka, ak ani jeden nemate zavazky. Nenamotaj sa, pouzite kondom, dobru antikoncepciu a uvidis, co sa z toho vyvinie.

zafir01
15. aug 2021

@zazvorka87 zadarmo sexuálne služby??
A autorka akože bude trpieť pri tom akte, alebo co. Véd aj ona ma z toho pôžitok. Ona nechce spať s chlapom koli tomu aby mu urobila službu, aké preto, že aj ona je dlhšie bez sexu.
Panenkaskakava
Pre autorku : morálne je pre mňa sex aj na jednu noc úplne v pohode, pokiaľ ani jeden z vás nemáte iných partnerov a ste pohlavne zdraví a mate vuac ako 15 rokov.

matkahelka
15. aug 2021

@zazvorka87 myslela som, ze ty v zasade prispievas len do diskusii o interupciach. vidim, ze si sa posunula... mimochodom, kedy si mala naposledy dobry sex? fakt dobry. vobec si ho niekedy mala? myslim, ze nie, lebo by si nevypisovala tie beznadejne statusy aka si nestastna, skareda, tucna, ako si ta chlap nevazi a hned by ta vymenil za inu. ty si taka frustrovana zena, ze mas akutnu potrebu prenasat to dalej.
nabuduce skus citat s porozumenim. autorka si nepyta radu, ako si dat inzerat na platene sexualne sluzby, autorka chce fyzicno-chlapa. a par dobrych orgazmov. a taku "sluzbu" aku dostane od chlapa, ponuka ona chlapovi. win-win. pre teba mimo chapanie, pre nas, zijuce v 21.stor. pochopitelne.

Strana
z3