Je naozaj veľký zadok sexy?
Je naozaj veľký zadok sexy? Všade čítam poraďte mi cviky na veľký zadok. Alebo čím väčší tým viac lajkov. Ten vyšportovaný, že je žena chudá a má veľķý zadok. Neviem, či som ja divná, ale nepáči sa mi to vôbec, vám sa nepáči taký krásny štíhli zadoček, alebo sa vám páčia tie ozrutné guľe, nieje viac sexy ten malinký do ruky?
@anonym_7c7752 keby to tak bolo, nikto by nechodil do posilky a aj všetci obézni by boli kulturisti. či?
@anonym_0202fa toto sú overené štúdie. Keby sa vyznáš vo svete body buildingu tak vieš. 💪 si mylsis že svet porastú len tak lebo si povieš a pár karát ich zacvičíš? To sa pekne mýliš. Vždy musieť byť v surpluse aby si naberala hmotu.
@anonym_7c7752 tak ak budes mat cas, zo zaujímavosti si velmi rada prečítam štúdiu, ktorej záver preukázal nárast svalovej hmoty na zadku vplyvom zvýšeného kalorickeho príjmu 😅
@anonym_7c7752 keby to tak bolo, nikto by nechodil do posilky a aj všetci obézni by boli kulturisti. či?
@biba_18 píšem ze rastie hlavne zo zvýšeného príjmu. Samozrejme musíš pravidelne cvičiť a progresovať 😀 ale to by si mala vedieť keď sa všade prezentuješ ako neikto kto pravidelne cvičí
@anonym_7c7752 tak ak budes mat cas, zo zaujímavosti si velmi rada prečítam štúdiu, ktorej záver preukázal nárast svalovej hmoty na zadku vplyvom zvýšeného kalorickeho príjmu 😅
@anonym_0202fa vieš čitat s porozumením? Lebo to tak nevyzerá
Ja mam asi ako na foto. No, teda, vobec nie som spokojna. Ja som za mensi, nie plochy, ale mensi.
@anonym_0202fa vieš čitat s porozumením? Lebo to tak nevyzerá
@anonym_7c7752 reagovala som na tvoj koment: “ zadok rastie hlavne z vyššieho príjmu kcal… “ co je sprostosť.
Na rast svalu potrebujes mierny kalorický nadbytok, viac bielkovin a progresívne preťaženie teda vyššiu váhu alebo viac opakovaní. Samozrejme faktory genetika spanok regenerácia. Takze neprskaj na moje čítanie s porozumením a radsej sa nauc komunikovať slušne 🙂
Mne sa zas veľmi páči veľký zadok na štíhlej postave, keď je vyšportovaný. Vyzerá to za mňa žensky. Ja by som ho chcela. :D mne sa nepáčia xs ploché zadky. 🙂
@anonym_7c7752 takže teraz už samozrejme musíš aj cvičiť… samozrejme…
Mne sa nepáčia veľké rite lebo hrozne rozširujú vizuálne panvu a boky 😅
Väčší určite áno. Ale zas nie taký, že máš problem prejsť cez zárubňu 😀 Edit spomenul som si na príslovie - aj veľká riť vie očariť 😀
Väčší určite áno. Ale zas nie taký, že máš problem prejsť cez zárubňu 😀 Edit spomenul som si na príslovie - aj veľká riť vie očariť 😀
@explorer666 cez zárubňu prejdu všetky zadky, aby neprešla musela by mať široké boky.
Mne sa zas veľmi páči veľký zadok na štíhlej postave, keď je vyšportovaný. Vyzerá to za mňa žensky. Ja by som ho chcela. :D mne sa nepáčia xs ploché zadky. 🙂
@janka95 aj tie vyšportované na mňa pôsobia obézne.
Pravdepodobnosť, že žena veľkosť XS, bude mať prirodzenou cestou zadok xxl a pevný je nízka. To čo človek vidí na insta, má vo veľa prípadoch ďaleko od reality. Stačí iné oblečenie, správna poza a svetlo, ešte nejaký filter alebo retuš, najlepšie ešte aj hneď po cvičení zadku a hneď bude tvoj zadok vyzerať omnoho väčší a pevnejší ako keď sa ráno prebudia a pozrieš do zrkadla.
Nevraviac o Tom , že veľký zadok neznamená hneď aj pevný zadok
Ale verím že tie veľké zadnice majú viac likov, hlavne od mužov, ale doma by ho pravdepodobne nechceli, lebo by nezniesli . Ale sociálne siete znesú vela
Pravdepodobnosť, že žena veľkosť XS, bude mať prirodzenou cestou zadok xxl a pevný je nízka. To čo človek vidí na insta, má vo veľa prípadoch ďaleko od reality. Stačí iné oblečenie, správna poza a svetlo, ešte nejaký filter alebo retuš, najlepšie ešte aj hneď po cvičení zadku a hneď bude tvoj zadok vyzerať omnoho väčší a pevnejší ako keď sa ráno prebudia a pozrieš do zrkadla.
Nevraviac o Tom , že veľký zadok neznamená hneď aj pevný zadok
Ale verím že tie veľké zadnice majú viac likov, hlavne od mužov, ale doma by ho pravdepodobne nechceli, lebo by nezniesli . Ale sociálne siete znesú vela
@anonym_2b7847 tak to je pravda.
@anonym_autor nieje , nieje a este raz nie
@anonym_autor nieje , nieje a este raz nie
@greywolf tu je viac tých, čo sú za menší.
Za mna tak na latino zenach je to pekne, celkovo su nizke a maju iny tvar zadku. Ale tie umelo naspulene zadky sa mne osobne nepacia. Chvalabohu ani mojmu muzovi. Ale tak chlapi su hornaci a dolnaci. Moj je hornak oceni vacsie prsia a mensi zadok.
teraz sa pýtam svojho - vraví že je…

@anonym_7c7752 toto mas odkiaľ?🤦🏼♀️
@anonym_0202fa toto sú overené štúdie. Keby sa vyznáš vo svete body buildingu tak vieš. 💪 si mylsis že svet porastú len tak lebo si povieš a pár karát ich zacvičíš? To sa pekne mýliš. Vždy musieť byť v surpluse aby si naberala hmotu.