Je niečo zlé na uspokojení ženy sama?
Dobry den viem ze moj chlap si to spravi obcas aj sam. Ale chcem sa opytat ci je nieco zle na tom ked si to obcas aj zena sama spravi. Ci som divna? 😃
Niesi divná aj ja sa robím sama a keď somnou chlap nechce spat tak mu to ešte šplechnem do tvare a idem si s dobrým pocitom ľahnúť 😁
A ty kde zijes? V stredoveku?
preco si myslis, ze je nieco zle?
Nie. A popravde, trosku mi prides divna, ak sa na toto pytas.
Chlapi si to robia bežne, čo je na tom zle ak si to urobí žena ?
🍿🍿🍿🥤
Prečo by to malo byť divné?
prečo iba občas? 😇
Naozaj sa toto musis pytat? Mas obciansky preukaz? Si svojpravna?
zalezi ci k tomu pouzijes nejaku pomocku, svoju ruku, alebo partnerovu ruku. V pripade, ze k tomu nepouzijes partnerovu ruku, moze zacat ziarlit 🤣😉😅
Divne na tom je len to, ze si to robite jeden bez druheho, asi zjavne uz sa tak nepritahujete…
Nie je nič zlé na tom, že miluješ samú seba.
Partner sa tvari divne.. 🤷♀️
Toto je tak primitívny výmysel... že to tých adminov baví... 😂
no je nasratý že si ho nezavolala 😀
Tvári sa divne, lebo vie, že ho k tomu nepotrebuješ 🤣
@fido69 neviem o com.hovoris, niesom.ziaden admin. Som.s.partnerom cca 12 rokov. A proste su dni ked nemam chut nanho.
Jasné. Všetci sme blázni, len ty si lietadielko. 😂
Pre mňa je divne, ze radšej sama ako s partnerom. Sk nemám chuť na partnera, nemám chuť sa ani sama uspokojiť. 🤔
Je to úplne normálne spríjemnenie dňa 😊
Ja to ani neberiem tak, že by mi malo sebauspokojenie nahradiť niečo čo mi chyba u partnera. A nevidím nejaký extra rozdiel v tom, či si to robím keď sa diva alebo nie. Prirovnala by som to k parfemu😅 väčšinou používam YSL, ale raz za čas dostanem náladu na armaniho a nie je to kvôli tomu, že na ysl je niečo zle
Al by to bolo divne, nemas v sexschopoch tolko pomocníkov 😉😉😉.
Je niečo zlé na tom, keď večer po 22:00 zješ celú čokoládu?
Tak je to aj s týmto.
Nie, je to úplne normálne. Rob si to toľko krát, koľko chceš. Je to tvoje telo. Lepšie sa spoznáš, čo máš rada a ešte to môže aj zlepšiť váš sex!

Nastastie zijeme v 21. storoci a celkom pokrocila aj rovnopravnost, takze skus sa zamysliet, ci si nieco menej ako chlap