Sama na wellness pobyt: Je to divné?
Boli ste niektora sama? Nebolo to divne?
Nemam ist s kym a vlastne ani nechcem ist s nikym, chcem si oddychnut.
Len ci to nie je divne, ked tam pride clovek sam, alebo to tam nikto neriesi?
@anonym_autor ty si divna...kolke by hned sli..rozoberas pizdloviny
@anonym_1b8eff Iba som sa slusne opytala
Na recepcii je im to úplne jedno. Tiež som už bola sama, a bolo to skvelé.
S manželkou nám nevyjde stále rovnako voľno, tak niekedy sa stane že buď ide ona alebo ja sám- vodný svet + sauna 2 hodiny..
Ak máš čas a chceš ísť, choď. Telo sa ti poďakuje a verím že aj myseľ
@anonym_autor nikto neriesi, chodim pravidelne aj s vibratorom 😃
Bola som, najlepsie dovolenky ake som si mohla vymysliet. Nikomu sa nebolo treba prisposobovat, len terminom procedur. Inac som si robila co som chcela a kedy som chcela. Ked som sa chcela zdruzovat, tak som sa zdruzovala, ked som nechcela, nikto ma nenutil. A neboj sa, nikoho tam nezaujimas, maximalne tak plazovych inzinierov ked sa zastavis sama v hotelovom bare na kavu, ale aj ti sa daju zdvorilo poslat ta het.
@anonym_1b8eff Iba som sa slusne opytala
@anonym_autor uzi si to, niekedy je samota na nezaplatenie a nemysli na nazor inych. Oddychni si. Vobec neriesi inych prosim ta ! na co aj.
@anonym_autor ano chod, je to v poriadku
Bola som tak, síce to bol viacdňový kongres, kde wellness sme mali zadarmo a nikoho som tam nepoznala, veľmi som si to tam užila, aj sauny aj mäsáž, fakt mam pekne spomienky. Išla by som znova.
@anonym_autor nikto neriesi, chodim pravidelne aj s vibratorom 😃
@anonym_968eac ja som si tak zobrala dildo 🤣 manžel nechcel tak som sa sama zabavila.
@anonym_968eac ja som si tak zobrala dildo 🤣 manžel nechcel tak som sa sama zabavila.
@anonym_8ec3e2 presne 😅😅
@anonym_8ec3e2 presne 😅😅
@anonym_968eac niekedy sa treba zabaviť aj sama lebo to s chlapami je veľmi ťažko
Podľa mňa nikto nebude riešiť a aj keby - tých ľudí pravdepodobne už nikdy neuvidíš a oni do hodinky na teba zabudnu, pretože už budú riešiť niekoho iného.
Okrem toho - keby som aj mala potrebu sa zaoberať ženou, ktorá je sama (čo teda pre mňa osobne by bola úplne posledná vec ktorú riešim), tak ma ako prvé napadne asi že ,,je tu sama, partner zrejme išiel do sauny alebo na inú procedúru. Ja takto chodím bežne sama a muž je celý čas inde, keďže máme radi rozdielne veci. Aj s kamoškami keď občas idem tak ideme zrelaxovať a každá tam, kde zrelaxuje najlepšie. Takže za mňa nič divne. Cudzích ludi neriešim a ak riešia oni mňa, je mi to jedno 🙂
Nikto to nebude riesit 🙂 bola som uz sama, aj ked sme s manzelom, tak akoby sme boli kazdy sam, kedze ja idem do wellness on je s malym, on ide do wellness ja som s malym :D. Uzi si to. Ja taketo vikendy sama pre seba fakt mam velmi rada. Neskutocne ma to dobije.
Ja pravidelne vidím samé ženy, samé na raňajkách, samé na večeri, samé vo welnesse, čítajú si, nezdružujú sa..
Všimnem si to, aj za mňa je to normálka..
Ísť sám na dlhšiu dovolenku, to je ako za trest. Ak som doma, odbehnem si niekde do wellnesu sam, potom domov, tak to je OK. Ale ist niekde sám na pobyt? Celé zle...
Ísť sám na dlhšiu dovolenku, to je ako za trest. Ak som doma, odbehnem si niekde do wellnesu sam, potom domov, tak to je OK. Ale ist niekde sám na pobyt? Celé zle...
@anonym_0c0692 no, samozrejme teba nikto nenúti ... ale niekomu to naopak prospieva 🙂
A aj keby to niekto "riešil", tak čo? Veď tých ľudí na 99,99% už nikdy neuvidíš. Každý má dosť svojich problémov a starostí, určite na teba nikto nebude spomínať, že si niekde bola sama. Až tak cudzích ľudí nezaujímaš 😀
@anonym_0c0692 no, samozrejme teba nikto nenúti ... ale niekomu to naopak prospieva 🙂
@biba_18 Blbost
Bola som sama na dovolenke na Malorke aj v Gruzinsku. Do sauny chodim len sama, lebo priatel tam chodit nechce a kamoska sa hanbi. Isla by som aj na welness pobyt sama, mne by sa to pacilo. Vzala by som si nejaku dobru knizku a uzila si to.
@anonym_autor 😂smelo chod -naj oddych ...ja chodim 1 -2 noci sama bez muza a deti a to je pre mna brutalny relax ...moj muz , ten pred 3 ma rokmi ze pod so mnou na taky liecebny minipobyt , co sme chodievali spolu...ale nemohla som z prace a doslova som ho donutila ist sameho ...a dosiel , ze esteze som ho dokopala , ze si velmi oddychol a
bol sam so sebou ...ja som rada sama so sebou na par chvil , urobi ti to dobre a nikto sa nebude kukat na teba divne 🙄
Môžeš si to dovoliť potrebuješ oddych môžeš sa vykaslat na nazor okolia. Keď tebe bude takto dobre nič divné na tom nevidím

@anonym_autor ty si divna...kolke by hned sli..rozoberas pizdloviny