Je normálne, aby si vaša kamoška písala s vaším mužom?
Je normálne aby si vaša kamoška písala s vaším mužom. Stretávali sme sa len s deťmi. Ona je sama.
Tak napríklad my máme takých blízkych kamošov, majú viac deti ako my, ktoré sa majú navzájom veľmi radi, kamarátka mi je dosť blízka a jej muž si zase rozumie s mojím mužom, takže sme spolu celkom často.. môj muž si s tou mojou kamaratkou písal, lebo rozoberali nejaké veci ohľadom živnosti, nevidela som na tom nič divné.. ja som si písala s jej mužom len v jednom prípade a vôbec nič osobne, tiež len keď som neico potrebovala..
Takže sú veci ktore mi vôbec neprídu divné že by si napísali, ale keby mala moja kamarátka rozoberať nejaké súkromné veci s mojím mužom, alebo naopak ja s jej prišlo by mi to dosť divné.. síce trávime spolu čas, ale toto by som brala ako prekročenie hraníc.. takže ide o to, o čom si pisu.. a teda tvoj muž snáď vie tiež kde sú jeho hranice, alebo nie?
Nie, nieje to normálne. Aspoň podľa mňa.
podľa mňa je to úplne v pohode, prečo by nemohol? to keď si dvaja ľudia píšu, už spolu niečo majú? ale keď ste spolu von, tak sa môžu rozprávať, ale písať si nemôžu? 🤷♀️🙈 no tak si rozumejú a čo, ty si nerozumieš s inými mužmi? so svagrom, kolegom, susedom neprehodite par slov? nemáte spoločné témy? mne by to nevadilo , pokiaľ je to cele v rámci slušnosti.
@kassandra25 suhlas
sak to je jasne ze ma onho zaujem
Otázka by mohla znieť tiež, je normálne, aby si vedela s kým si tvoj muž píše? Lebo ja o správach môjho muža nemám ani tušenie 😂
@zuzana9415 radsej nemaj kamosky? 😀 tak to je rada nad zlato
Ja som prekvapená koľkým ženám to vadí. Som 20 rokov šťastne vydatá a píšem si s kopou kamošov a tak isto aj môj manžel si píše s kamoškami. To akože od vstupu do manželstva odrazu nesmiem komunikovať s osobami opačného pohlavia? Ja mám aj kamošov s ktorými chodím športovať lebo daný šport môjho muža nebaví. Takisto manžel má záľubu o ktorú ja nemám záujem a baví sa tam s kopou žien, aj slobodné mamičky a pod., aj mi vravel že ho tam jedna skúšala baliť. Nemám s tým najmenší problém. Sme si verní a vieme že vernosť a vzájomná úcta je pre nás dôležitá, preto si vieme navzájom dôverovať.
Mne to príde normálne. Môj muž si píše aj s kolegynou aj s našou spoločnou kamarátkou. Sme dospeli ľudia, každý nech si píše s kým chce. Véd si normalne píšu o bežných veciach a aj to viem keďže mi spomína ze písal si s tou a s tou a toto napísala. Neriešim. 🤔
@denkabemommy áno v normálnom vzťahu je to normálne 😉
@quaxi Tiež tomu nerozumiem a podľa reakcií niektorých žien tu ľutujem ich mužov, to musia mať tí chlapi iný teror a sú držaní nakrátko.
@quaxi možno preto ste spolu 20 rokov a ste si ,, verní,, Teda aspoň si to myslíš 😎
@modraslamka len niektorým mamičkám ti to nedopína 😅
@katkazocele neviem o to preto, že ma to nezaujíma, nie preto, že by schovával predomnou telefón. Ku všetkým jeho účtom vrátane bankového prístup mám kedykoľvek 🤣. Čiže asi som divná, že verím svojmu mužovi 🤷♀️
Ženy, preboha! To vážne manželstvom konci život? Ja svojmu mužovi verím. Ma kamošky aj kamarátov z obdobia, keď sme sa ešte nepoznali a prečo by mal prerušovať kontakt?
Muž si píše s 2 jeho kamoškami, 1 poznám osobne, boli sme jej na svadbe. Druhu poznam z jeho rozprávania a píše si s nou, sedí vedľa mňa, a keď mu kuknem do mobilu pritom, nič nenormálne si nepíšu.
Pise si aj s mojou naj kamkou a ešte s 3 ďalšími občasne. Je spoločenský, nič v tom nie je.
Ja si tiež píšem s kamarátmi, dokonca s bývalým, s tým sa aj raz za čas stretnem.
Malá som bývalého, dokonca 2, ktori vypisovai babám na nete blbiny, ale tohto muža som si vzala, lebo viem, že sa ľúbime, že mu môžem veriť a je to obojstranné
Zase nebudeme prehnane majetnicke a žiarlivé
@denkabemommy podľa mňa práveže normálna. Tiež to tak máme a podla mňa tak ma vyzerať zdravý vzťah. Nie si zakazovať, žiarliť a robiť scény...
@hana030 nuž tu vidno ako sú ženy spokojné samé so sebou, lebo nepoznajú svoju hodnotu a nadobudli pocit majetníctva nad manželom
@denkabemommy a možno tie ženy majú už skúsenosti s ,, kamarátkami na písanie,, 😉 vždy, vždy aj medzi kamarátmi téma zabrúsi na dvojzmysly. A predstav si že si bola hnusná na svojho chlapa, vytiahne telefón a tam sa vyžaluje tej kamarátke, ktorá je vždy naňho sladká ako med a tá ho vždy pochopí, vinu hodí na teba, navrhne mu či nechce zájsť na kávu, aby prišiel na iné myšlienky aaaaaaa zrazu a ani nevieš a už bol kocúr v trúbe 😝
@katkazocele to uz tie ženy nechcú vedieť predsa, nechcú vedieť o nevere ❤️
Aj tak neverím ani polovine žien ty, čo píšu ze im to nevadí keby si ich muž píše s inou ženou... Jedno veľké pokrytectvo 😘
@katkazocele a čo mi pomôže vedieť to? 😂 Nenachádzam v tom zmysel, však ak je chlap ko.ot, tak nech je, nemusím o tom vedieť ešte aj ja 😂😂, ak so sebou dokáže on žiť, tak je to okey 🤷♀️. Prefackať môžem za také správanie jedine svojich synov, nie muža, nie som jeho matka, ani ho nevlastním. A ak to má kde napratať do denného programu, tak sa ešte od neho budem učiť organizácií dňa 😅, lebo buď pracuje alebo je s nami.
@denkabemommy ty si zlatá,teba chce mat doma každý kurevnik 😘
@makakova tým ženám, čo to píšu, vedia, že doma majú zdravý vzťah, založený na dôvere a vzájomnom rešpekte. Tým, čo to vadí, toto rozhodne nepoznajú, čo mi je úprimne ľúto, dopriala by som to každej jednej.