icon

Je normálne, aby si vaša kamoška písala s vaším mužom?

9. mar 2023

Je normálne aby si vaša kamoška písala s vaším mužom. Stretávali sme sa len s deťmi. Ona je sama.

denkabemommy
12. mar 2023

@makakova určite, len by dlho asi neobstál, ak by sa nesprával pekne ku mne 😊, čo sa kurevníci rozhodne dlhodobo nevedia ❤ veľa lásky posielam

makakova
12. mar 2023

@denkabemommy tak určite 😀

zuzanockamt
12. mar 2023

@katkazocele Ty by si si mala dať najskôr do poriadku seba, ujasniť si identitu, a potom rozdávať rady. A vždy v téme o nevere.

zemiakovysalat
12. mar 2023

Ja som pisala mojmu ex kvoli prerabke na dome, ja tomu nerozumiem, on nato ma živnost.
No a odpoveda od pondelka do piatka od 7ej do 16.00 🤣 lebo potom asi drži tu suknu doma.
Ale len tolko ktomu že našiel aj čas na prehliadku domu, takže to že doma nemože odpovedat neznamena že s nikým nepise.

lucas1981
Autor odpoveď zmazal
lucas1981
Autor odpoveď zmazal
ailiba
12. mar 2023

Zalezi na tom z akeho dovodu. S kamaratkinym muzom som si volala, kebo chystal pre nu prekvapenie na narodeniny a pozyval jej kamaratky... Bolo to prekvapenie. To mi pride normalne.
Ale bezne si pisat a kamaradit sa podla mna nic dobre do vasho vztahu neprinesie.

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
nana8989
12. mar 2023

Ani som netušila koľko stíhačiek beha po svete 🙈 vy musíte mať ženy strašne nízke sebavedomie, sa čudujem, že tých vašich mužov (ak nejakých mate) nemáte doma priviazaných o radiátor a dúfam, že keď s nimi raz za čas vyjdete von tak im minimálne dáte na oči konské klapky, aby im náhodou zrak nepadol na nejakú inú ženu.. 😂🙈

kappikk
12. mar 2023

Ja si tiez pisem s manzelovym kamaratom, a hockedy pride k nam aj na kavu ked manzel nie je doma, aj si zavolame a? je to nas velmi velmi dobry kamarat, svojho manzela milujem mame aj deticky, nemame ziadne tajomstva a piseme si uplne normalne veci 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ ale samozrejme zalezi ake tam mate vztahy vy, my sa berieme ako rodina.

tanyag
12. mar 2023

@nana8989
To je dnes nejaká nová móda 😁 ale sú takí aj chlapi, pár takých som poslala pekne tam, kde patria...nikto nechce doma človeka, ktorý mu nedá dýchať...Mňa osobne ostravujú takí ľudia, čo sa bez toho druhého ani vys**ť nedokážu...to, že som s niekym vo vzťahu, v manželstve ešte neznamená, že s ním musím byť 24/7...na mobile vykecávať každú voľnú chvíľu, písať si od rána do večera...a potom keď sa večer zíjdeme doma, tak si nemáme, čo povedať....kto chce, podvedie, kto nechce, nepodvedie....aj kebyže pred tým druhým stála nahá žena alebo nahý muž....zodpovedný, rozumný človek si kvôli jednej pinde nepokazí manželstvo alebo vzťah...

mrva
12. mar 2023

@makakova nie je to pokrytectvo. Je to dovera k manzelovi. Mne sa zas rozum pozastavuje nad tym, ake su niektore zeny stihacky. Ani si nemoct normalne napisat s niekym, s kymkolvek, to je fakt sila.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
dankamg
12. mar 2023

Tak manželstvo je v prvom rade o dôvere a tá buď je alebo nie je. Buď by som popracovala na svojom sebavedomí, v prípade nevery vymenila manžela. Kamoška rozhodne nie je na vine za to, že Ty si žiarlivá.

wuala2020
12. mar 2023

Bola som v podobnej situácii.
Ja som bola tá kamoska s tým rozdielom že ja som mala tiež priateľa. Všetci sme sa navzájom poznali.

Jej muž mi začal písať nevenovala som tomu nejakú zvýšenú pozornosť - môj priateľ o tom vedel takze nič som netajila.
Zintenzívnilo sa to na časté písanie a ptm k tomu pridal aj trosku nevhodne otázky ktoré mi neboli príjemne nakoľko jeho ženu poznám od strednej školy.

Tak som napísala jej že nech si spraví s ním poriadok že ja som nespravila nič zle chcem aby to vedela odo mna že nič netajím.

Aj tak som bola za p.ču ja samozrejme jemu tiež vyčistila žalúdok nejakú dobu sme sa nebavili ale ptm zase nadviazali kontakt pomaličky.

Takze rôzne veci sa stavajú no.
Neviem či to bolo normálne ja som o tom vedela môj priateľ tiež jej som tiež hovorila na začiatku že “písal mi tvoj muž toto a tamto”….

Mala som vtedy trosku menej rokov ako teraz takze dnes iz viem že by mi to tiež veľmi prekážalo…

nyusika
12. mar 2023

Nikto netvrdí, že zadaný chlap/žena majú byť pripútaní k sebe reťazou.
Ale nevidím žiaden dôvod k tomu, aby si moja kamarátka len tak z nudy písala s mojím partnerom - myslím v štýle "čau, ako sa máš..." , najmä, pokiaľ ja o tom neviem.
Pokiaľ sú v kontakte kvôli nejakej pomoci a podobne - ok, ale o tom by som určite vedela a absolútne by mi to nevadilo.
Nevadilo by mi ani to, pokiaľ by mužov kamarát k nám prišiel na kávu, aj keď muž nie je doma...ale netajila by som to

A už vôbec nevidím dôvod chodiť s kamarátom môjho muža na výlety, ako sa niektorým z diskusie zdá byť v poriadku.

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
tanyag
12. mar 2023

@nyusika Prečo by mi zadaný kamarát nemohol napísať, "čau ako sa máš?"??? teraz len pre to, že on sa oženil, má manželku a deti, tak má zabúdnuť na kamarátky? nechápem tomuto zmyšľaniu....

lalilla
12. mar 2023

@zuzana9415 tak potom naozaj nevies co je dobra kamoska. Je to smutne, lebo kazdy by mal mat dobreho priatela. Ci podla seba sudim teba!? Ja by som nikdy nepomyslela na muza mojej kamaratky

nyusika
12. mar 2023

@tanyag pokiaľ o tom jej žena vie, úplne v pohode.
Pokiaľ nevie - nie je to OK.
Ale to človek zistí až po x rokoch skúsenosti.
..

silesias
12. mar 2023

Tak ja teraz rozmýšľam koľko mojich kamošiek ma manželovo čislo - žiadna, a koľko čísel kamoškynych manželov mam ja? Tiež žiadne.

zemiakovysalat
12. mar 2023

@silesias asi pisu na fb, nie?

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
lucas1981
Odpoveď bola odstránená
silesias
12. mar 2023

@zemiakovysalat neviem ja ani môj manžel FB nemame 🤣 tak to ma ani nenapadne.

katkazocele
13. mar 2023

@makakova súhlasím, tu na nete moderné hrdinky že sú nad vecou, ale niekde vo vnútri ich to štve, že ich muž ich nerešpektuje a má potrebu si písať s inými 🙃

katkazocele
13. mar 2023

@denkabemommy vážne si napísala vetu , že načo by to bolo vedieť či má inú??? 😅😃 Ty si sen každého chlapa, žena ktorá mu dovolí bokoviek koľko len chce 😂

katkazocele
13. mar 2023

@nyusika vďaka za normálny názor do diskusie 🙏 lebo len samé vypisovateľky sem skoro prispievali 😏

denkabemommy
13. mar 2023

@katkazocele naozaj si myslíš, že chlap, ktorý má voči svojej žene rešpekt si dovolí bokovku?

katkazocele
13. mar 2023

@denkabemommy menuje mi 10 mužov ktorých poznáš že plne takto rešpektujú svoju partnerku 🤔 ak ich napíšeš z množstva 100 tak sa to neráta samozrejme 😏