icon

Je normálne, aby si vaša kamoška písala s vaším mužom?

9. mar 2023

Je normálne aby si vaša kamoška písala s vaším mužom. Stretávali sme sa len s deťmi. Ona je sama.

Strana
z5
aurora33
13. mar 2023

Komenty som necitala, ale ano mne osobne by to vadilo. A nie, nie som stíhačka.

nyusika
13. mar 2023

@zuzana9415 máš smutný život...alebo si len internetivý troll...

denkabemommy
13. mar 2023

@katkazocele mám ti tu akože napísať ich mená? Milan, Ferko, Martin a tak? 😂😂. Môj manžel ma plne rešpektuje, preto aj je mojím manželom a áno, v blízkom okolí mám určite ešte 3-4 rovnaké prípady, kedy muž ženu ale aj žena muža rešpektuje. Vieš, s kým si, taký si 🙂🙃.

anickabasnicka
13. mar 2023

@katkazocele tebe to bavi tady tak urazet ostatni, co maji jiny nazor nez ty,co? predpokladam z tvych reakci v ruznych diskusich, ze jsi sice mlada mozna hezka zena,ale v podstate silne zakomplexovana, plna mindraku a vzteku na vsechny a vsechno kolem sebe.rada si hrajes na svatou a spravedlivou a uctivou a velkou panbickarku,ktera kdyby mohla,tak pali vsechny hrisnice a hrisniky na hranici, pritom z tebe mluvi jen zavist. kdyz ty nemuzes,tak nesmi a nemuze nikdo jiny.😀

katkazocele
13. mar 2023

@denkabemommy 3-4 to nie je 10 😉 ak rešpektuješ partnera, tak nerobíš veci, ktoré by mohli ponížiť ho ako partnera 😉 a chodenie na striptíz je dosť nízko na morálnom rebríčku či?

anickabasnicka
13. mar 2023

@denkabemommy ty jsi nekde psala o striptizu?ukaz kde,mi to nejak uniklo tato informace, jak to tam probiha, pouc nezkusenou.na co se mam pripravit😀 ......hanbářko😝..dopisovat si z cizimi chlapi,a dovolit to i svemu manzelovi.no tfuj. takhle ho ponizovat a nechat se ponizovat i od nej.dvakrat tfuj.😇,,...............konecne jedna rozumna zenska,ktera manzelstvi bere jako svazek dvou lidi, kteri jsi jsou verni a veri si bez toho,aby si slidili navzajem v mobilu popripade podezrivali se z nevery,kdyz jim pipne sms.

denkabemommy
13. mar 2023

@anickabasnicka veľmi sa zamýšľam nad tým, kde som to spomenula 😂. No v každom prípade rozhodne by som na nejaký šla! Keby bol poblízku, niečo v štýle Magic Mike. Nech som morálne nízko na rebričku pani Katky a ponížim tým svojho muža, za to, že sa pozriem na iného 😂🤦‍♀️.. ďakujem, už som sa bála, že žijem v nejakom paralelnom svete, podľa niektorých komentárov aj žijem, ale vidím, že nie sama 😅❤

denkabemommy
13. mar 2023

@katkazocele a ty si nerozmýšľala ísť na nejakú terapiu, aby si si dala doporiadku svoj život? Očividne ti niekto príliš ublížil a nedokážeš to vstrebať a nosíš si to zlo všade so sebou, ono sa tak ťažko žije, keď skutočnosti tvojho života prijmeš, tak sa budeš cítiť lepšie, nebudeš tu musieť urážať ženy za to, že ich vzťahy nie sú frustrujúce, že si dovolia byť šťastné a taktiež, že nie každý kto má penis, musí podvádzať 🙃.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
katkazocele
14. mar 2023

@denkabemommy takže chceš normalizovať chodenie na striptíz, do bordelov 😔 chápem, máš otvorený vzťah, ale to neznamená, že keď to vyhovuje tebe, isť slintať nad ostatnými chlapmi a rovnako keď ide slintať tvoj nad polonahými ženskými, že takto má vyzerať zdravý vzťah.😉 Niektoré z nás majú ešte ako takú morálku a cudnosť, vážia si samú seba ale aj partnera a neponižujú ho tým, že sa ide vzrušovať nad polonahými telami ľudí ktorým intimita nič nehovorí 🤐

denkabemommy
14. mar 2023

@katkazocele ja netuším, prečo tu vyťahuješ nejaký striptíz dookola, očividne si si pomýlila tému. V každom prípade, na striptíze som nikdy nebola, nikdy som ho ani nerobila, no to vidím skôr ako zábavu, nie niečo, na čom budem po večeroch onanovať 😅, prosím hlavne si vygoogli čo znamená byť cudna a čo znamená vážiť si samú seba, lebo to, že sa pozriem na polonahého chlapa, či na kúpalisku alebo na nejakej kultúrnej akcii, nezmanená, že si nevážim samú seba ale že mám oči. Detto neponižuje to môjho muža, on má zdravý úsudok o sebe, aj sebavedomie v poriadku 😂. A ďalej sa k tebe nejdem vyjadrovať, lebo je viac než očividné, že si normálneho chlapa nikdy nemala a je čas sa zamyslieť prečo, lebo nie, nie je to chlapmi ale tvojim výberom a ten výber máš taký, aká si ty. Dovidenia.
P.s. bordel nikto, nikde, nikdy nespomínal, si urob poriadok v hlave aj v písmenkách

katkazocele
15. mar 2023

@denkabemommy Pusti si dancing bear striptíz dnes aby sa ti lepšie zaspávalo 😉 veď tvoj ti evidentne nestačí na ukojenie tvojich túžob tak hľadáš nové a nové podnety 😕

denkabemommy
15. mar 2023

@katkazocele ktovie odkiaľ to poznáš. Ďakujem, pozriem. Ukojím svoje túžby ❤

Strana
z5