Je normálne byť pannou vo veku 21 rokov?
Ahojte, mám 21 rokov a som stále panna. Niekedy mám pocit, že je to už neskoro a že to možno mužom bude vadiť. Ako to vlastne vnímajú chlapi? Je to niečo, čo by mohlo byť prekážkou vo vzťahu? A myslíte že 21 je už dlhá doba, alebo je to stále normálne?
@lenkakravcova a cudovala by si sa, kolko ludi vlastne “nevie mat sex”. A potom desistky tem ako, ze sex nefunguje, lebo chlap ju nevie ani navnadit a ide “do suchelo nasilu”…. Fascinuje ma, ako si ludia myslia, ze od narodenia vedia “sex”. Ved este aj mocit bez plienky sa treba naucit ake sex su vsetci experti 😀
@anonym_autor
@hankm Dobrý sex je najmä o tom, pozorne vnímať, čo je tomu druhému príjemné. To nie je žiadna presná gymnastika, ktorú treba nejako študovať. O.i. preto, lebo to, čo jedného vzruší a rozpáli, môže druhého odpudzovať a naopak...
@lenkakravcova a cudovala by si sa, kolko ludi vlastne “nevie mat sex”. A potom desistky tem ako, ze sex nefunguje, lebo chlap ju nevie ani navnadit a ide “do suchelo nasilu”…. Fascinuje ma, ako si ludia myslia, ze od narodenia vedia “sex”. Ved este aj mocit bez plienky sa treba naucit ake sex su vsetci experti 😀
@hankm tak potom ale sa to musí učiť chlap, keď to nevie 😉 a na to nepotrebuje mať sex s viacerými ženami predtým. Stačí si pozrieť pár vzdelávacích videí a skúšať 😂
@anonym_autor ako ktorí. Sú muži čo to ocenia, naopak nájdu sa aj takí čo ohrnú nosom
Nerob veci len pre to, ze mas pocit, ze inak si menejcenna alebo ze ta niekto predbehol alebo ze by si to mala mat uz za sebou. Neboj, vsetko ma svoj cas.
Je to úplne normalne. Mať viacerých partnerov v tomto veku je odveci … mňa seriózne vážne udivuju tie indivídua v niektorých “reality show” ako LI a podobne kde sa 23 až 27 ročných chalanov pýtajú koľko majú ten bodycount a oni zakaždým odpovedajú 50+, 72 a ten čo mal 21 bol na smiech … akože ak toto je pravda, tak je to tak neskutočný humus, že ani nato neviem nájsť slov a ešte sa tým chvália, pritom by mali kanálmi chodit … prosim Ťa takých obchádzaj veľkým oblúkom. TOTO nieje vôbec normalne ..
Urcite to v dnesnej dobe nie je bezne,ale som presvedcena ze na tom nie je nic nenormalne.Je to normalne.
Ja som bola do 22
Uplne normalna vec aj keby si mala 25. Ludia sa delia na tych co je to pre nich vzacne a cakaju na praveho. Je uplne jedno aj ci by si bola uplne neskusena. Rozumny muz od prvej sekundy pochopi ako sa ma spravat. Potom je opak kde to nema u ludi ziadnu hodnotu a spi kazdy s kazdym. Ty bud pekne sama sebou. Nic ti neujde.
Ja si myslím že je to ok dnes je to už asi skôr vzácnosť ale nič zle na tom nieje

@anonym_13bda5 kus dreva? Akože sex s chlapom je nejaká jadrová fyzika, ktorú musí študovať 5 rokov? 🤣